Gość: Aga lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:29 cześć , jak się czujesz? czy już masz jakieś dobre wiesci?? u mnie jeszcze niec , ani w jedną ani w drugą (( jeśli @ nie przyjedzie saniami , bo śnieżyca to jutro Beta))) pozdrawiam i tzymam kciuki )) Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thmwag Re: thmwag...??? IP: *.eltur.com.pl 16.12.03, 14:44 Hej hej, dobrze że zaszłam tu jeszcze bo właśnie wyłączałam kompa przed pójściem do domku. Nic u mnie nie widać. Ja nie robę testów bo życie w błogiej nieświadomości daje jednak nadzieję że może tym razem. Ja nawet nie czuję się na cokolwiek, ani w tę ani w tę. Ale zobaczymy. Melduję się jutro z rana na tym wątku. Mam nadzieję że ty również tu wstąpisz. Powodzenia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: thmwag...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 15:18 fajnie , ze jeszcze zrobiłaś rzut okiem ) ja będę dopiero jutro wieczorkiem mam dyżur dzienny (( ale napewno zajrzę wieczorkiem , niezależnie od wszystkiego .Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: thmwag...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:43 niestety ((( nie udało się ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: thmwag...??? IP: *.eltur.com.pl 17.12.03, 07:25 Bardzo mi przykro, że się to niecierpliwe oczekiwanie tak skończyło. Pociesz się jednak (jak zresztą my wszystkie cały czas robimy), że właśnie nowy cykl to nowe nadzieje i szanse. A teraz sobie dobrze podjesz na święta i wzmocnisz ciałko, a w związku z tym komóreczki będą silniejsze i wtedy na pewno się uda. Poza tym ja raczej tak samo skończę a tylko dłużej czekać będę musiała. Bo mi też zawsze pod górkę. Dodam jeszcze bardziej dobitnie: 30dc i nic, ani dudu jakiś oznak do radości, piersi ani drgną, może tylko lekko cera się pogarsza, a wiadomo z czym to się wiążę. Tak więc stara bida.Jadę dziś do mojej bioenergoterapeutki, ta mi pewno znowu nakładzie do głowy mądrości, obieca że nowy rok przyniesie niespodzianki i takie tam. Szkoda tylko że tak obiecuje już od tak dawna. Jeszcze raz uszy do góry i do roboty, nie ma na co czekać. Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k Re: thmwag...??? IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 08:06 Gosiu, jak cos bedzie, daj znac. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: thmwag...??? IP: *.eltur.com.pl 17.12.03, 08:10 masz jak w banku. Tak sobie właśnie pomyślałam, że dzięki temu forum nie zamęczam w końcu mojego mężusia wiecznymi wątpliwościami, co w efekcie powoduje że jest pogodny jak nigdy a tym samym i jak mam lepszy nastrój. Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: thmwag...??? IP: *.eltur.com.pl 17.12.03, 12:56 odzywam się bo własnie byłam w toalecie a tym samym wyznaczyłam granicę między tamtym a tym cyklem. Reszty się pewnie domyślacie. @ jak ta lala. A do tego dodam że total jestem nieprzygotowana a do najbliższego sklepy kawałek drogi- bez samochodu nie ma co się udawać. Wychodzi jednak że podświadomie bardzo liczyłam na sukces. No nic, chyba wpiszę się również do wątku nowy cykl-starania. Pozdrowienia jeszcze raz Do Agi lublin: mamy dokładnie ten sam czas więc i w nowym cyklu powinnyśmy się pilnować, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: thmwag...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:48 thmwag pewnie))) jak dobrze policzyłam jajeczkowanie nasze wystąpi 31- 1.01.04 !!!! tak więc postanowiłam, że spiję się na maxa może się w końcu rozluźnię, teraz dałam spokój, wczoraj dół totalny i mówiłam , ze poddaję się , ale..... NIE MOGĘ, WALCZĘ DALEJ ))))))))))))))))))))))))))) no wkońcu podobno cuda się zdzrają??? pozdrawiam ))) thmwang masz już butelkę??? bo ja już mam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: thmwag...??? IP: *.eltur.com.pl 18.12.03, 07:24 Cześć! Ja coraz bardziej się umacniam w stwierdzeniu że nasz tok myslenia jest bardzo, ale to bardzo zbliżony. Pomyślcie, która z dziewczyn bez naszych problemow myślałaby w dzień @ o tym kiedy dokładnie nastąpi (jeśli wogóle-tego się obawiam) jajeczkowanie, a my nie dość że jesteśmy to w stanie szybciutko pookreślać to jeszcze mamy dodatkowe przemyślenia na ten temat. Ja właśnie wczoraj zastanawiałam się czy to dobrze się w Sylwestra "zabawić" i postanowiłam, że właśnie tak zrobie. Dam na luz. I co? Wchodzę tu dzisiaj a Aga proponujesz mi to samo. Albo telepatia albo doskonałe nastrojenie myślenia nakierowane na konkretnie wyznaczony cel, nie zapominam oczywiście o bardzo prawdopodobnym braterstwie dusz (hi hi). Butelki nie mam ale postaram się nadrobić zaległości. Pa Gosia P.S. Mimo, że trochę wczoraj warczałam i pokrzyczałam sobie na mamę, że i tak mi się nic nie uda, to jednak również walczę dalej, nie widzę innego wyjścia. A że z męzem jesteśmy z 1974 roku, to nasze dziecko może przyjść na świat też w roku z czwórką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: thmwag...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:50 martko , a Ty przyłączasz się do nas??? pijemy na maxa? moze wkoncu plemnik upity lepiej poceluje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k Re: thmwag...??? IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 20:18 Przylaczam sie oczywiscie, choc u mnie troche wczesniej bedzie, ale to najwyzej wczesniej zaczne swietowac. Thmwag, bardzo mi przykro - ale jak pisalam do Agi - mysle, ze po prostu ten parszywy rok musi sie skonczyc i w przyszlym wszystko bedzie dobrze. to do dziela!!!! Odpowiedz Link Zgłoś