Gość: WIKTOR geniusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:39 WYJ ! Wyjowi, wyja – rodzina. Muzyka w rodzinie – chryja. Atutem gIER TYCH – kamień dziki Wildstein – na pomniki !!! _________ Wiktor JEDOCH przekaz geniuszu w zaufaniu przed wyciekiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halina Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:34 Szanowni Państwo, czy dobrze się bawicie? Bo ja zupełnie nie. Dlaczego to robicie? Proszę o odpowiedź na antenie. Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSZTOF Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:21 Zgadzam sie.Zenujacy belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:38 Alkoholik? :) A ja "oglądałam" tylko pierwsze i mi się podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek45 Re: Parowóz 17.04.05, 16:47 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > Alkoholik? > :) > > A ja "oglądałam" tylko pierwsze i mi się podobało! Nie, doctor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:53 Doctor? To jakiś cięższy przypadek chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:30 panowie zachwyceni są sami sobą i już. A można z tego zrobić fajną rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Parowóz 17.07.05, 07:38 Gość portalu: przechodziłam napisał(a): > Doctor? > To jakiś cięższy przypadek chyba... Twoj chyba. Dlugo tak sie przechadzasz... - Jak kapusie pod oknami Wałęsy i innych opozycjonoistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek pozdrowionka alias zapytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:29 Szanowni Panowie! Czy w ramach krucjaty przeciwko polskiej bezmyślności i politycznej głupcie możnaby zamieścić wypowiedzi laureatów nagród Denorkopusa M. tudzież blond piękności w formacie mp3 na Waszej stronie? Dzięki temu efemeryczna radość choć na chwilę okrasiłaby nasze poorane zmartwieniami czoła. Śmiem twierdzić iż to mogłoby nawet stać sie opiniotwórcze dla ogółu; a to nie byłoby wcale takie złe. Pozdrawiam słuchacz z Poznania tęskniący za Wami w Opolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocioł joł oł Re: pozdrowionka alias zapytanko IP: *.toya.net.pl 16.07.05, 21:23 Chciałem tu napisać, że niedawno spotkałem coś dziwnego: Wielkie zielone i brzuchate. Zębate zębiście. Jak już się rozbuja i sunie, to okazuje się, że ni najlepszym pomysłem jest próba przejścia pod pancerzem. Będąc tego całkowicie świadomy, już od dawna lecząc zaledwie pospolite jelit ruszenie, postanowiłem rzucić potworowi wyzwanie - stosowne do jego mozliwości - a jakże! Natarłem na niego kopią z wafelka po lodzie. Nic nie poradzę, że teraz broń taką niedostateczną sprzedaja; jak wszyscy się słusznie duomyślają - w pył rozbiłem metalowego gada. Dziwne tylko, że scierwo nie żęziło, lecz wydawało z siebie takie niedorzeczne popędu votum. Teraz to gady honoru nie mają. cny kiles - proszę nie kpić, bo zabiję! 03? raz dwa trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Parowóz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:13 rewolucja! PAROWÓZ dziejów,chwała jej maszynistom nic ,że przeciwne wiatry wieją chwała płonącym iskrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukno Re: Parowóz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:59 Dwa Parówasy. Odpowiedz Link Zgłoś