Dodaj do ulubionych

Wrocław - lekarz?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.03, 20:53
Witam Was serdecznie,
mamy z mężem problemy z zajściem ciążę (próbujemy ponad 1 rok) i żaden z
dotychczasowych lekarzy nie jest skłonny pomóc nam...
Czy możeci polecić mi lekarza we Wrocławiu!
Dziękuję serdecznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ronka2 Re: Wrocław - lekarz? IP: *.incom.pl / 192.168.0.* 07.07.03, 17:18
      We Wrocławiu chyba nie ma sprawdzonych i polecanych fachowców w tej kwestii.
      Mogę zaproponować dr Polaka, dr Gizlera, dr Gejdla. Zdrecydowanie odradzam dr
      Markuszewskiego.
      • Gość: nika Re: Wrocław - lekarz? IP: *.lanet.wroc.pl 07.07.03, 19:52
        Chodzę do Dobryszyckiej, ale na razie bez efektów,ale mam postawioną diagnozę,
        PCO, zastanawiam się nad Warszawą-Novum.
        • Gość: Monia Re: Wrocław - lekarz? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 09.07.03, 19:40
          Póki co też uważam Wrocław za straszną "dziurę" brak skutecznych specjalistów.
          Też myślę nad Novum, ale to tak daleko, że nie wiem czy dałabym radę połaczyć
          to z pracą.
          • Gość: Agga Re: Wrocław - lekarz? IP: w3cache:* / 10.6.19.* 09.07.03, 20:20
            Tez jestem na etapie szukania lekarza we Wrocławiu, przy czym ja mysle juz o
            laparoskopii.
            Moj lekarz (nie jest z Wrocławia) poleca mi szpital na Dyrekcyjnej, ze niby
            tam sa specjalisci w tej dziedzinie (leczenie nieplodnosci), wiec juz sama nie
            wiem ...
            • Gość: eta5 Re: Wrocław - lekarz? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 13:23
              ja zdecydowanie odradzam dr Kocyłowskiego, dr Jarosz taki sobie , a Polak
              chyba najlepszy
              • Gość: sowika Re: Wrocław - lekarz? IP: 195.20.110.* 11.07.03, 10:59
                A ja mam dobre, jak na razie doświadczenia z drem Z.Pająkiem - solidny lekarz,
                jak sie na czymś nie zna, to nie czaruje i poleca innego speca by udać się na
                konsultację, poza tym taktowny, rzeczowy. Miód na moje serce =, które jak do
                tej pory doświadczyło prwaie wyłącznie lekarzy naciągaczy i nic nie mówiących.
                pozdrawiam życząc powodzenia w staraniach
                • Gość: Dusia Re: Wrocław - lekarz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.03, 18:48
                  Dziękuję Wam za podpowiedzi: próbowałam już i u Jarosza i mzm odczucie że
                  jestem jedną z wielu identycznych, masowo go nachodzących kobiet, wyczułam
                  znudzenie i rutynę mimo tk młodego wieku Jarosza (mówie o synie). Był miły ale
                  poza rutyną nic. Od stycznia tego roku jestem ponownie pacjentką Gejdel (nie
                  chcę odmieniać nazwiska by nie poprzekrecać) ale znów dopadło mnie to samo co
                  będą wcześniej jego pacjentką:L 15 minut na każdą z pacjentek a jak któraś chce
                  być dużej to ogromne, defilowane zniecierpliwienie! Poza tym mdiagnozy, teorie
                  mądre wynikające prawdopodobnie z oczytania ale tylko cytowane bez wdawania się
                  w szczegóły (pewnie znów to 15 minut...)No i jescze to że w razie ciązy może ją
                  prowadzić ale poród już nie wchidzi w rachubę a jednak chyba potrzebowałabym
                  wsparcia kogoś kto mnie zna...
                  Nadal więc nie mam dobrego lekarza we Wrocławiu i jak czytam prócz polecanego
                  Polaka nie ma innych propozycji. A gdzie przyjmuje dr Polak i może jakieś
                  szczegóły dotyczące jego osoby?
                • Gość: Dusia Re: Wrocław - lekarz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.03, 18:49
                  Jakieś szczegóły na tema dr pajaka? gdzie przyjmuje?
                  • Gość: sowika Re: Wrocław - lekarz? IP: 195.20.110.* 14.07.03, 12:45
                    Polimed. Specjalistyczne gabinety lekarskie; Energetyczna 8 lok.1 (koło Ronda
                    na POwst. Śl; godziny otwarcia : poniedziałek - piątek : 11-19; wtorek i piątek
                    11-17:30. Dr Pająk przyjmuje we wtorki i czwartki, w gabinecie jest USG, wizyta
                    kosztuje 80 zł. Ja tam naprawdę nie pracuję smile Długo szukałam lekarza na dłużej
                    i chyba znalazłam. Obecnie wysłał mnie do prof. Malinowskiego do Łodzi, celem
                    zbadania się pod kątem immunologii - jestem przed pierwszym IVF, ale nie mogę
                    się do Łodzi dodzwonić, może ktoś ma inne namiary niż nr 042 645 92 75? - takie
                    pytanie przy okazji smile) pozdrawiam

• Gość: Agnes Re: Wrocław - lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 09:12
                      To nie jest prawda, że w lipcu nie pracują. Ja osobiście byłam na szczepieniu 4
                      lipca a na następne jadę 23 lipca. Jeśli chcesz się dodzwonić to spróbuj w
                      środę albo w piątek, po godzinie 14:00, w lipcu mają sezon urlopowy.
                      • Gość: sowika Re: Wrocław - lekarz? IP: 195.20.110.* 15.07.03, 09:20
                        Dzięki Agnes, popróbuję, już myślałam żeby kogoś w Łodzi poszukać (ze znajomych
                        i poprosić o spróbowanie osobistego zarejestrowania mnie wink. Znalazłam jeszcze
                        jeden nr tel, 042 645 7088 - jeszcze nie zweryfikowany.
                        pozdrawiam ciepło
                        • Gość: Agnes Re: Wrocław - lekarz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 15:48
                          Dałaś mi do myślenia, pisząc, że dr Pająk wysłał cię do prof. Malinowskiego.
                          Ja się nie spotkałam we Wrocławiu z lekarzem, który traktowałby sprawy
                          immunologii poważnie, nawet dr Polak sam powiedział, że nie wierzy w to
                          leczenie. A tu taka niespodzianka, jest lekarz, który sam wysyła do
                          Malinowskiego. Chyba do niego pójdę i zobaczę, jakie będę miała wrażenia.
                          Ja lecze się u dr P. Wojtonia, opinie są różne, ja o nim złego słowa powiedzieć
                          nie mogę.
                          • Gość: sowika Re: Wrocław - lekarz? IP: 195.20.110.* 16.07.03, 16:58
                            Agnes, ja też byłam pacjentką tego lekarza, wiem, że jak na moje problemy byłam
                            prowadzona prawidłowo (po prostu to gdzie indziej zweryfikowałam), ale ja
                            potrzebuję trochę więcej infromacji niż od niego mogłam dostać i trochę więcej
                            nadziei, niż on, przekładając wszystko na duże pieniądze, mi dawał. Prawie
                            zawsze ryczałam po wizycie u niego, a nie byłam w stanie dokładnie wytłumaczyć
                            mężowi co się właściwie ze mną dzieje jakie są rokowania, alternatywy itp. To
                            nie znaczy, że jestem głupia smile), zwykle w życiowych sytuacjach radzę sobie
                            nawet całkiem dobrze. Absolutnie nie chcę Cię do niego zmniechęcać, ja
                            potrzebuję chyba nieco innej opieki. powodzenia
                            sowika
                          • Gość: sowika Re: Wrocław - lekarz? IP: 195.20.110.* 16.07.03, 16:58
                            Agnes, ja też byłam pacjentką tego lekarza, wiem, że jak na moje problemy byłam
                            prowadzona prawidłowo (po prostu to gdzie indziej zweryfikowałam), ale ja
                            potrzebuję trochę więcej infromacji niż od niego mogłam dostać i trochę więcej
                            nadziei, niż on, przekładając wszystko na duże pieniądze, mi dawał. Prawie
                            zawsze ryczałam po wizycie u niego, a nie byłam w stanie dokładnie wytłumaczyć
                            mężowi co się właściwie ze mną dzieje jakie są rokowania, alternatywy itp. To
                            nie znaczy, że jestem głupia smile), zwykle w życiowych sytuacjach radzę sobie
                            nawet całkiem dobrze. Absolutnie nie chcę Cię do niego zmniechęcać, ja
                            potrzebuję chyba nieco innej opieki. powodzenia
                            sowika
    • Gość: Dusia Re: Wrocław - lekarz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.03, 18:50
      Coż to jest Warszawa-Novum?
      • Gość: nika Re: Wrocław - lekarz? IP: *.lanet.wroc.pl 14.07.03, 08:13
        Poszukaj na tym forum i na bociania. Na pewno szybko znajdziesz informacje o
        Novum.
    • Gość: asja Re:do sowiki IP: *.chello.pl 14.07.03, 18:13
      gynemed w lipcu nie pracuje, dlatego pewnie nei mozesz sie dzodzownic

pozdr.
    • Gość: niki Re: Wrocław - lekarz? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 16:06
      Hej! Ploecam dr eko z Chałbińskiego, murzynek, konkretny,wszystko bardzo
      dokladnie tlumaczy,ma czas dla pacjęta,ostatnia nasza wizyta trwała 1,30h
      niedrogi 70zl, w porownaniu z innymi nie biznesmen i naciągacz tylko
      lekarz.Pozdrowionka niki
      • Gość: edki16 Re: Wrocław - lekarz? IP: *.koelner.com.pl 16.07.03, 12:12
        Cześć Niki Bardzo proszę o namiary dr Eko. Słyszałam o nim wiele dobrego tylko
        nie wiem jak do niego trafić
        • Gość: niki Re: Wrocław - lekarz? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:02
          Podaje nr tel do EKO 0601996871 Edka jak bedziesz po pierwszej wizycie to daj
          znac Pa
          • Gość: edki16 Re: Wrocław - lekarz? IP: *.koelner.com.pl 17.07.03, 06:41
            Niki Bardzo dziękuję za namiary dr Eko. Mam jeszcze pytanie gdzie przyjmuje
            prywatnie, czy jest tam usg i czy nie miałaś problemów z porozumieniem się.
            Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń.
      • Gość: Dusia Re: Wrocław - lekarz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.03, 13:40
        Dzięki serdeczne, postanowiłam spróbować u Eko. Mam nadzieje że wszystko bedzie
        ok. Dam znać.
    • Gość: Agga Re: Wrocław - lekarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 08:49
      Dziewczyny, a kogo moglybyscie polecic jesli mysle o laparoskopii? Mysle o
      szpitalu na Dyrekcyjnej lub na Brochowie.
      Czy mowi Wam cos nazwosko "Hirle"?

Pozdrawiam
    • mamadwojga Re: Wrocław - lekarz? 18.07.03, 14:24
      Również polecam Dobryszycką (na pl. Grunwaldzkim w Polidencie). Po dwóch
      poronieniach trafiłam do niej i teraz mam dwójkę ślicznych dzieci.
      • Gość: malgo Re: Wrocław - lekarz? IP: *.inet.polhost.pl 21.07.03, 15:31
        A czy ktoś może coś słyszał o dr Korzeniewskim?
    • lekarz16541 Re: Wrocław - lekarz? 05.11.15, 11:38
      www.acz.pl/przychodnia/wroclaw - przychodnia Wrocław
      We wrocławskiej przychodni przy ulicy Wejherowskiej wykonywane są zabiegi w ramach chirurgii jednego dnia. Przeprowadzane są tam również badania psychotechniczne oraz endoskopowe (gastroskopia oraz kolonoskopia).
      W centrum medycznym we Wrocławiu można skorzystać także z usług stomatologicznych dla dzieci i dorosłych. Oferta obejmuje: profilaktykę stomatologiczną, chirurgię z wykorzystaniem nowoczesnych znieczuleń, stomatologie estetyczną oraz wybielanie zębów, rentgen stomatologiczny, usuwanie kamienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka