Dodaj do ulubionych

śluz płodny

29.06.07, 10:37
czy śluz płodny jest zawsze przy stymulacji menopurem do invitro,czuję ,że w
środku mam ,,mokro ,,ale nie wiem czy to śluz nigdy go nie widziałam.Czy bez
śluzu też może być wszystko ok.
Obserwuj wątek
    • zxcvb503 Re: śluz płodny 29.06.07, 11:50
      pomóżcie mi .
      • misiama Re: śluz płodny 29.06.07, 12:12
        sluz plodny swiadczy o wysokim poziomie estradiolu, o dojrzewaniu jajeczek. wiec
        jesli sa jeszcze niedojrzale, a moga byc, bo to poczatek stymulacji, to moze go
        jeszcze nie byc. tak mysle...
        • zxcvb503 Re: śluz płodny 29.06.07, 12:29
          czy ten śluz widać zawsze na bieliżnie ,czy może być w środku.Dziękuję za
          odpowiesz misiama.
          • misiama Re: śluz płodny 29.06.07, 12:43
            czasami jest przy szyjce i nie wychodzi na zewnatrzsmile mi sie dopiero "ciagnie"
            tuz przed owulacja
            • zxcvb503 Re: śluz płodny 29.06.07, 12:55
              misiama wielkie dzięki uspokoiłaś mnie bardzo
              • polpotworek Re: śluz płodny 29.06.07, 12:59
                U mnie wgrakcie stymulacji bylo sluz oki ale jak juz sie zblizalo do owu i w
                samą owu to byl suchar jak nigdy chyba ze stresu a dzidzia dzis macha na
                usg. smile))
                • zxcvb503 Re: śluz płodny 29.06.07, 13:01
                  super ,to masze pierwsze invitro może się uda za pierwszym razem.Dzięki
                • miss30 popotworek 29.06.07, 13:21
                  Czy w środku czułaś ten śluz? Badałaś go, ciągnął się? Może nie miałaś go dużo,
                  ale jakościowo był super? Napisz mi jak to było u Ciebie.
                  Ja w poprzednim cyklu przy stymulacji Clo pływałam w śluzie, natomiast teraz
                  była susza jak na pustyni.
                  • polpotworek Re: popotworek 29.06.07, 13:26
                    Wlasnie w srodku tez nie byl za specjalny, bywalo ze mialam wiele cykli bez owu
                    i sie ze mnie lalo a wteydy bylam pewna ze sie nie uda. To bylo natural ale ze
                    stymulacją menopur 22amp +pregnyl. W dodatku bylam jakoś rozwalona psychicznie
                    od tego klucia i wszystko wskazywalo na to ze sie nie uda a tu masz smile))
                    Nie raz czytalam watki dziecwzyn na innych forach które tez mialy podobnie i
                    zaszly w takim cyklu sucharskim w ciążę. smile))
                    Jak ma sie udac to chocby byl suchar to sie uda!!!
                    • miss30 Re: popotworek 29.06.07, 13:34
                      Dzięki bardzo, przywróciłaś mi trochę nadziei. U mnie w środku jak sprawdzałam
                      jakościowo nie był aż taki zły, ale było go strasznie mało.
                      No zobaczymy, i tak jak piszesz jak ma się udać to się uda a jak nie to nie.
                      • zxcvb503 Re: popotworek 29.06.07, 13:38
                        kurcze tak sobie myśle ,że do invitro śluz nie jest potrzebny,przecież lekarz
                        ,,to,, sam wkłada do środka ,ale może się mylę.
                  • zxcvb503 Re: popotworek 29.06.07, 13:29
                    kurcze zdurniałam to moja pierwsza stymulacja ,czyje,że mi mokro ale to nie śluz
                    ,chyba ,że jest w środku ja go niewidziałam nigdy w życiu ,ale lekarz mówi ,że
                    jest ok.Nie wiem co o tym myśleć?
                    • sun32 Re: zxcvb 29.06.07, 13:50
                      Nie martw się bo wszystko jest w porządku.
                      • zxcvb503 Re: zxcvb 29.06.07, 14:01
                        dzięki sun i innym kobietkom ,tylko z Wami mogę pogadać to Wy mnie wspieracie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka