Dodaj do ulubionych

Dobry lekarz w Novum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:50
czy macie doswiadczenia z klinika Novum? Ktory lekarz jest tam dobry (to, ze
Lewandowski to juz wiem), a kogo raczej unikac?
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:52
      Rozumiem, ze dobrzy sa wszyscy, a zlych nie ma wink)
      • Gość: Anna Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:57
        Hej Monia,
        dr Lewandowski zajmuje się zabiegami in-vitro (więc raczej nie ma szans się do
        niego dostać na zwykłą wizytę). Chyba, że odrazu podchodzisz do in-vitro.
        Ja poleciłabym dr Taszycką lub dr Zamorę - są świetni. Unikaj dr Wojewódzkiego -
        ja mam niemiłe wspomnienia po wizytach u niego.
        Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
        Przesyłam pozytywne fluidy Anna + 17 tygodniowa dzidzia
        • Gość: monia Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 17:02
          ojej, masz dzidzie!!! U kogo zaszlas?
          Wiesz co ja juz sie lecze w novum 2 lata wlasnie u dr Zamory.
          Ale chcialam zobaczyc opinnie innych forumianeksmile)

A tobie z calego serca gratuluje smile)
          • Gość: Anna Re: Dobry lekarz w Novum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 17:15
            Moniu, moja historia jest bardzo długa. Spróbuję w skrócie Ci ją opisać.
            Moja dzidzia mieszka w brzuszku (zjawiła się tam po 6 latach walki) - dziękuję
            za gratulację.
            Ja leczyłam się w Novum przez 4 lata (z czego 2 lata stracone właśnie u dr.
            Wojewódzkiego) tam przeszłam 2 x in-vitro i jeden transfer z mrozaczków.
            Niestety bez efektów. Ale znam osobiście dziewczyny, którym właśnie w tej
            klinice się udało. To dobra klinika. Ja w zeszłym roku postanowiłam pojechać do
            Łodzi do prof Malinowskiegho na szczepienia immunologiczne oraz wykonałam HSG
            (już na miejscu w Warszawie). Następnie postanowiłam zmienić klinikę na InviMed
            też w Warszawie (dr Rokicki). I po dwóch miesiącach (w wyniku zabiegu in-vitro,
            a dokładnie ICSI) jestem w ciąży.
            I to tyle z mojej historii - szczęśliwie zakończonej.
            Moniu, życzę Ci żebyś nie musiała czekać tak długo jak ja i żebyś nie trafiała
            po drodze do lekarzy -partaczy. To dobrze, że przeprowadzasz sondę co inni
            myślą na temat lekarza, u którego się leczysz.
            Trzymam kciuki, pa Anna
      • bella76 Re: Dobry lekarz w Novum 19.09.03, 16:58
        Gość portalu: monia napisał(a):

> Rozumiem, ze dobrzy sa wszyscy, a zlych nie ma wink)

Chyba taksmile ja sie tam przynajmniej nie spotkalam ze zlym.
        Do lewandowskiego i tak nikt Cie nie zapisze bo on jest tylko od stymulacji i
        zabiegow, normalnie prowadza Cie inni ginekolodzy. Ja sie lecze u doktora
        Zamory ktorego polecam z czystym sumieniem. Mily kompetentny i nie owijajacy w
        bawelne.
      • mutantowa Re: Dobry lekarz w Novum 19.09.03, 18:45
        Cześć. Moja walka o dzidziusia trwała 2 lata, i już u kresu wytrzymałości
        trafiłam do Novum do dr Zamory. Pomogli bardzo, teraz jestem w 5 miesiącu i
        bedziemy mieli synusia. Dr. jest ok i bardzo go polecam.
        Zyczę powodzenia.
        • Gość: marcee hej dziewczyny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:18
          • Gość: marcee Re: hej dziewczyny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 20:21
            sorry, cos mnie nie poszedl post jak trzeba

przepraszam ale ile macie lat? przepraszam za tak osobiste pytanie ale ja mam
            36 lat i ciekawi mnie czy taki problem dotyczy mlodych kobiet czy tez takich
            jak ja , juz starszych
            bardzo gratuluje dzidziusiow, ze lzami w oczach
            • Gość: kerry Re: hej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 20:59
              Ja mam 31 lat. I leczę się w Novum od pół roku. Teraz właśnie jestem w trakcie
              stymulacji do ICSI. No a leczę się u dr. Zamorysmile)
              • agni71 Re: hej dziewczyny 19.09.03, 22:40
                Ja mam 32 lata i roczna coreczke po ICSI w nOvum (rowniez dr Zamora, choc
                transfery przeprowadzal dr Lewandowski). Teraz staramy sie o drugiego
                dzidziusia (mamy jeszcze mrozaczki), prowadzi nas tez dr Zamora i chyba on
                bedzie tym razem wykonywal transfer. Niestety, troche sie to odwleka, bo musze
                najpierw wytrzebic bakterie :_((

aga
            • Gość: asiakasia Re: hej dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:19
              sa tu rozne dziewczyny - dwudziestokilkuletnie i trzydziestokilkuletnie
              ja mam 35 lat
              lecze sie w novum u dr. Sowinskiej
              ICSI bedzie robil dr. Lewandowski
              • Gość: asiakasia Re: hej dziewczyny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 23:20
                errata

dr oczywiscie bez kropki
                dr Sowinskiej
                dr Lewandowski

(a moze ta kropeczka to dzidzius? hihi)
                • Gość: Anna Re: hej dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:23
                  Ja mam 29 lat i czekam na dzidziusia (17 tygodniowe maleństwo w brzuszku) po
                  ICSI u dr Roszkowskiego z kliniki InviMed w Warszawie. Wcześniej też leczyłam
                  się w Novum w dr Zamory - bardzo fajny lekarz!!! Polecam.
                  Całuję i życzę spełnienia MARZEŃ Anna
                  • Gość: Monia Re: hej dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:38
                    Aler jesli uwazasz Zamore za OK lekarza, to dlaczego zmienilas i jego i klinike?
                    • Gość: Monia Spotykamy sie w poczekalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:40
                      Jest nas tyle, pewnie niejednokrotnie sie widzialysmy pod gabinetem roznych
                      lejkarzy w naszych przychodniach wink
                    • Gość: Anna Re: hej dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 09:54
                      Zmieniłam klinikę ponieważ byłam u progu wytrzymania nerwowego - po 4 latach
                      walki w Novum (2 nieudanych próbach in-vitro). Musiałam coś zmienić i uwierzyć,
                      że tym razem się uda. Dużą zasłgą mojego stanu psychicznego okazał się mój mąż -
                      to on tak naprawdę stwierdził, że "jakaś" zmiana będzie dla nas dobra. Jednak
                      cały czas uważm, że dr Zamora to dobry lekarz. Jednak zmiany też są potrzebne -
                      co widać na załączonym obrazku - jestem w ciąży!!!
                      Pozdrawiam i życzę powodzenia - jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka