Dodaj do ulubionych

ciąg dalszy

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 17:14
Jestem w 2 miesiącu ciąży po 2 miesiącach leczenia bromergonem..Czuję się
fatalnie tak ja po bromergonie ,cały dzień bym spała a tu trzeba
pracować..Koszmar, no liczę na to ,że będzie lepiej...
Ale mimo wszystkiego życzę wam takiego szczęscia...
POzdrawiamy
Obserwuj wątek
    • enter14 Re: ciąg dalszy 20.08.03, 18:14
      Witaj!!!Mam pytanko, czy podczas przyjmowania bromergonu bolały cię piersi, i
      po ile tabletek dziennie przyjmowałaś, bo ja biorę drugi miesiąc po 3 tabletki
      dziennie i strasznie bola mnie piersi. Cieszę sie, że ci sie udało, mam
      nadzieję , że ja też niedługo dołącze do grona szczęśliwców. Gorąco pozdrawiam.
      • Gość: Madalena Re: ciąg dalszy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 20:15
        Wręcz przeciwnie przestały mnie boleć nawet przed okresem...
        • enter14 Re: ciąg dalszy 20.08.03, 20:33
          Dzieki, mi tez sie wydawało, że bóle piersi powinny ustąpić. Ale może u każdego
          jest inaczej? W kazdym razie dziękuję i goraco pozdrawiam.
          P.S. Byłabym wdzieczna, gdybyś podała mi swój mumer gg, bo chciałabym się
          dowiedzieć jeszcze paru rzeczy na temat leku. Bedę dopiero w piątek. ale jak
          podasz gg to się z tobą skontaktuję. Pozdrawiam.
          • Gość: Madalena Re: ciąg dalszy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 10:05
            W piątek jestem po południu w pracy będę zaglądać na forum ,natomiast nr.gg nie
            mogę ci narazie podac ponieważ jest on służbowy,poza tym w pracy nikt nie moze
            się dowiedziec ,że jestem w ciąży,ponieważ mam umowę na czas określony i
            mogliby mnie zwolnić przed upływem 3 miesiąca, no wiesz jakie mamy
            czasy...niestety...w każdym razie napewno odpowiem ci na każde pytanie
            pozdrawiam Madzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka