Dodaj do ulubionych

Gdzie w Poznaniu IUI?

IP: *.tele2.pl 06.11.03, 14:51
Gdzie w Poznaniu mozna przystapic do inseminacji, jakie sa ceny i czy ktos
robi na kase chorych . podobno na Polnej juz nie mozna robic iui na kase
chorych? Dziewczyny poradzcie mi gdzie jest najpewniejsze ze uda sie ,
poleccie mi jakiego dobrego lekarza i taniego. Bo moj jest bardzo drogi za
iui bez stymulacji płaciłam 1300zł i tak sie nie udało!!!!!!chyba ze mam
pecha, jestem załamana i szukam lepszej pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: eustachy Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: 195.95.19.* 06.11.03, 16:12
      na Polnej robia inseminacje ale jest one odplatna (przynajmniej bedzie tak do
      konca roku 2003) surprisedddzial Nieplodnosci i Endokrynologii Rozrodu
    • Gość: Duszka Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 13:05
      Powiem krótko, w Poznaniu tylko VITAL MEDICA na Piątkowskiej. Odwiedziłam nie
      wiem ilu lekarzy, ponoć wybitnych specjalistów (pseudo!), u siebie w Gorzowie,
      potem drugie tyle w Poznaniu i dopiero w Vital Medice przekonałam się jak
      powinna wygladać prawidłowo wykonana inseminacja, po drugiej zaszłam w ciążę.
      To, co do tej pory robili ze mną inni lekarze, to było zwyczajne wyłudzanie
      pieniędzy. W Vital Medice, nie wiem jak oni to robią, ale zawsze mieli dla mnie
      mnóstwo czasu i naprawdę stoicką cierpliwość a z natury jestem nerwus i trochę
      postrzelona. Pozdrawiam.
      • Gość: Duszka Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 13:11
        Zapomniałam napisać, zapłaciłam 1000 zł ze wszystkim, żadnego wyciągania
        dodatkowych pieniędzy jak to zwykle bywa.
        • Gość: viki26 Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: *.perfekt.pl 21.11.03, 15:58
          Witam!! Ja na razie jestem na etapie wszystkich badań, ale szczerze rownież
          polecam Vital Medice i dr Maciejewskiego. Ten człowiek podchodzi z sercem do
          pacjenta!!
          Pozdrawiam i powodzenia
          • Gość: Do VIKI i Duszki!! Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: *.tele2.pl 25.11.03, 07:57
            Ja niestety nie jestem zadowolona z Vital mediki miałam tam 3 nieudane iui. Pan
            dr Maciejewski jest moze dobrym lekarzem ale bardzo drogim. Ok, warunki i
            podejscie super, ale to wszystko kosztuje. Leczyłam sie u Niego 3 lata i bez
            rezultatu. Sraciłam tylko duzo czasu i pieniedzy. Od listopada lecze sie w Ars
            Medica biorac zupełnie inne leki, zobaczymy moze to przygotowanie do iui bedzie
            skuteczne ( i jest tansze)
      • Gość: Renata Re: Gdzie w Poznaniu IUI? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 12:37
        Bardzo zaciekawił mnie twój post, mianowicie piszesz że dopiero w INMED zrobili
        Tobie prawidłową inseminację proszę napisz jak wyglądały poprzednie że
        stwierdziłaś że były nieprawidłowe
    • w_ania Re: Gdzie w Poznaniu IUI? 01.12.03, 22:25
      Poprę poprzedniczki VITAL MEDICA Poznań - 2 lata u dr. Maciejewskiego po 4
      próbie SUKCES mam 10 miesięczną rozbrykaną córeczkę.
      Lekarz rewelacyjny!!!
      Polecam z całego serducha. Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka