kathrinn82 29.05.07, 20:37 czytałam, że to bardzo skuteczny środek na uregulowanie cykli i na owulkę...jest to lek homeopatyczny, macie jakieś doświadczenia z nim związane?? ehh trzeba wszystkiego spróbować, więc jutro chyba odwiedzę aptekę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathrinn82 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 30.05.07, 09:18 nikt nie próbował?? eee to ja będę pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
nika1002 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 31.05.07, 18:07 Witaj, ja to stosuję. Odstawiłam wszystkie inne leki i biorę tylko homeopatyczne. Biorę ten lek 2 razy dziennie po 10 kropli rozpuszczonych w wodzie. Trzeba go trzymać około minuty w ustach i dopiero łyknąć. Leczę sie homeopatycznie 3 miesiące, sukcesem jest to, że mam normalnie okres, a wcześniej nie miałam bez luteiny Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 31.05.07, 19:33 no właśnie sobie to kupiałam i liczę na rewelację też mam bardzo rzadko okres bez lutriny...mam nadzieję, że przyniesie efektya Tobie życze szybkiej ciąży i daj mi zaraz o tym znać a jak owulka?? wyczuwasz coś? Odpowiedz Link Zgłoś
nika1002 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 31.05.07, 19:46 nie wiem jak z owu, oprócz tego leku biorę jeszcze kilka innych homeopatycznych, na oczyszczenie organizmu i na jajniki. Ale jeszcze nie probowalam czy to zadziała Dopiero teraz bede testować Ja Tobie również życzę szybkiej ciąży Jak tylko bedą jakieś rewelacje to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
kathrinn82 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 31.05.07, 19:59 no ja wlaśnie jestem ciekawa jak z owu a powinnam zacząć to brac od 1go dnia cyklu?? czy nie ma znaczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika1002 Re: Hormeel SN - próbował ktoś??? 31.05.07, 21:51 powiem Ci, że nie wiem, ja zaczęłam brać, w dniu kiedy to kupiłam, nie zwróciłam uwagi jaki to dzień cyklu. Jak chcesz to może poczekaj do 1 d.c., Bo ja nie wiem co Ci tu doradzić. Mam nadzieję, że wszystko będzie jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś