Gość: Basia IP: *.chello.pl 25.08.03, 08:31 Mój mąż ma stulejkę. Moje pytanie dotyczy tego, czy przez taki "uszczerbek" mogę nie zachodzić w ciążę? Jeśli ktoś może mi pomóc w odpowiedzi na to pytanie, z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: stulejka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 19:28 Witaj, o tym, ze moj maz ma stulejke dowiedzieliśmy sie pare miesiący po ślubie - było to dziwne, bo TAKI PROBLEM powinien wyjść już wcześniej, lekarz żartował - "jak pani o meza dbała ? " Maz trafił do lekarza, który najpierw zrobił mu tzw. "podcięcie wędzidełka" , a poniewaz to nie pomogło , zrobił drugi zabieg "częściowego obrzezania" ( mój mąż ma 1/4 normalnego napletka) . Niestety stulejka objawiała sie w naszym przypadku "krwawymi stosunkami" - na początku myslałam ze to uczulenie i dlatego skóra w "tym intymnym" miejscu pęka, ale potem doszło do tego ze nie mogliśmy sie normalnie kochac - a ja ciągle "łapałam" nowe infekcje - potem był zabieg i kłopoty ustały całkowice - ja od tego czasu a minęło już ponad 2 lata - nie dostałam ani jednej infekcji , ani zapalenia niczego w tym rejonie Ale wróce do Twojego pytania - uważam, że stulejka moze mieć wpływ na kłopoty , Po piewrsze, ze bardzo cześto towarzyszy temu stan zapalny ( i u mężczyzny i u kobiety ), a po drugie stulejka utrudnia ( a w pojedyńczych przypadach uniemożliwia współżycie ) - bo mężczyznę stosunek po prostu boli . Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: stulejka 25.08.03, 19:49 MOzecie wyjasnic o co to jest stulejka - pzrepraszam ale naprawde nie wiem Frania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stulejka IP: *.toya.net.pl 25.08.03, 20:41 Myślę, że ta stronka trochę wyjaśni. Jeśli chcesz więcej o stulejce to w wyszukiwarce google wpisz "stulejka". Jest tego bardzo dużo. Pozdrawiam. stulejka.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: stulejka IP: *.chello.pl 25.08.03, 22:02 Bardzo dziękuję Kasiu za wyczerpującą odpowiedź. Mój mąż w tej chwili jest po operacji i mam nadzieję, że wszystko będzie w porzadku. Dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś