anita2331 23.06.06, 19:45 czy ktos moze mi polecic dobrego alergologa w gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: alergolog IP: *.multicon.pl 20.08.06, 13:28 Najwspanialsza dr alergolog jaką spotkałam to dr Raczkowska. Prowadzi troje mioch dzieci już od 9 lat. Cała trójka ma alergię i astmę oskrzelową a nikt by tego nie podejrzewał gdyby tego nie wiedział. Są tak świetnie prowadzone, że cofnięto mi dodatek pielęgnacyjny, bo nigdy nie były hospitalizowane. Dziś daje dzieciom leki i tylko to przypomimna nam o chorobie. NIe wiem gdzie przyjmuje , bo chodzę do niej prywatnie do spółdzielni lekarskiej w Sopocie. Nie bardzo mnie na to stać , ale efekty stosowanej kuracji przeważają. Pewnie na inne eksperymentalne leczenie zapłaciła bym o wiele więcej. Pozdrawiam i życzę zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: alergolog IP: *.pl 20.10.06, 14:45 Dr Raczkowska przyjmuje jeszcze w wojewódzkiej poradni stomatologicznej (w wrzeszczu budynek przy głownej Al.Zwycięstwa- chyba) podaję numer 058 520 38 38 wew. 27, abonament kosztuje 30 PLN miesięcznie+ za 1 wizytę trzeba zapłacić 50 lub 80 PLN, ja u niej leczę się od kliku dobrych lat, rewelacyjna pomoc- w alergii i astmie oskrzelowej którą mam, jestem w ciąży i też jest bardzo pomocna. Serdecznie polecam dla dzieci i dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama małej Ani Re: alergolog IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.06, 10:25 Polecam drAndrzeja Pustkowskiego. Pracuje w szpitalu dziecięcym w Gd. -Oliwie Odpowiedz Link Zgłoś