Gość: X14 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dialin.hansenet.de 11.10.03, 15:18 POZDROWIENIA:JESTEM PO PIERWSZEJ NIE UDANEJ PROBIE ZA MIESIAC NASTEPNARZEDEMNA DLUGA DROGA, PROBLEMY ZDROWOTNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 12:29 probuje z mezem 1,5 roku, od miesiaca sie lecze prywatnie u ginekolog, ktora podobno wielu kobietom "zrobila" dziecko, na razie biore luteine, bromergon, progynowe, flutamid... w kwietniu stuknela mi trzydziestka, czas goni a ja coraz bardzie zestresowana, i zadne rady typu " nie mysl o tym, nie stresuj sie" nie pomagaja; wiem ze im wiecej czasu mija tym moja plodnosc maleje i wzrasta ryzyko wady genetycznej plodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 13:41 Również dopisuję się do listy. 3 lata starań zdiagnozowane PCO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 80.51.237.* 12.10.03, 22:48 I ja!Staram sie od 4 m-cy.Dojrzałam do decyzji o badanich, bo zaczynam sie martwić.Wiem że wiele z was pomysli że za wcześnie te zmartwienia ale nie chcę tracic czasu.Juz rozmawiałm z mężem o badaniu nasienia i zgodził się!!Boję się wyniku ale cos przecież trzeba dzialać.Pozdrawaim życzę powodzenia wam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 14:07 martaglowacka Odpowiedz Link Zgłoś
a.p5 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 15:00 To jeszcze ja. Rocznik 73 i 7 m-cy starań, wciąż z nadzieją. Odpowiedz Link Zgłoś
agaguta Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 31.12.03, 12:04 Ja też się staram jestem 3 lata po ślubie i 1 poronienie. A co miesiąc jak spóźnia sie okres to wyczekuje na dwie II, a potem ryczę do poduszki, rocznik 73' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia nie wpisałam się tu wcześniej ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 15:40 Franczeska napisał(a): > zobaczymy orientacyjnie ile dziewczyn w sumie tworzy to forum. pod tym chętnie bym się wpisała już wcześniej, ale lista tworzących forum wiązała się z listą mających_problem_z_ zajściem_w _ciążę ... nie można bylo tego rozdzielić? ;-P (patrz niżej) Franczeska napisał(a): > gdyby każda dziewczyna ktora ma niestety problem z zajsciem w ciążę - wpisala > tu swój nick. nie wpisałam sie tu wcześniej, bo bałam się że zapeszę ICSI nie chciałam być dziewczyną, kóra ma problemy z zajściem w ciążę nikt z nas nie chcę niestety, mam problem z zajściem w ciążę i jestem po nieudanym ICSI należę więc do grona osób tworzących to forum i mających kłopot z niepłodnością ech pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 18:13 cóż... Zglaszam sie. nr 183? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek77 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.12.03, 23:25 2 lata starań minęło w X 2003r., od II 2003r. dokładne diagnozowanie i leczenie: u ślubnego astenozoospermia (plemniki szybko tracą ruchliwość), u mnie PCO. V, VI, VII - iui - bez powodzenia, VIII 2003r.Hsg - jajowody drożne, X 2003r. laparoskopia - nakłuwanie jajników = 6 miesięcy największej szansy na zajście. 17-18.XII - czwarta iui, 19.XII wynik tetsu Kremera - posiadam przeciwciała, które uniemożliwiają implantację zarodka, więc czwarta iui na nic ---------------------------------------------------- Kasia Kropek i Darulka - czekamy na małego Kropeczka (mimo PCO i leniwych żołnierzyków ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka alinka33 IP: 62.233.204.* 29.10.03, 18:37 a ja od kilku miesięcy próbuję, bez skutku a mam 33 l.proponuje pisać też Wasz wiek, może w tytule? Będziemy miały pełny obraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia10 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 03.11.03, 08:30 I jeszcze ja ISIA10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.zamosc.mm.pl 08.12.03, 20:31 Jeszcze jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda2 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.ae.poznan.pl 03.11.03, 11:03 Cześć dziewczyny! Wiem, że ten wątek założyłyście dla "starających się o ciążę", ale ja też byłam w takiej sytuacji (PCO) i to Forum bardzo mi w swoim czasie pomogło (dostarczyło mi sporo wiedzy o PCO i nie raz podnosiło na duchu i dodawało wiary, że się uda i w końcu się udało), dlatego pozwoliłam sobie tutaj się odezwać. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu. W razie czego chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami i skromną wiedzą o PCO. Jestem z Poznania. Mój adres to: kksl@wp.pl Pozdrawiam serdecznie, Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
brita5 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 03.11.03, 11:05 I ja- brita5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2831 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.fish.ar.szczecin.pl 03.11.03, 14:03 Jestem i ja i mam nadzieję , że nam wszystkim się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafka. Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.crowley.pl 04.11.03, 09:14 Prawie rok bez skutku.Dużo obaw ale nadziei wciąż jeszcze też... Odpowiedz Link Zgłoś
franczeskaa Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 05.11.03, 15:35 Dlaczego jest nas tak dużo? Kiedy w końcu ktoraś z nas tu wpisanych napisze, ze jest w upragnionej ciąży...? Dlaczego tak musimy sie męczyć, faszerować tabletkami kiedy inne dziewczyny czasami nie chcąc - zachodzą ??? Można by zadać jeszcze szereg innych pytań. Pozdrawiam Was dziewczyny i życze powodzenia, choć te nasze życzenia na nic się zdają... ...w takim razie jedynie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 16:31 No to ja tez sie dopisuje, choc jestem na samym poczatku walki z PCO...Sciskam serdecznie!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha31 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.iweb.pl 10.11.03, 22:43 Ja też często się wkurzam, że mi się nie udaje a inne zachodzą w ciążę bez problemu, często nawet im na tym nie zależy, to jest niesprawiedliwe!!!!!!! trochę podtrzymuje na duchu to, że nie tylko ja mam takie problemy; to forum do dla mnie bardzo dużo, można poczytać, czegoś się dowiedzieć z "pierwszej ręki" pożalić się nad sobą, to co prawda nic nie daje ale ciut pomaga, taka już jest natura człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30-latka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 217.153.60.* 05.11.03, 15:43 Ja rowniez dopisuje sie do tej listy - mam nadzieje ze niebawem będę mogła się z niej wykreslic i każda z Was również. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:16 jeszcze ja Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobek2 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 213.195.181.* 06.11.03, 08:26 ja też się dopisuję(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shireczka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 10.11.03, 05:56 witam dopiero zaczynam walkę jestem pełna nadzieji i optymizmu pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.torun.mm.pl 10.11.03, 09:20 Trafiłam na to forum dopiero wczoraj. Niestety ten problem dotyczy również mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellf Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 217.153.183.* 10.11.03, 10:35 Ula, 27 lat, prawie 3 lata starań, laparoskopia, endometrioza, puste jajo płodowe. Taka jest pokrótce moja historia. Jeszcze się nie poddałam, chociać mam coraz mniej "napędu".... Pozdrawiam was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATION Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 20:26 Mam 27 lat. Na swoją fasolkę czekam dopiero 6 m-cy, chociaż wydaje mi sie że to taki szmat czasu. Czytam Wasze listy od 3 m-cy, podziwiam Was dziewczyny!!! Nie zdawalam sobie wczesniej sprawy ze zajscie w ciaze nie zawsze bywa takie proste. Moze troche za malo porusza sie u nas ten temat. Trzymam kciuki za kazda z WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha31 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.iweb.pl 10.11.03, 22:38 ja dopisuję się dzisiaj; czytam Was i uczę się; z jednej strony pocieszające jest to, że nie jestem sama i to po 30-tce!! wszystkim Wam szczerze życzę spełnienia tego jednego jedynego marzenia, wiem co to oznacza bo sama je mam, czasem nie potrafię myśleć o niczym innym; serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doro Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.11.03, 09:49 Tu Dorota. Od 8 miesiacy czekam na dwie kreski i nic. Jestem juz w trakcie leczenie, bo mam problemy z owulacja. Niestety ciagle bez skutkow. Pozdrawiam wszystkie starajace sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gobo Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.toya.net.pl 11.11.03, 15:14 i jeszcze ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.medyka.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 19:16 też nie mogę niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mary244 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 12.11.03, 11:16 Narazie rok bez skutku, ale nadal pelna nadzieji...Mary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 80.51.159.* 17.11.03, 16:01 Boże ale Was tu jest!!! Nie wiedziałam że aż tyle- ale to jednak przykre... Ja sie staram od niedawna tzn. od roku, ale mam doła bo naciska na mnie rodzina i mąż,,, a co ja mogę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:14 ja również dołączam się dwie nieudane IUI ( Odpowiedz Link Zgłoś