Gość: Ania IP: *.uml.lodz.pl 13.08.03, 12:57 Czy jest problem z dostaniem testu owulacyjnego, ile kosztuje i czy daje pewność, że to akurat dzisiaj? Dziękuję za odpowiedzi !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larvva Re: Test owulacyjny 13.08.03, 14:53 wiem ze czesc dziewczyn nie mogla dostac testu owulacyjnego w swoich miastach. ja z tym nie mialam wiekszego klopotu. test kosztowal o ile dobrze pamietam okolo 40pln, zawieral 6 zestawow (podobnych do testu ciazowego czyli pipetka i plastyk do odczytui) test wykonuje sie w terminie oczekiwanej owulacji, kazdego dnia o tej samej porze. wynik odczytujesz sama i od twojego prawidlowego odczytu wszystko wlasciwie zalezy. Ja robilam ten test podczas jednego cyklu - i nie mialam watpliwosci kiedy test pokazal pozytywny wynik. musisz uwaznie zapoznac sie z trescia dolaczonej ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: Test owulacyjny 13.08.03, 14:54 a! test nie pokazuje ze to akurat dzisiaj ale ze w ciagu nastepnych 24 godzin (o ile dobrze pamietam liczbe) nastapi owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Test owulacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 12:47 Cena testu owulacyjnego firmy Clear Plan to 87 zł. Ja niestety sporo musiałam się naszukać w aptekach mojego miasta, ale zawsze można zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Test owulacyjny IP: 80.51.236.* 18.08.03, 20:59 W Clear Plan -ie jest 7 testów za te 87 zł. Odpowiedz Link Zgłoś