Dodaj do ulubionych

Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wpisze

• Gość: X14 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dialin.hansenet.de 11.10.03, 15:18
      POZDROWIENIA:JESTEM PO PIERWSZEJ NIE UDANEJ PROBIE ZA MIESIAC
      NASTEPNAtongue_outRZEDEMNA DLUGA DROGA, PROBLEMY ZDROWOTNE
    • Gość: agnieszka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 12:29
      probuje z mezem 1,5 roku, od miesiaca sie lecze prywatnie u ginekolog, ktora
      podobno wielu kobietom "zrobila" dziecko, na razie biore luteine, bromergon,
      progynowe, flutamid...
      w kwietniu stuknela mi trzydziestka, czas goni a ja coraz bardzie zestresowana,
      i zadne rady typu " nie mysl o tym, nie stresuj sie" nie pomagaja; wiem ze im
      wiecej czasu mija tym moja plodnosc maleje i wzrasta ryzyko wady genetycznej
      plodu...
    • Gość: sylwia Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 13:41
      Również dopisuję się do listy.
      3 lata starań zdiagnozowane PCO.
      Pozdrawiam
      • Gość: EDYTA Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 80.51.237.* 12.10.03, 22:48
        I ja!Staram sie od 4 m-cy.Dojrzałam do decyzji o badanich, bo zaczynam sie
        martwić.Wiem że wiele z was pomysli że za wcześnie te zmartwienia ale nie chcę
        tracic czasu.Juz rozmawiałm z mężem o badaniu nasienia i zgodził się!!Boję się
        wyniku ale cos przecież trzeba dzialać.Pozdrawaim życzę powodzenia wam
        wszystkim.
    • martaglowacka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 14:07
      martaglowacka
      • a.p5 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 15:00
        To jeszcze ja. Rocznik 73 i 7 m-cy starań, wciąż z nadzieją.
        • agaguta Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 31.12.03, 12:04
          Ja też się staram jestem 3 lata po ślubie i 1 poronienie. A co miesiąc jak
          spóźnia sie okres to wyczekuje na dwie II, a potem ryczę do poduszki, rocznik
          73'
    • Gość: asiakasia nie wpisałam się tu wcześniej ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 15:40
      Franczeska napisał(a):
      > zobaczymy orientacyjnie ile dziewczyn w sumie tworzy to forum.

pod tym chętnie bym się wpisała już wcześniej, ale lista tworzących forum
      wiązała się z listą mających_problem_z_ zajściem_w _ciążę ...
      nie można bylo tego rozdzielić? ;-P
      (patrz niżej)

Franczeska napisał(a):
      > gdyby każda dziewczyna ktora ma niestety problem z zajsciem w ciążę - wpisala
      > tu swój nick.

nie wpisałam sie tu wcześniej, bo bałam się że zapeszę ICSI
      nie chciałam być dziewczyną, kóra ma problemy z zajściem w ciążę
      nikt z nas nie chcę sad

niestety, mam problem z zajściem w ciążę i jestem po nieudanym ICSI
      należę więc do grona osób tworzących to forum i mających kłopot z niepłodnością
      ech

pozdrawiam serdecznie wink

• martka_k Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 29.10.03, 18:13
      cóż...
      Zglaszam sie. nr 183?
      M.
      • kropek77 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 20.12.03, 23:25
        2 lata starań minęło w X 2003r., od II 2003r. dokładne diagnozowanie i
        leczenie: u ślubnego astenozoospermia (plemniki szybko tracą ruchliwość), u
        mnie PCO. V, VI, VII - iui - bez powodzenia, VIII 2003r.Hsg - jajowody drożne,
        X 2003r. laparoskopia - nakłuwanie jajników = 6 miesięcy największej szansy na
        zajście. 17-18.XII - czwarta iui, 19.XII wynik tetsu Kremera - posiadam
        przeciwciała, które uniemożliwiają implantację zarodka, więc czwarta iui na
        nic sad

----------------------------------------------------
        Kasia Kropek i Darulka - czekamy na małego Kropeczka
        (mimo PCO i leniwych żołnierzyków smile )
    • Gość: alinka alinka33 IP: 62.233.204.* 29.10.03, 18:37
      a ja od kilku miesięcy próbuję, bez skutkusmile a mam 33 l.proponuje pisać też
      Wasz wiek, może w tytule? Będziemy miały pełny obrazsmile
    • Gość: isia10 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 03.11.03, 08:30
      I jeszcze ja ISIA10
      • Gość: monika Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.zamosc.mm.pl 08.12.03, 20:31
        Jeszcze jestem ja.
    • Gość: jagoda2 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.ae.poznan.pl 03.11.03, 11:03
      Cześć dziewczyny!
      Wiem, że ten wątek założyłyście dla "starających się o ciążę", ale ja też byłam
      w takiej sytuacji (PCO) i to Forum bardzo mi w swoim czasie pomogło
      (dostarczyło mi sporo wiedzy o PCO i nie raz podnosiło na duchu i dodawało
      wiary, że się uda i w końcu się udało), dlatego pozwoliłam sobie tutaj się
      odezwać. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu. W razie czego chętnie
      podzielę się swoimi doświadczeniami i skromną wiedzą o PCO. Jestem z Poznania.
      Mój adres to: kksl@wp.pl
      Pozdrawiam serdecznie,
      Jagoda
    • brita5 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 03.11.03, 11:05
      I ja- brita5!
    • Gość: aga2831 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.fish.ar.szczecin.pl 03.11.03, 14:03
      Jestem i ja i mam nadzieję , że nam wszystkim się uda!
    • Gość: mafka. Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.crowley.pl 04.11.03, 09:14
      Prawie rok bez skutku.Dużo obaw ale nadziei wciąż jeszcze też...
      • franczeskaa Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 05.11.03, 15:35
        Dlaczego jest nas tak dużo? sadsadsad
        Kiedy w końcu ktoraś z nas tu wpisanych napisze, ze jest w upragnionej ciąży...?
        Dlaczego tak musimy sie męczyć, faszerować tabletkami kiedy inne dziewczyny
        czasami nie chcąc - zachodzą ??? Można by zadać jeszcze szereg innych pytań.
        Pozdrawiam Was dziewczyny i życze powodzenia, choć te nasze życzenia na nic się
        zdają...sad
        ...w takim razie jedynie pozdrawiam
        • Gość: Ola Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 16:31
          No to ja tez sie dopisuje, choc jestem na samym poczatku walki z PCO...Sciskam
          serdecznie!...
        • Gość: Micha31 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.iweb.pl 10.11.03, 22:43
          Ja też często się wkurzam, że mi się nie udaje a inne zachodzą w ciążę bez
          problemu, często nawet im na tym nie zależy, to jest niesprawiedliwe!!!!!!!
          trochę podtrzymuje na duchu to, że nie tylko ja mam takie problemy; to forum do
          dla mnie bardzo dużo, można poczytać, czegoś się dowiedzieć z "pierwszej ręki"
          pożalić się nad sobą, to co prawda nic nie daje ale ciut pomaga, taka już jest
          natura człowieka
    • Gość: 30-latka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 217.153.60.* 05.11.03, 15:43
      Ja rowniez dopisuje sie do tej listy - mam nadzieje ze niebawem będę mogła się
      z niej wykreslic i każda z Was również.
      pozdrawiam!
    • Gość: Monika Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:16
      jeszcze ja Monika
    • Gość: dziobek2 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 213.195.181.* 06.11.03, 08:26
      ja też się dopisujęsad((
    • Gość: shireczka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 10.11.03, 05:56
      witam dopiero zaczynam walkę jestem pełna nadzieji i optymizmu pozdrawiam gorąco
    • Gość: anka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.torun.mm.pl 10.11.03, 09:20
      Trafiłam na to forum dopiero wczoraj.
      Niestety ten problem dotyczy również mnie.
    • Gość: ellf Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 217.153.183.* 10.11.03, 10:35
      Ula, 27 lat, prawie 3 lata starań, laparoskopia, endometrioza, puste jajo
      płodowe. Taka jest pokrótce moja historia. Jeszcze się nie poddałam, chociać
      mam coraz mniej "napędu"....

Pozdrawiam was wszystkie
    • Gość: KATION Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 20:26
      Mam 27 lat. Na swoją fasolkę czekam dopiero 6 m-cy, chociaż wydaje mi sie że
      to taki szmat czasu. Czytam Wasze listy od 3 m-cy, podziwiam Was dziewczyny!!!
      Nie zdawalam sobie wczesniej sprawy ze zajscie w ciaze nie zawsze bywa takie
      proste. Moze troche za malo porusza sie u nas ten temat. Trzymam kciuki za
      kazda z WAS!!!
    • Gość: Micha31 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.iweb.pl 10.11.03, 22:38
      ja dopisuję się dzisiaj; czytam Was i uczę się; z jednej strony pocieszające
      jest to, że nie jestem sama i to po 30-tce!! wszystkim Wam szczerze życzę
      spełnienia tego jednego jedynego marzenia, wiem co to oznacza bo sama je mam,
      czasem nie potrafię myśleć o niczym innym; serdecznie pozdrawiam
      • Gość: Doro Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.11.03, 09:49
        Tu Dorota. Od 8 miesiacy czekam na dwie kreski i nic. Jestem juz w trakcie
        leczenie, bo mam problemy z owulacja. Niestety ciagle bez skutkow.

Pozdrawiam wszystkie starajace sie.
    • Gość: Gobo Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.toya.net.pl 11.11.03, 15:14
      i jeszcze ja smile
    • Gość: małgośka Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.medyka.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 19:16
      też nie mogę niestety
    • mary244 Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp 12.11.03, 11:16
      Narazie rok bez skutku, ale nadal pelna nadzieji...Mary
    • Gość: ania Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: 80.51.159.* 17.11.03, 16:01
      Boże ale Was tu jest!!! Nie wiedziałam że aż tyle- ale to jednak przykre... Ja
      sie staram od niedawna tzn. od roku, ale mam doła bo naciska na mnie rodzina i
      mąż,,, a co ja mogę??
    • Gość: Aga Re: Policzmy ile nas jest - niech każda sie tu wp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 16:14
      ja również dołączam się dwie nieudane IUI sad(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka