Dodaj do ulubionych

dr Homa z Krakowa

31.07.03, 09:16

został wpisany na liste "lekarza przyjaznego kobiecie" w Twoim Stylu.
czy ktoras z Was leczy sie u niego? czy naprawde jest taki dobry i zasluzyl
na ten tylul ?
Obserwuj wątek
    • malena10 Re: dr Homa z Krakowa 31.07.03, 12:15
      Leczyłam się u niego i uważama , że jest bardzo dobry. W tamtym roku operował
      mnie i uważam, że jest doskonałym chirurgiem. Także nie obawiaj się, bo moja
      opinia jest potwierdzona przez kilka innych osób.
    • eva11 Re: dr Homa z Krakowa 01.08.03, 10:22
      Mnie Dr Homa robil laparoskopie (podobno najelepszy w calym regionie)potem
      zmienilam na Kostyka ale wrocilam do dr Homy. Mimo, ze moze poczatkowo nie
      usmiecha sie zbyt wiele i ma dystans ale jest to fachowiec. Nie panikuje,
      zacheca do walki, ma kontakty tez z Bialymstokiem. Kostyk mnie tylko wystraszyl
      i wyszlam w rykiem od niego z peirwszej wizyty - potem plakalam przez caly
      dzien. Po miesiacu poszlam do Homy a on powiedzial ze wcale nie widzi powodu do
      paniki!!! Takie jest moje prywatne zdaniesmile Pozdrawiam
      • Gość: malena10 Re: dr Homa z Krakowa IP: *.ae.krakow.pl 01.08.03, 11:21
        Chciałabym się dowiedzeić, dlaczego tak się przestraszyłaś Kostyka. Ja miałam
        bardzo podobną sytuacje- w tamtym roku Homa robił mi laparoskopię (enometrioza)
        i zrobił to świetnie, potem leczyłam się u niego jeszcze 3 miesiące, ale
        przeniosłam się do Kostyka dokładnie rok temu w sierpniu, bo słyszałam, że
        Kostyk jest lepszym endokrynologiem, no i leczę się u niego od roku. Napisz coś
        na ten temat, bardzo Cię proszę!
        • Gość: monia Re: dr Homa z Krakowa IP: 212.244.186.* 01.08.03, 11:38
          Moja znajoma leczyła się u Kostyka. Nic to nie dało a tylko przeszła załamanie
          nerwowe (leczenie hormonami). W końcu adoptowali dzidziusia. Więc skńczyło się
          dobrze, ale ona go nie poleca.
          • Gość: brytfanka Re: dr Homa z Krakowa IP: *.dhcp212-198-173.noos.fr 04.08.03, 14:51
            Moge polecic dr. Home, chociarz nie jest to typ lekarza ktoremu mozna
            sie "wyzalic"- wykazuje bardzo oschle zniecierpliwienie, pewnie dlatego ze za
            drzwiami czekaja juz tlumy olejnych pacjentek. Jest jednak swietnym
            chirurgiem, robil mi laparoskopie i jestem b. zadowolona. Na "zwyke" wizyty
            chodze jednak do innego ginekloga, wazny jest kontakt z pacjentka, tego Homie
            niestety brakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka