Dodaj do ulubionych

Moja mała kruszynka

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 16:17
Witam dziewczyny!!
Kiedyś bardzo często bywałam na tym forum ,walczyłam z podwyższoną
prolaktyną...Teraz jestem w 4 miesiącu ciąży i jestem najszczęśliwszą
przyszłą mamusią na świecie.Moja kruszynka rozwija sie zdrowo, trochę targają
mną niepokoje czy wszystko będzie dobrze ale muszę być dobrej myśli... Życzę
wam takiego samego szczęścia ...
pozdrawiamy
Julia
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Moja mała kruszynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:07
      Gratulacje przede wszystkim. A czy mogłabyś powiedziec coś o swojej "walce" z
      podwyższoną prolaktyną - czy długo trwała, jakie leki itd., wszystko to przede
      mną, więc będę wdzięczna za każdą informację
      • Gość: Julia Re: Moja mała kruszynka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 17:16
        Więc rok chodziłam do ginekologów ,którzy mnie spuszczali po brzytwie,
        udając ,że nie widzą na USg brak owulacji. W końcu trafiłam do ginekologa,który
        zlecił mi badania na prolaktynę,wyszło sporo ponad normę, przepisał
        bromergon ,który ostro dał mi w kość skutkami ubocznymi,ale udało się po dwóch
        miesiącach leczenia.. To bardzo krótko najpierw szok i przerażenie ,dzisiaj
        wielka radość....
        • Gość: mika Re: Moja mała kruszynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:46
          Julio , powiedz jak wyglądały Twoje wyniki prolaktyny?
    • Gość: asiakasia Re: Moja mała kruszynka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 23:29
      gratulacje wink
    • Gość: Ewelina Re: Moja mała kruszynka IP: *.tvn.pl 15.10.03, 19:44
      Hej!
      Bardzo zinteresowała mnie twoja historia, chciałabym z Tobą bardzo poważnie
      porozmawiać, na razie nie powiem Ci kim jestem, ale dam numer telefonu, jak
      chcesz to zadzwoń, mam na imię Ewelina i myślę, że możemy sobie obie pomóc,
      tel. (012) 652 82 68. Czekam, zadzwoń jak najszybciej. Pozdrawiam Ewelina

• Gość: Paola Re: Moja mała kruszynka IP: *.daminet.pl 15.10.03, 19:47
        Ewelina! Zrób dla nas przyslugę spadaj z tego forum, albo jak się nudzisz
        zadzwoń sama do siebie.
      • Gość: Julia Re: Moja mała kruszynka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 11:28
        Ewelino

Pracujesz w krakowskim oddziale TVN jako dokumentalistka, coś wiem na temat
        waszych metod pracy,współczuję ci ,bo ja nie potrzebuje wywlekać na światło
        dzienne moich problemów osobistych... Pracujesz to za dużo powiedziane,raczej
        współpracujesz na umowę o dzieło.. Żadna z nas nie ma potrzeby pokazywać się
        publicznie... Poszukaj narkomanów, meneli itp. za 50 zł albo i mniej wystąpią w
        jakimś szmatławcu... Poza tym nie ma w naszych problemach wielkich sensacji
        medialnych ,wbrew pozorom jest to wszystko normalne ,ludzkie . Więc dziecko
        drogie dorośnij, bo na razie jestes akwizytorem w mediach...
        • Gość: Ewelina Re: Moja mała kruszynka IP: *.tvn.pl 16.10.03, 12:39
          Nie zgodzę sie z Tobą w ani jednym słowie, które powiedziałaś, wcale nie szukam
          sensacji, tylko osób, którym udało się i spodziewają sie bardzo upragnionego
          dziecka, nie każda kobieta ma dostęp do internetu i waszego forum, a do tv
          raczej tak, trzeba pomóc innym, a nie zamykać się ze swoim szczęściem i
          doświadczeniem. A dzieciną też nie jestem. Mimo wszystko dziękuję, że mi
          odpisałaś, mogłaś tylko użyć troszkę innych słów. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka