Gość: malgocha:) IP: *.udn.pl 02.12.03, 12:17 hej! dziewczyny mam pytanko czy mialyscie kiedys miesiaczke trwajaca 2 dni (skapa w dodatku)?! napiszcie cos... bo nie wiem czy tak sie moze zdarzyc czasem i dlaczego...dodam ze mam podejrzenie pco i biore luteine, pzdr. pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emkach Re: miesiaczka... 02.12.03, 12:59 ja miałam kiedyś 1 dzień i to nie cały, dodam ze nie biorę zadnych leków. innym razem 2 dni potem przerwa 2 dniowa i pó żniej tak jak juz jest końcówka @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: miesiaczka... IP: *.ae.poznan.pl 02.12.03, 13:55 Ja juz 3 miesiące biorę luteinę i wszystko było ok. a w tym miesiącu miałam miesiączkę tylko 3 dni i w dodatku bardzo skąpą.Czuję się jakbym jej wcale nie miala, piersi strasznie bolą,w piątek idę do lekarza, zobaczę co mi powie. Pozdrawiam Mysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: miesiaczka... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 14:41 Właśnie też miałam taką @ 2 dniową po 6 dniowym opóżnieniu.Dodam,że wcześniej czegoś takiego nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEKXX Re: miesiaczka... IP: *.localdomain / 158.75.40.* 03.12.03, 07:43 Właśnie taką miałam teraz po Duphastonie, 2 dni krwawienia potem 2 dni nic i jeszcze 1 dzień krwawienie dosłownie 3 kropelki... nie wiem czy to normalne bo pierszy raz brałam ten lek, w 2-gim dniu zaczęłam brać CLO, może to miało jakiś wpływ?Dajcie znać jeśli to jakieś zaburzenie, do ginia idę dopiero za 7 dni przy okazji będę miała robione USG.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś