Dodaj do ulubionych

Laparoskopia w Poznaniu

09.07.07, 12:40
Szukam dobrego lekarza specjalisty w nieplodnosci w Pozniu.Od kilku lat nie
mieszkam w Polsce ale 5 lat wczesniej mialam tam inseminacje i chcialabym
kontynuowac leczenie czeka pewnie mnie laparoskopia i to prywatnie wiec
bylabym wdzieczna jesli ktos polecilby mi dobrego lekarza ktory by mogl ja
wykonac i przygotowac mnie do IVF.....
Obserwuj wątek
    • citri Re: Laparoskopia w Poznaniu 09.07.07, 13:21
      Ja leczę sięu dr Derwicha w Poznaiu pracuje na polnej i Polecam go jako
      specjalistę, jdnakże myśle ze równie dobry jest dr Żak w klinice prywatnej
      medart w poznaniu
      • zuzanna833 Re: Laparoskopia w Poznaniu 09.07.07, 18:32
        Hej ja również polecam Dr. Żaka z medartu. Osobiscie sie u niego lecze od pół
        roku i mam juz za soba laparoskopie, dostałam od niego skierowanie. Na prawde
        fajny facet.
        • kama9957 Re: Laparoskopia w Poznaniu 10.07.07, 11:38
          zuzanna833
          możesz mi napisać cos więcej na temat laparoskopii i kto ja Tobie robił? ( ja
          tez lecze się u dr Ż)
          • zuzanna833 KAMA 9957 10.07.07, 12:31
            Kama, na poczatek chciałam zapytać czy ty tez jesteś zadowolona z naszego
            doktora??Osobiście mam POSC, duze problemy z naturalna owulacja i na dodatek
            nasze plemniczki tez zastrajkowały.Po pierwszej IUI lekarz zaproponował jescze
            jedną próbe IUI a jak sie nie powiedzie zaproponowała laparoskopie( miała ona
            za zadanie elektro cos tam jajników, nidgt nie zapamietam tej nazwy). Niestety
            ja naleze do ludzi kompanych w gorącej wodzie i laparo odbyło sie juz w
            kolejnym cyklu.Nie chciałm kolejnego stresu związengo z nie udaną IUI.Nie
            wybierałam ani lekarza, który mi to zrobi ani szpitala. Żak powiedział, że
            pójde tam gdzie znajdzie dla mnie miejsce.No i znalazło sie na Polnej.Miałam
            duze szczescie bo laparo robiłam mi jego kolezanka, która takze przyjmuje w
            med arcie.Teraz zaczynam drugi cykl po zabiegu i przygotowuje sie do kolejnej
            IUI.Jak na razie owulka jest i to ksiązkowa. Mam tylko nadzieje, że juz
            niedługo zobacze moja kruszynke na monotorze.a dlaczego ty chcesz mniec
            zrobiona laparoskopie, jaki jest u ciebie problem??Pozdrawiam buziaczki

gdybys chiała cos wiecej wiedziec to najlepiej pisz na privi papatki
      • amryta78 Re: Laparoskopia w Poznaniu 09.07.07, 19:10
        Lecze się u Derwicha w Poznaniu, od 7 miesięcy, nie owija w bawełnę,
        przedstawia plan działania, ja sie o niego zapytałam.
    • doroos Re: Laparoskopia w Poznaniu 09.07.07, 22:43
      Czy ktos wie ile kosztuje prywatnie laparoskoia? dziewczyny czy mozecie mi
      podac nr tel do tych lekarzy? czy mozna zarezerwowac wizyte z mezem i badaniem
      nasienia od razu?
      • sjena1 Re: Laparoskopia w Poznaniu 10.07.07, 07:30
        Derwich: Na Murawie 13/3 (przy stacji orlen) tel 0602 646 934 dzwonić w godzinach
        20-21, każda wizyta 150zł, Derwich umawia facetów na badanie do poradni androl.
        na polnej, mnie dał pierwszy raz nawet skierowanie na badanie nasienia na nfz,
        potem robilismy juz prywatnie,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka