rodzynek1000 Re: Jak się nazywa ten suplement dla M? 23.07.08, 15:44 Dzięki! Jeszcze bym M faszerowała nie tym, co trzeba..... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: Jak się nazywa ten suplement dla M? 23.07.08, 16:02 Podobno Salfazin jest do niczego. Ja też nie widze efektów ŻADNYCH.Mój mąż brał półroku i wyniki... Teraz kupiłam Androvit, który cieszy sie lepszą opinią a ma podobny skład Odpowiedz Link Zgłoś
emila79 a czyms się różnią? 23.07.08, 19:05 składem, ilością poszczegolnych składników? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 różne polecane suplementy 23.07.08, 19:55 Mój M brał taki zestaw przez wiele m-cy: - witamina C (rozpuszczalna, 1000 mg) - 1 tabletka dziennie - magnez + B6 - 1 tabletka dziennie - witamina A+E - 1 tabletka dziennie - Salfazin - 1 tabletka co drugi dzień - Androvit - 2 tabletki co drugi dzień (na zmianę z Salfazinem) Potem brał jeszcze Macę. Ale pomogła dopiero AKUPUNKTURA! Warto zauważyć, że aku jest najtańsza i nie obciąża żołądka czy wątroby. Po tych wszystkich lekach M zaczął mieć na twarzy plamy wątrobowe... Pozdrawiam ;-D Odpowiedz Link Zgłoś