Dodaj do ulubionych

Rzeszów-gdzie się leczyć

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 15:42
Czy znacie w Rzeszowie lub okolicy jakiegoś dobrego lekarza. Leczę się już
trzeci rok. Po przeczytaniu paru forum mam wrażenie, że wogóle nie jestem
leczona, a moje wizyty mają na celu pogrubienie portfela lekarza. Będę
wdzięczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:44
      w rzeszowie raczej sie nie lecz...szkoda czasu - też jestem z podkarpacia i
      dojeżdżam do Warszawki. decyzja należy do ciebie, ale 3 lata płacenia za nic to
      dużo...
    • Gość: gaga Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 20:53
      Ja obeszłam w Rzeszowie kilku lekarzy i szczerze mówiąć poziom leczenia
      niepłodności jest tu raczej poniżej krytyki. W moim przekonaniu naprawdę leczyć
      się u nas nie da. Jeżeli natomiast chodzi o mądrze prowadzoną przygotowania do
      pełnego leczenia to ja mogę polecić Dorskiego (podstawowe badania tj. hormony,
      nasienie, stymulacja itp. - do inseminacji, a potem zwiewamy dalej) a moja
      koleżanka chwali sobie młodego Skręta z przychodni na Warzywnej i z tego co
      mówi to jego leczenie nie odbiega zasadniczo od standartów opisywanych np. na
      Bocianie. A propos Bociana smile Jeżeli zaglądniesz na forum Stowarzyszenie,
      Spotkanie w Rzeszowie i będziesz miała chęć się dopisać i ew. spotkać kiedyś i
      wymienić doświadczenia to byłoby fajnie. Pozdrawiam
      • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 11:55
        co to za Bocian ? ja chodze do Hydzika.... na razie rok i nic
        • ida29 Re: Rzeszów-gdzie się leczyć 04.07.03, 12:52
          Bocian to stronka b. fajna dla osób leczących niepłodność www.nasz-bocian.pl
          O Rzeszowie nie znajdziesz dużo informacji bo Tu wszyscy jacyś nieśmiali smile))).
          Nie odpowiadają na posty wink)))) ani nie bardzo chcą się spotykać i dlaczego??
          Ale udało się nam już zoorganizować kilka spotkań i było b. miło, jedno jest
          pewne daja one m.in możliwość uniknięcia szarlatanów i nie marnowania czasu.
          • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 13:51
            Dzieki. Jak sie dowiedziec o tych spotkaniach ?
            • deczka Re: Rzeszów-gdzie się leczyć 07.07.03, 10:42
              Cześć!
              Jeśli leczysz się u Hydzika to strata cennego czasu i przede wszystkim
              pieniędzy. Wiem to niestety z własnego doświadczenia. Póki masz jeszcze kaskę
              to umykaj od niego!
              Ja leczyłam się w Lublinie, jeśli chcesz więcej informacji pisz na priva.
              Deczka

• Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:40
                Deczka - napisałam do Ciebie maila pod tytułem "HYdzik" odpisz prosze !!! Dzieki
                • deczka Re: Rzeszów-gdzie się leczyć 08.07.03, 10:56
                  Hej!
                  Napisałam Do Ciebie na priva. Powodzenia!
                  Deczka
                  • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:48
                    gdzie na priva ?????????????????
                  • Gość: deczka Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: Stella.NET:* / 172.16.2.* 15.07.03, 17:16
                    Mam tez ten problem, wybieram sie do Lublina, napisz proszę gdzie się leczyłaś,
                    co i kogo polecasz w Lublinie?

• Gość: ida Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 11:26
            • ida29 Re: Rzeszów-gdzie się leczyć 07.07.03, 11:29
              Zaglądnij na stronę Bociana, a tam na "Z życia stowarzyszenia" i tam powinna
              być informacja o "Spotkaniu w Rzeszowie". Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: andzia Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 07.07.03, 12:17
                Na pewno jest spotkanie w Krakowie
                w ta srode. Bedzie kilka dziewczyn z Malopolski.
                • Gość: bb Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 08:22
                  Czyli Hydzik odpada? Nie ma sensu leczyc sie u niego?A jaki jest Dorski?
                  • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 08:44
                    Wiesz... odpada nie odpada, trudno powiedzieć. W sumie to wszysscy są tacy sami
                    z tego co widze
                    • Gość: bb Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:23
                      Apearl, a czy Hydzik przygotowywał Cię i robił inseminacje? Bo nie wiem gdzie
                      sie zdecydowac u niego czy u Dorskiego.Wcześniej chce zrobic laparoskopie ale
                      tez nie wiem gdzie.Ehhhhhh Pozdrawiam
                      • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:47
                        na razie jestem po rocznym leczeniu, byłam dzisiaj u Hydzika, ide 20 sierpnia
                        na badania pzred laparo. Nie wiem kogo Ci doradzic. Jedni narzekaja na Hydzika
                        a inni mówia ze im pomógł. Wydaje mi sie, ze trzeba po prostu wierzyc. A co do
                        Dorskiego to ponoc przy ciazy ejst super, a przy leczeniu niepłodności... nie
                        mam pojeciasad Pozdrawiam. p.s. i nie jestem apearl tylko Ania smile))
                      • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:49
                        Jeszze jedno BB: jestem w trakcie rozezznawania sie gdzie isc na laparo, jak
                        cos bede wiedziec to na pewno o wszystkim tutaj napisze !!!! Buziaki
                        • ida29 Re: Rzeszów-gdzie się leczyć 10.07.03, 14:13
                          Ja lecze sie u Dorskiego od 2 lat i efektem tego, ale również wielu innych
                          czynników jest moja 10 tygodniowa fasolka. Jeżeli chodzi o wybór lekarza to
                          musicie sprawdzić czy idzie on utartym torem tzn. czy robi badania i stymulacje
                          zgodnie z przyjętymi normami. Czy leki które wam podaje przynoszą określone
                          efekty, jeżeli macie wrażenie ze drobicie w miejscu to trzeba zwiewać, bo
                          widocznie jest sie żyłą złota dla takiego doktorka. Ja zrezygnowałam z
                          Dorskiego na pewnym etapie bo mi się tam przyplątały doły itp. i odwiedzałm
                          innego dr. który robił mi stymulacje clo zwiększając systematycznie dawkę i
                          luteiną. W okresie owulacyjnym robił mi monitorowanie usg zewnętrzym, nie
                          pamiętając co i kiedy mi zapisał, systematycznie robiły mi się cysty, ale on
                          zbywał to milczeniem albo twierdził ze to samo zniknie. Koszmar. Efekt był taki
                          zę zmarnowałam pół roku i wyhodowałm torbiel wielkości mandarynki. Wróciłam do
                          D. i postanowiłąm sobie "insem. i jak nic nie wyjdzie to jedziemy do Novum",
                          ale się okazało, ze pomogła stymulacja (prawidłowa!!!!!!!)
                          Nie wiem jak Wy, ale ja staram się bardzo dużo czytać, a zwłaszcza to co piszą
                          dziewczyny na Bocianie i jak się spotykamy to też omawiamy co i jak ktoś robi i
                          wtedy wiadomo, czy to był dobry wybór czy konieczna jest zmaina leakrza.
                          Ale się rozpisałam wink) Ale to co wydaje mi się najistotniejsze to to ze w nszym
                          przypadku nie można marnować czasu, prawda jest taka że czas nie gra on na
                          naszą korzyść. A i co ważne lekarz prowadzący musi wam przedstawić plan swoich
                          działań i określić czas w jakim chce się zmieścić, przynajmniej w przybliżeniu.
                          Pozdrawiam serdecznie.
                          • Gość: bb Re:Do Idy Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.mtnet.com.pl 12.07.03, 22:58
                            Ida mam prośbę napisz ceny u Dorsiego, ile Cię wyniosła cała inseminacja
                            łącznie z badaniami,stymulacją i samą inseminacją pozdrawian
                            • ida29 Re:Do Idy Rzeszów-gdzie się leczyć 15.07.03, 19:53
                              bb jeżeli możesz to podaj mi swój meil. Chętnie napiszę wszystko, co mam
                              nadzieję pozwoli Ci podjąc decyzję co do dalszego leczenia.
                        • Gość: bb Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 07:30
                          Ania, a czy miałas juz inseminację czy wczesniej robisz laparoskopie? Hmmm?
                          Jakie badania robisz przed laparo? Pozdrawiam.
                          • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:39
                            Nie miałam robionej inseminacji, a jakie badania? Dowiem sie 20 sierpniasmile
                            Wspomniał cos o posiewie na czystość pochwy, ob, morfologii i nie pamietamsmile
                            Pozdrawiam Aha. Laparo ma mi robic Obrzut na Szopena jak sie zdecyduje na
                            Rzeszów. Ciekawe jaki On jest....
                            • Gość: bb Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 13:14
                              A skierowanie skad miałas ?Od Hydzika? Nie myslałas o laparoskopii w
                              Asklepiosie?Ponoc sa tam super warunki(tylko słyszałam) ale nie wiem jaki jest
                              lekaz.Troche sie boje szpitali panstwowych bo naczytałam sie na bocienie...
                              • Gość: apearl Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 13:39
                                Tak, od Hydzika. Twierdzi, ze zna Obrzuta i wie, ze zawsze zrobi dobrze
                                laparo. Powiedział mi tez, ze moge iść gdzie chcesmile A co do Asklepiosa, to
                                powiedział, że była od Niego jedna dziewczyna ale po laparo nie przyniosła mu
                                dokumentów co jej zrobili itd itp i kazał jej przynieść, wiec na razie nie może
                                powiedzieć czy dobrze tam robią. Czytałam tutaj, że laski na Szopena robiły i u
                                Obrzuta tez i nie narzekały. Kazdy ma inne zdanie o lekarzach, to w zaleznosci
                                czy akurat danej osobie pomogli czy nie. jak cos bede wiedziec to bede tu
                                pisać. Pozdrawiam
                                • Gość: bb Re: Rzeszów-gdzie się leczyć IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:22
                                  Ida moj mail b.biedronka@interia.pl .Pozdrawiam i z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka