Dodaj do ulubionych

lek Hormell

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:39
Czy któraś z Was wie coś na temat tego leku? Na co konkretnie jest ten lek?
Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam. Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: aga2831 Re: lek Hormell IP: *.fish.ar.szczecin.pl 24.11.03, 13:18
      jest na uregulowanie cykli,słyszałam ,że wielu babką on pomógl! dakowanie 3
      razy dziennie po 10 kropli, trochę niedobry ale trudno.
      • ulanna Re: lek Hormell 30.11.03, 16:07
        Ja brałam ten lek przez 3 miesiące i nie czułam żadnych zmian. Przepisał mi go
        irydolog Bardadyn, który wcześniej wpatrywał mi się uważnie w oczy i
        stwierdził, że jestem rozregulowana hormonalnie. Na własną rękę przestałam
        brać. Cały czas staram się o dzidzię, a nie jestem pewna, czy nie ma on jakichś
        skutków ubocznych w razie zajścia. W internetowej informacji po niemiecku były
        zastrzeżenia . Dr Bardadyn twierdzi oczywiście, że nawet w czasie ciąży nalezy
        brać ten specyfik, ale mnie zastanawia, czemu lekarz ten zapisał mi 3 leki
        tylko jednej firmy Heel? Czemu sama miałam decydować co do dawek, 1 czy 10
        kropel. Ja nie nie odczuwałam po tym leku!! Ciekawa jestem, co Wy o tym
        myślicie?
        • Gość: bea33 Re: lek Hormell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 22:03
          Dzięki za odpowiedzi. Na razie jestem na etapie zbierania informacji na temat
          tego leku. Kazda nowość wzbudza nowe nadzieje. Wypróbowałam juz Castagnus, ale
          poskutkował tylko w jednym cyklu, a potem wszystko wróciło do normy, czyli
          dalej wielopecherzykowe jajniki i żadnej owulacji.
          • Gość: Paola Re: lek Hormell IP: 82.139.13.* 30.11.03, 23:24
            Ja też brałam ten lek w tym cyklu. Efekt...w tempkach jeszcze nigdy nie miałam
            takich zębów rekina, śluzu jak nie ma tak nie ma i ciąży też nie. Ale nie chcę
            zwalać na ten specyfik. Być może za krótko go brałam, sama nie wiem.
        • Gość: kathrin78 Re: lek Hormell IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.03, 10:45
          Brałam przez dwa miesiące w dawce podanej w ulotce i mi wyregulowało cykle (z
          30-45-odniowych stały się 32dniowe). Wiadomo jednak, że to preparat
          homeopatyczny i jego skuteczność też nie jest duża - głównie opiera się na
          wiarze człowieka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka