katarzyna.br 14.06.07, 12:00 nie wie jaki dzisiaj ma dzień cyklu? Bo ja tak i pewnie chwilowo jest mi bardzo miło. Całkowicie naturalne nie-starania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobdob0106 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 12:08 Naprawdę potrafisz o tym nie myśleć ? Ja to już chyba mam obsesję. Nic nie robię ( w sensie medycznie) , nie chcę już myśleć i nie potrafię przestać. Mam serdecznie dość , ciągle od lat ten sam jeden problem, czasem wydaje mi się że ja innych trosk nie mam.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
miss30 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 12:13 mi trudno nie myśleć, o dniu, bo właśnie rozpoczyna się pierwszy, więc nie jest mi miło. Nie wiem co zrobię w przyszłym miesiącu, czy pójdę się badać, czy brać Clo, czy zrobić przerwę, nie wiem. Mam jeden wielki znak zapytania przed oczyma i nie mogę w tej chwili o tym nie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: miss30, dobdob 14.06.07, 12:41 Miss30: janse, że ten pierwszy dzień trudno przeoczyć.Mało kto nie ma wtedy doła. Ale może warto byłoby jednak żebyś opdpoczęła, przestała chociaż na chwilę o tym myśleć? Zrób sobie wakacje. Dobdob: naprawdę przestałam myśleć o dniach cyklu, poczułam się zmęczona tą gonitwą i dałam sobie spokój przynajmniej na chwilę.Mam plan minimum do wykonania i tego się trzymam (tzn. badanie hsg i i szczegółowa diagnostyka męża) i wiem że czas ucieka (34 lata) ale co ja poradzę, co ma być to będzie. A forum odwiedzam towarzysko i z nadzieją że ktoś pochwali się dobrą wiadomością. Mam na koniec do Was pytanie - ile macie lat? Może macie jeszcze dużo czasu i nie ma co się stresować? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobdob0106 Re: miss30, dobdob 14.06.07, 13:08 ja mam lat prawie 35 , i robiłam juz HSG ( wyszło że jeden jajowód nie drożny ) potem 4x IUI na ten drożny , owulacja była co miesiąc monitorowana , potem invitro,potem na moja prośbę laparoskopia, wyszło że wszystko drożne. I teraz muszę sobie wbić do głowy że co mam być to będzie , pewnie nie zrobiłam jeszcze wszystkiego ale juz nie mam siły. Jakieś badania to jeszcze przeżyję , ale drugieg invitro nie, po tym pierwszym został mi taki niesmak, że szok. To było straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 12:40 Dokładnie to nie wiem ale wiem, że ok. m-ca już trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: tymonka30 14.06.07, 12:43 a czy u Ciebie też tylko naturalne starania? Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: tymonka30 14.06.07, 12:45 Ja się starałam trochę zapomnieć, ale miałam wizytę w Gamecie, i musiałam sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 katarzyna.br 14.06.07, 20:43 Teraz naturalne, też musiałam odpuścić, ale po Twoim pytaniu sobie przypomniałam i sprawdziłam i wiem, że to 35 dc. Co nic nie oznacza oczywiście, bo moje cykle są wielką niewiadomą za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
milka9612 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 12:45 No,powiedzmy że ja tak mam.Nie wiem który to dzień cyklu,ale śluzik płodny odpowiada mi na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_b3 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 13:14 Ja tak mam prawie ) Ten cykl bez IUI, bo maz wyjezdza w kluczowym okresie, wiec o stresu, bo naturalnie i tak nie wyjdzie (a przynajmniej tak mysle). Wiem tylko, ze w sobote bedzie 13dc, bo wtedy mialam miec IUI, z ktorej za namowa lekarza zrezygnowalam. Ja juz mysle, ze bez INV sie nie obejdzie, wiec sie wyluzowalam - w miare Odpowiedz Link Zgłoś
remka1 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 14.06.07, 18:56 U mnie te czasy minęły. Choć kiedyś tak rzeczywiście było.Nigdy się nie zastanawiałam nad tym czy @się spóźnia, czy przychodzi o czasie...i żeby było śmiesznie to bardziej pilnował tego mój m. (wtedy jeszcze nie m.). A teraz nie ma mowy,żebym nie wiedziała, nie zapisała objawów czy nie zmierzyła temperatury. Ale nie popadam w paranoję (jeszcze). Odpowiedz Link Zgłoś
jula1232 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 15.06.07, 08:02 Ja nie moge zapomniec, bo w odpowiednich fazach cyklu biore leki)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka002 Re: czy ktoś dał sobie spokój na tyle, że 15.06.07, 08:13 a ja dni cyklu licze bo chyba już mam zakodowane to w głowie i nie moge zresetować tej funkcji ale wiem jedno że w tym cyklu nie biore duphastonu - mam już dość ładuje to w siebie bez efektu tak na "wszelki wypadek" a to cholerstwo jak narazie to pomogło mi w przybraniu 3 kg (co cale szczescie z moją wagą wskazane było) a z takimi plemniczkami to i tak mało prawdopodobne żeby sie udało biore tylko olej z wiesiołka i może po owulce acard jednak bede łykała... no i faszeruje męża witaminami, antybiotykiem i mukosolwan mu wciska... zaczyna mi się buntowac ale łyka wszystko ale wicie z przyjemnoscią chciałabym przestać liczyć dc... Odpowiedz Link Zgłoś