Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:50 czy macie doswiadczenia z klinika Novum? Ktory lekarz jest tam dobry (to, ze Lewandowski to juz wiem), a kogo raczej unikac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:52 Rozumiem, ze dobrzy sa wszyscy, a zlych nie ma ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:57 Hej Monia, dr Lewandowski zajmuje się zabiegami in-vitro (więc raczej nie ma szans się do niego dostać na zwykłą wizytę). Chyba, że odrazu podchodzisz do in-vitro. Ja poleciłabym dr Taszycką lub dr Zamorę - są świetni. Unikaj dr Wojewódzkiego - ja mam niemiłe wspomnienia po wizytach u niego. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Przesyłam pozytywne fluidy Anna + 17 tygodniowa dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 17:02 ojej, masz dzidzie!!! U kogo zaszlas? Wiesz co ja juz sie lecze w novum 2 lata wlasnie u dr Zamory. Ale chcialam zobaczyc opinnie innych forumianek) A tobie z calego serca gratuluje ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 17:15 Moniu, moja historia jest bardzo długa. Spróbuję w skrócie Ci ją opisać. Moja dzidzia mieszka w brzuszku (zjawiła się tam po 6 latach walki) - dziękuję za gratulację. Ja leczyłam się w Novum przez 4 lata (z czego 2 lata stracone właśnie u dr. Wojewódzkiego) tam przeszłam 2 x in-vitro i jeden transfer z mrozaczków. Niestety bez efektów. Ale znam osobiście dziewczyny, którym właśnie w tej klinice się udało. To dobra klinika. Ja w zeszłym roku postanowiłam pojechać do Łodzi do prof Malinowskiegho na szczepienia immunologiczne oraz wykonałam HSG (już na miejscu w Warszawie). Następnie postanowiłam zmienić klinikę na InviMed też w Warszawie (dr Rokicki). I po dwóch miesiącach (w wyniku zabiegu in-vitro, a dokładnie ICSI) jestem w ciąży. I to tyle z mojej historii - szczęśliwie zakończonej. Moniu, życzę Ci żebyś nie musiała czekać tak długo jak ja i żebyś nie trafiała po drodze do lekarzy -partaczy. To dobrze, że przeprowadzasz sondę co inni myślą na temat lekarza, u którego się leczysz. Trzymam kciuki, pa Anna Odpowiedz Link Zgłoś
bella76 Re: Dobry lekarz w Novum 19.09.03, 16:58 Gość portalu: monia napisał(a): > Rozumiem, ze dobrzy sa wszyscy, a zlych nie ma ) Chyba tak ja sie tam przynajmniej nie spotkalam ze zlym. Do lewandowskiego i tak nikt Cie nie zapisze bo on jest tylko od stymulacji i zabiegow, normalnie prowadza Cie inni ginekolodzy. Ja sie lecze u doktora Zamory ktorego polecam z czystym sumieniem. Mily kompetentny i nie owijajacy w bawelne. Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: Dobry lekarz w Novum 19.09.03, 18:45 Cześć. Moja walka o dzidziusia trwała 2 lata, i już u kresu wytrzymałości trafiłam do Novum do dr Zamory. Pomogli bardzo, teraz jestem w 5 miesiącu i bedziemy mieli synusia. Dr. jest ok i bardzo go polecam. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: hej dziewczyny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:21 sorry, cos mnie nie poszedl post jak trzeba przepraszam ale ile macie lat? przepraszam za tak osobiste pytanie ale ja mam 36 lat i ciekawi mnie czy taki problem dotyczy mlodych kobiet czy tez takich jak ja , juz starszych bardzo gratuluje dzidziusiow, ze lzami w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: hej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 20:59 Ja mam 31 lat. I leczę się w Novum od pół roku. Teraz właśnie jestem w trakcie stymulacji do ICSI. No a leczę się u dr. Zamory) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: hej dziewczyny 19.09.03, 22:40 Ja mam 32 lata i roczna coreczke po ICSI w nOvum (rowniez dr Zamora, choc transfery przeprowadzal dr Lewandowski). Teraz staramy sie o drugiego dzidziusia (mamy jeszcze mrozaczki), prowadzi nas tez dr Zamora i chyba on bedzie tym razem wykonywal transfer. Niestety, troche sie to odwleka, bo musze najpierw wytrzebic bakterie :_(( aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia Re: hej dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:19 sa tu rozne dziewczyny - dwudziestokilkuletnie i trzydziestokilkuletnie ja mam 35 lat lecze sie w novum u dr. Sowinskiej ICSI bedzie robil dr. Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia Re: hej dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:20 errata dr oczywiscie bez kropki dr Sowinskiej dr Lewandowski (a moze ta kropeczka to dzidzius? hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: hej dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:23 Ja mam 29 lat i czekam na dzidziusia (17 tygodniowe maleństwo w brzuszku) po ICSI u dr Roszkowskiego z kliniki InviMed w Warszawie. Wcześniej też leczyłam się w Novum w dr Zamory - bardzo fajny lekarz!!! Polecam. Całuję i życzę spełnienia MARZEŃ Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: hej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:38 Aler jesli uwazasz Zamore za OK lekarza, to dlaczego zmienilas i jego i klinike? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Spotykamy sie w poczekalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:40 Jest nas tyle, pewnie niejednokrotnie sie widzialysmy pod gabinetem roznych lejkarzy w naszych przychodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: hej dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:54 Zmieniłam klinikę ponieważ byłam u progu wytrzymania nerwowego - po 4 latach walki w Novum (2 nieudanych próbach in-vitro). Musiałam coś zmienić i uwierzyć, że tym razem się uda. Dużą zasłgą mojego stanu psychicznego okazał się mój mąż - to on tak naprawdę stwierdził, że "jakaś" zmiana będzie dla nas dobra. Jednak cały czas uważm, że dr Zamora to dobry lekarz. Jednak zmiany też są potrzebne - co widać na załączonym obrazku - jestem w ciąży!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia - jak najszybciej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś