storczyk0 19.02.09, 19:06 Gdzie we Wrocławiu mozna zrobić badania immunologiczne? (przeciwciała - przeciwjądrowe, przeciwtarczycowe, przeciwłozyskowe i antykardiolipidowe). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bociania.0 Re: Wrocław - badania immunologiczne 19.02.09, 20:46 Wydaje mi sie ze wiekszosc mozesz zrobic w Diagnostyce na Weigla. Odpowiedz Link Zgłoś
blutorange Re: Wrocław - badania immunologiczne 20.02.09, 09:51 Potwierdzam, w Diagnostyce zrobisz te badania na pewno. Jednak laboratorium Diagnostyki jest nie tylko na Weigla, lecz także np. w przychodni na Nowodworskiej, Młodych Techników, Oławskiej, a także w szpitalu na ul. Traugutta. Ponieważ te badania są dość drogie, na pewno przyda się informacja, że można płacić kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
groszkowa74 Re: Wrocław - badania immunologiczne 20.02.09, 10:05 Witaj Blutorange Nie zaypalo Cie?? Co u Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
blutorange Re: Wrocław - badania immunologiczne 21.02.09, 13:30 Witaj Groszkowa, pisałam do Ciebie w wątku "Blutorange, jak Twoje przygotowania do IUI?". Nie zasypało mnie, ale dobrze nie jest HSG niepomyślne, do IUI nie mam po co podchodzić, bo i tak jest skazane na niepowodzenie, pozostaje jedynie laparoskopia lub in vitro. Jeszcze się zastanawiam, co robić. A jak Twoje działania? Podchodzisz do następnego IUI? Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk0 Re: Wrocław - badania immunologiczne 20.02.09, 13:05 Dziekuję!!! Bardzo mi pomogłyście. Zaczynam swoją walkę (robię badania), na razie idzie mi jak po grudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bociania.0 Re: Wrocław - badania immunologiczne 20.02.09, 13:52 Storczyk, a gdzie podchodzisz do ivf? Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk0 Re: Wrocław - badania immunologiczne 21.02.09, 10:42 Nie podchodzę. Moim problemem są poronienia nawykowe. Szukam dobrego lekarza z tej dziedziny, a za Was trzymam kciuki. Swego czasu leczylam się u dr Polaka, ale w ciążę zaszłam naturalnie - cud. Szkoda, że radość trwała tak krótko. Odpowiedz Link Zgłoś