Gość: Asia IP: 192.168.0.* 17.01.02, 14:43 Czy ktoś zna Panią doktor Legan z Gdańska . Dowiedziałam się , że przyjmuje w INVICTA a o nich słyszałam same dobre opinie . Mam zamiar wybrać sie do niej, może ktoś zna Panią doktor . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Gdańsk - Pani Legan IP: *.mofnet.gov.pl 18.01.02, 08:31 Jest moim lekarzem pierwszego kontaktu. Jestem w branzowej kasie chorych.Byłam u niej raz. Moim zdaniem dobrze mieć ją jako lekarza pierwszego kontaktu bo wystawia chętnie skierowania. Nie jest natomiast - w mojej subiektywnej ocenie- troskiliwym lekarzem, który interesuje się pacjentem.Jednak to tylko moje zdanie po pierwszej wizycie.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Gdańsk - Pani Legan IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.01.02, 18:43 Witaj! Trafiłam do tej p.Legan po raz pierwszy po prostu przypadkowo, tam gdzie mieszkam aby zrobić USG trzeba zpłacic prywatnie około 80 zł, a ja miałam zrobic to 4-5 razy przez 2-3 miesiące, i dopiero przy rozmowie ze lekarzem w przychodni dowiedziłam się,że kasa branżowa podpisała umowę z INVICTĄ. Trafiłam tam do tej papi doktor i bez problemu zrobiłam wszystkie potrzebne USG- oczywiście na kasę chorych. Dostałm od niej również skierowanie do poradni niepłodności też w tej klinice. W poradni niepłodności leczę się juz trochę czasu (około 6 m-cy), udało się postawic lekarzowi diagnozę, dlaczego nie mogę zajść w ciążę. Leczę się już przeszło 2 lata i dopiero w tej klinice coś się konkretnego dowiedziłam. Jężeli masz jakieś pytania, to chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusia Re: Gdańsk - Pani Legan IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.01.02, 18:43 Witaj! Trafiłam do tej p.Legan po raz pierwszy po prostu przypadkowo, tam gdzie mieszkam aby zrobić USG trzeba zpłacic prywatnie około 80 zł, a ja miałam zrobic to 4-5 razy przez 2-3 miesiące, i dopiero przy rozmowie ze lekarzem w przychodni dowiedziłam się,że kasa branżowa podpisała umowę z INVICTĄ. Trafiłam tam do tej papi doktor i bez problemu zrobiłam wszystkie potrzebne USG- oczywiście na kasę chorych. Dostałm od niej również skierowanie do poradni niepłodności też w tej klinice. W poradni niepłodności leczę się juz trochę czasu (około 6 m-cy), udało się postawic lekarzowi diagnozę, dlaczego nie mogę zajść w ciążę. Leczę się już przeszło 2 lata i dopiero w tej klinice coś się konkretnego dowiedziłam. Jężeli masz jakieś pytania, to chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: Gdańsk - Pani Legan IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 16:39 A gdzie tą Panią doktor oprócz Invicty można złapać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Gdańsk - Pani Legan IP: 192.168.0.* 22.01.02, 09:14 Dziękuję Gosia i Bogusia. A w jakim wieku jest pani doktor i jakiej jest specjalności- tyklo ginekolog . Dziękuję za pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś