stopczyk22 22.10.07, 18:36 lekarz zaproponował oddanie jajeczka to w tedy in vitro będzie tańsze ale ja mam obawy... i brak TAKIEJ kasy, a co wy o tym sądzicie? czy ktoś robił coś takiego?? pomóżcie mi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka1939 Re: oddanie jajeczka??? 22.10.07, 19:53 kochana prosze poczytaj tutaj i błagam zdecyduj się !!! ja jestem włąsnie biorczynią wy jesteście naszą jedyną sznasa i nadzieją... może ten wątek rozwieje twoje wątpliwości www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1509220#1509220 Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: oddanie jajeczka??? 23.10.07, 12:25 Ja zastanawiałam się tylko moment. Trudniej było przekonać męża. Ale przekonałam go i oddaliśmy dwa jajeczka. Zeby było jasne: nie ze względu na pieniądze, bo nie była to zawrotna suma. Znam kilka dziewczyn, które czekają na dawczynię i dlatego postanowiłam pomóc. Mnie się udało - mam cudownego synka. Mam nadzieję, że dziewczynie, która czekała na szczęście też się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
dobdob0106 Re: oddanie jajeczka??? 23.10.07, 14:41 Ja myślę że to trzeba podjac decyzje w zgodzie z sobą, nikt nie ma prawa oceniać . Nie wiem co bym zrobiła gdybym znalazła się w takiej sytuacji , ale podziwiam ludzi którzy są gotowi pomóc tym którzy tego potrzebują , nie wazne czy z powodu potrzeby pieniędzy czy innego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1939 Re: oddanie jajeczka??? 23.10.07, 17:46 no właśnie niektórzy oddają jajeczka zeby miec tańszy program inni od tak bo padła prppozycja od lekarza, ale dla nas biorczyń wazne jest po prostu jajo, bez względu na to czym kierowała się dawczymi. bardzo wam dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
stopczyk22 Re: oddanie jajeczka??? 24.10.07, 08:52 Witajcie!! dzięki wam serdecznie kochane kobitki. Wczoraj miałam 2 IUI i narazie czekam całe AŻ dwa tygodnie do wyniku. Jeśli się uda to problem sam się rozwiąże a jeśli nie to chcę pomóc innym i sobie. Narazie to się bardzo boję. Mój mąż ma bardzo kiepskie wyniki i powiedział że jeśli się teraz nie uda to proponuje tylko in vitro tyle że jak dla nas to są ogromne pieniądze. trzymajcie za mnie kciuki...dam zać Odpowiedz Link Zgłoś
marion35 Re: oddanie jajeczka??? 27.10.07, 12:39 Nie piszę, żeby namawiać ale żeby podziękować dwum dawczyniom od których dostałam jajeczka!Miałam dwa niestwety nieudane transfery, 2 listopada trzeci...Oddając swoje jajeczka napewno wiedziały, że kobieta, która podejmuje decyzję o adopcji będzie dbała o "jajeczka".Uwierzcie mi, że decyzja o adopcji jajeczek też jest trudna-jak decyzja o oddaniu. Pozdrawiam dawczynie i te Dziewczyny które adoptowały lub czekają na jajeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
komputermama marion.... 27.10.07, 16:23 Marion, czy możesz napisać gdzie masz przeprowadzane transfery i ile kosztuje cały program adopcji jajeczka. Będę wdzięczna za szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś