Dodaj do ulubionych

lekarz na Śląsku od niepłodności

IP: 212.160.130.* 16.12.03, 11:04
czy znacie dobrego lekarza od niepłodności. Po dwóch latach diagnozy (m.in na
Karowej w Warszawie) trafiłam do Przychodni leczenia niepłodności w Bytomiu.
Ale nie wiem, któy lekarz jest dobry?
Obserwuj wątek
    • Gość: monia1 Re: lekarz na Śląsku od niepłodności IP: *.fwfin.fwc.com 16.12.03, 11:58
      Ja wiem, że oprócz Bytomia leczeniem niepłodności zajmuje sie doc. Violetta
      Skrzypulec z Mikolowa (spec. ginekolog, endokrynolog)- pracuje w CSK w Ligocie.
      Sama bylam u niej dopiero raz, zlecila mi badania wiec na razie o efektach ani
      o sposobach leczenia nie moge za wiele powiedziec. Ale chetnie poznalabym
      opinie innych dziewczyn, ktore u niej sie leczyly lub lecza. Ja za wizyte
      zaplacilam 50 zł. przeprowadzila bardzo szczegółowy wywiad, obejrzala moje
      dotychczasowe wyniki badań i zleciła kolejne celem dodiagnozowania. Dziewczyny
      jesli ja znacie to napiszcie cos.
      • Gość: margo Re: lekarz na Śląsku od niepłodności IP: 212.160.130.* 16.12.03, 13:29
        niestety nie znam tej doktórki, ale mogę przestrzec przed prof. Kazimierzem
        Kamińskim. Facet tytułuje się specjalistą od chorób kobiecych i pracuje w
        klinice w Zabrzu. Bierze za wizyte 150zl, ale strasznie naciaga. Byłam na dwóch
        i ciągle mu jakiś badań brakuje i proponuje swoich kolegów zza ściany, ba tez
        tylko 150 zł za wizytę. Nie polecam go.
      • rossen Re: lekarz na Śląsku od niepłodności-Monia 18.12.03, 21:07
        Gość portalu: monia1 napisał(a):

> Ja wiem, że oprócz Bytomia leczeniem niepłodności zajmuje sie doc. Violetta
        > Skrzypulec z Mikolowa (spec. ginekolog, endokrynolog)- pracuje w CSK w
        Ligocie.
        >
        >
        >
        > Hej

Docentka jest cudowna. Wie wszystko. Nie zataja nic. Nie ludzi nadzieja jesli
        uwaza ze nic z tego nie wyjdzie. Zaganiana zapracoana konkretna.
        Jade do niej do prywatnego gabinetu w poniedzialek (wizyta zarezerwowana
        jakies dwa miesiace temu- listy oczekujacych dlugie) tym razem tylko na
        kontrole.
        Pozdrowienia mama Bogusi (02-07-02)
        • Gość: monia1 Re: lekarz na Śląsku od niepłodności-Monia IP: 212.213.219.* 19.12.03, 10:53
          rossen dzieki wielki za odpowiedź. to dla mnie wazne gdyz mam problem z
          zaufaniem do lekarzy. a teraz przekonuje sie, ze dobrze zrobilam jadac do niej.
          ja bede pod koniec stycznia - z wynikami- ale sie jeszcze nie umowilam i musze
          zrobic to czym predzej.
          pozdrawiam i zycze wesolych swiat
          monia
    • Gość: Nikola Re: lekarz na Śląsku od niepłodności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:17
      Ja leczę się w Bytomiu w "Antrum" u doktora Horaka. Jego Ci polecam...to
      naprawdę konkretny spacjalista. Ma dziwny sposób bycia ale można się
      przyzwyczaić...nie jest tani 70 zł za wizytę ale warto.
      Podam Ci przykład, znam wiele ale ten jest najlepszy - moja znajoma urodziła
      córeczkę po 18 latach małżeństwa zawdzięcza to dr. Horakowi. Wiem, że co rok w
      dniu urodzin małej jeździła do niego z kwiatami....malutka ma 4 latka.
      Pozdrawiam!
      Nikola
      • Gość: wioleta Re: lekarz na Śląsku od niepłodności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:42
        ja chodzę do doktora Tyczyńskiego w Zabrzu przujmuje w szpitalu z kasy, mozna
        tez isc do niego prywatnie na ul. wolnosci. Ja mialam podwyższona prolaktyne
        ktora powodowala u mnie nieplodnosc - wlasnie odebralam wyniki moich badan
        i...... wszystko jest oki smile teraz bedziemy sie starac o malenstwo z moim
        miskiem zobaczymy co nam z tego wyjdzie wink doktor nawet nam podpowiedzial
        kiedy mamy sie starac wink pozdrawiam cie milutko smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka