Gość: zibi IP: *.piasta.pl 02.10.03, 21:39 proszę pomóżcie mi wybrac dobrego specjalistę w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 08:44 wlasnie tez szukam kogos albo na AM albo w Kriobanku, tez sama nie wiem! proponuje Ci zajrzec na strone bociana, na forum znajdz link "gdzie sie leczyc" jest sporo o Bialym, pozostaje tylko przewerowac te wszystkie porady no to do roboty, szukamy www.nasz-bocian.plpozdrawiam piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarella Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 08:50 Piegoosku, dlaczego nie INVICTA w twoim przypadku??? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:28 chodze do Invicty i nie powiem, ze jest zle, ale wszyscy tylko "in vitro, in vitro"... musze skonsutowac nasze wyniki z innym fachowcem w tej naszej dziedzinie! musze miec pewnosc, ze faktycznie jest to jedyna szansa na poczecie malenstwa! pozdrawiam! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:55 Leczę się w Białymstoku w AM. Moim lekarzem prowdzącym jest Dr Domitrz pracownik Zakładu Endokrynologii Ginekologicznej (razem z nim pracuje min. prof.Wołczański). Są jeszcze lekarze z Kliniki Ginekologii - t.j. prof.Szamotowicz i jego syn doc. Szmotowicz. Co do Krio to pracują tam lekarze wywodzący się z zespołu AM. Namiary na AM i Krio znajdziecie na stronie Bociana. Jeżeli mogę wam jakoś pomóc to piszcie na skrzynkę lub na priva na Bocianie (kmg). Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:59 Wklejam Wam link na wątek o AM na Bocianie.www.nasz- bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300 Dziewczyny są niezawodne - tak, że pytajcie o wszystko co was interesuje. kmg Odpowiedz Link Zgłoś
kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 11:00 kmg1 napisała: > Wklejam Wam link na wątek o AM na Bocianie.www.nasz- > bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300 > Dziewczyny są niezawodne - tak, że pytajcie o wszystko co was interesuje. > kmg może teraz się uda: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:17 Dziękuję.Mam uraz do lekarzy z PSK, bo prawie miesiąc leżalam będąc w ciąży, i nici z ciąży. Wiem że to nie ich wina, ale teraz przerzuciłam się na Warszawską, bo ja mam nie tylko problemy z zajśćiem ale i utrzymaniem ciąży.Chyba zwariuję! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 13:40 A może byś coś powiedziała na temat dr E.Kobylca z PSK? Właśnie do niego chodzę na razie jestem zadowolona ale chciałabym zasięgnąć opinii innych którzy do niego chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 09:40 Właśnie on prowadził moję salę. mówił ze dobry z niego specjalista ale moją koleżankę potraktował jak ostatnia ,,wywłokę". Miała 40 lat, gdy zaszła w ciążę z 4 dzieckiem Dwoje jej zmarło z powodu odklejenia łożyska więć zapłaciła za cesarkę. Lekarz kasę wziął i przekazał ją Kobylcowi, ten yeż chciał kasy a jak nie chciał a dać to powiedział cyt ,,to niech panią rżnie kto chce" Mnie też traktował jak ,,mięso",jedyne co mi powiedzial po porodzie ( dziecko nie przżyło), to ,,następnym razem radzę się podszyC'' chodziło mu o szew okrężny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:36 wiele osób mówi, że dobry z niego specjalista, ale mi nie podobalo sie podejście do pacjentek.Był wręcz chamski, no chyba, że dostal pieniądze, to byl milutki. Moja koleżanka musiala miec cesarkę i na Warszawskei jej zrobili za darmo, a Kobylec chciał kase. Gdyby w porę z niego nie zrezygnowała, kto wie, może i to dziecko by nie przeżyło, bo ona ma wadę w budowie macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 06.10.03, 08:17 O Boże, no to mnie nastraszyłaś. Na razie wszystko jest ok,i mam nadzieję, że dalej tak będzie. Oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 18:20 przpraszam, nie chciałam. Prawda jedt taka, że lekarz może nie być przyjemny ale jak jest dobry w tym co robi, to nie ma co się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 07.10.03, 08:34 Na początku faktycznie byłam gotowa zmienić lekarza bo był chamski ale z czasem się uspokoiło wszystko i ogólnie jest normalny, nie miły ale normalny. Dzięki ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś