white_ladyg 28.08.07, 15:25 Czego się spodziewać????Prosze o jakieś komentarze, bo trochę się boję a to już dziś......Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citri Re: pierwsza insemncja 28.08.07, 15:27 Bedzie dobrze Jesteś na fotelu ginekologicznym maleńkim cewniczkiem dr wprowadza wyselekconowane plemniczki chwilkeleżysz na fotelu i po sprawie będzie dobrze naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
white_ladyg Re: pierwsza insemncja 28.08.07, 15:42 a co po zabiegu????? Trzeba leżeć????? Czy normalnie funkcjonujesz????pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
iwasz2000 Re: pierwsza insemncja 28.08.07, 16:57 teoretycznie powinno sie leżec do końca dnia, ale znam kobietki, które wracały do biura tuz po zabiegu. ja miałam wieczorkiem, wiec faktycznie do konca dnia leżałam. ogólnie rzecz biorąc nie powinno się skakać, biegać, wysilać i takie tam. ale życie płynie, więc zbyt przesadzac nie można. co do samego zabiegu to bywa różnie. mnie troszkę pobolało, ale po 10 minutkach wstałam z fotela i już. do końca dnia faktycznie brzuszek bolał. ale wszystko do wytrzymania!! trzymam kciuki żeby sie udało!!!pa Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: pierwsza insemncja 29.08.07, 07:15 ja wracalam sobie na leżąco w autku na tylnim siedzeniu potem w domku leząłmam i tylko robiłam brzuszki mnustwo brzuszków wszystko na leżąco by pekły pęcherzyki, podanie bylo ok 12:00 a pecherzyki następnego dnia pekniete byly wszystkie (z mojej obserwacji pękły ok 17:00 )bardzo wyraźnie wtedy wszystko czułam zresztą jak wszystko po HSG tak samo rosnace pecherzyki noi dziwny ból piersi i jak sie okazalo to było to Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.witkowska Re: pierwsza insemncja 29.08.07, 14:08 citri - a to była pierwsza inseminacja i sie od razu udało???? Odpowiedz Link Zgłoś