23.06.06, 19:45
czy ktos moze mi polecic dobrego alergologa w gdansku?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: alergolog IP: *.multicon.pl 20.08.06, 13:28
      Najwspanialsza dr alergolog jaką spotkałam to dr Raczkowska. Prowadzi troje
      mioch dzieci już od 9 lat. Cała trójka ma alergię i astmę oskrzelową a nikt by
      tego nie podejrzewał gdyby tego nie wiedział. Są tak świetnie prowadzone, że
      cofnięto mi dodatek pielęgnacyjny, bo nigdy nie były hospitalizowane. Dziś daje
      dzieciom leki i tylko to przypomimna nam o chorobie. NIe wiem gdzie przyjmuje ,
      bo chodzę do niej prywatnie do spółdzielni lekarskiej w Sopocie. Nie bardzo mnie
      na to stać , ale efekty stosowanej kuracji przeważają. Pewnie na inne
      eksperymentalne leczenie zapłaciła bym o wiele więcej. Pozdrawiam i życzę zdrowia:)
      • Gość: Marta Re: alergolog IP: *.pl 20.10.06, 14:45
        Dr Raczkowska przyjmuje jeszcze w wojewódzkiej poradni stomatologicznej (w
        wrzeszczu budynek przy głownej Al.Zwycięstwa- chyba) podaję numer 058 520 38 38
        wew. 27, abonament kosztuje 30 PLN miesięcznie+ za 1 wizytę trzeba zapłacić 50
        lub 80 PLN, ja u niej leczę się od kliku dobrych lat, rewelacyjna pomoc- w
        alergii i astmie oskrzelowej którą mam, jestem w ciąży i też jest bardzo
        pomocna. Serdecznie polecam dla dzieci i dorosłych.
        • Gość: mama małej Ani Re: alergolog IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.06, 10:25
          Polecam drAndrzeja Pustkowskiego. Pracuje w szpitalu dziecięcym w Gd. -Oliwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka