Dodaj do ulubionych

pomocy!!!!!!!!!!

IP: *.piasta.pl 02.10.03, 21:39
proszę pomóżcie mi wybrac dobrego specjalistę w Białymstoku
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 08:44
      wlasnie tez szukam kogos albo na AM albo w Kriobanku, tez sama nie wiem!
      proponuje Ci zajrzec na strone bociana, na forum znajdz link "gdzie sie leczyc"
      jest sporo o Bialym, pozostaje tylko przewerowac te wszystkie porady smile
      no to do roboty, szukamy wink
      www.nasz-bocian.plpozdrawiam
      piegoosek
      • Gość: barbarella Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 08:50
        Piegoosku, dlaczego nie INVICTA w twoim przypadku???
        • piegoosek Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:28
          chodze do Invicty i nie powiem, ze jest zle, ale wszyscy tylko "in vitro, in
          vitro"... musze skonsutowac nasze wyniki z innym fachowcem w tej naszej
          dziedzinie! musze miec pewnosc, ze faktycznie jest to jedyna szansa na poczecie
          malenstwa!
          pozdrawiam!
          piegoosek
    • kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:55
      Leczę się w Białymstoku w AM. Moim lekarzem prowdzącym jest Dr Domitrz
      pracownik Zakładu Endokrynologii Ginekologicznej (razem z nim pracuje min.
      prof.Wołczański). Są jeszcze lekarze z Kliniki Ginekologii - t.j.
      prof.Szamotowicz i jego syn doc. Szmotowicz. Co do Krio to pracują tam lekarze
      wywodzący się z zespołu AM. Namiary na AM i Krio znajdziecie na stronie Bociana.
      Jeżeli mogę wam jakoś pomóc to piszcie na skrzynkę lub na priva na Bocianie
      (kmg).

Katarzyna
    • kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 10:59
      Wklejam Wam link na wątek o AM na Bocianie.www.nasz-
      bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300
      Dziewczyny są niezawodne - tak, że pytajcie o wszystko co was interesuje.
      kmg
      • kmg1 Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 11:00
        kmg1 napisała:

> Wklejam Wam link na wątek o AM na Bocianie.www.nasz-
        > bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300
        > Dziewczyny są niezawodne - tak, że pytajcie o wszystko co was interesuje.
        > kmg
        może teraz się uda:
        www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7300
        • Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:17
          Dziękuję.Mam uraz do lekarzy z PSK, bo prawie miesiąc leżalam będąc w ciąży, i
          nici z ciąży. Wiem że to nie ich wina, ale teraz przerzuciłam się na
          Warszawską, bo ja mam nie tylko problemy z zajśćiem ale i utrzymaniem
          ciąży.Chyba zwariuję!
          • lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 03.10.03, 13:40
            A może byś coś powiedziała na temat dr E.Kobylca z PSK? Właśnie do niego chodzę
            na razie jestem zadowolona ale chciałabym zasięgnąć opinii innych którzy do
            niego chodzili.
            • Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 09:40
              Właśnie on prowadził moję salę. mówił ze dobry z niego specjalista ale moją
              koleżankę potraktował jak ostatnia ,,wywłokę". Miała 40 lat, gdy zaszła w ciążę
              z 4 dzieckiem Dwoje jej zmarło z powodu odklejenia łożyska więć zapłaciła za
              cesarkę. Lekarz kasę wziął i przekazał ją Kobylcowi, ten yeż chciał kasy a jak
              nie chciał a dać to powiedział cyt ,,to niech panią rżnie kto chce" Mnie też
              traktował jak ,,mięso",jedyne co mi powiedzial po porodzie ( dziecko nie
              przżyło), to ,,następnym razem radzę się podszyC'' chodziło mu o szew okrężny
              • Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:36
                wiele osób mówi, że dobry z niego specjalista, ale mi nie podobalo sie
                podejście do pacjentek.Był wręcz chamski, no chyba, że dostal pieniądze, to byl
                milutki. Moja koleżanka musiala miec cesarkę i na Warszawskei jej zrobili za
                darmo, a Kobylec chciał kase. Gdyby w porę z niego nie zrezygnowała, kto wie,
                może i to dziecko by nie przeżyło, bo ona ma wadę w budowie macicy.
                • lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 06.10.03, 08:17
                  O Boże, no to mnie nastraszyłaś. Na razie wszystko jest ok,i mam nadzieję, że
                  dalej tak będzie. Oby...
                  • Gość: zibi Re: pomocy!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 18:20
                    przpraszam, nie chciałam. Prawda jedt taka, że lekarz może nie być przyjemny
                    ale jak jest dobry w tym co robi, to nie ma co się przejmować.
                    • lastka Re: pomocy!!!!!!!!!! 07.10.03, 08:34
                      Na początku faktycznie byłam gotowa zmienić lekarza bo był chamski ale z czasem
                      się uspokoiło wszystko i ogólnie jest normalny, nie miły ale normalny.
                      Dzięki smile)
                      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka