Dodaj do ulubionych

wszystko do d.!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:33
Wiecie co? Mam już tego wszystkiego dość! Dopada mnie deprecha! W moim
przypadku chyba nie ma już żadnej nadziei! Staramy się z mężem już tyle lat,
próbowałam chyba wszystkiego, hormonów zeżarłam tony (ważę też parę kilo
więcej) i wszystko na nic! Pokarzcie mi jakiegoś cudotwórcę w Siedlcach!!!
Ta pieprzona luteina, FSH, cykle ciągle bezowulacyjne - dostaję szału, coraz
gorzej ze mną! Ja pragnę dziecka! Dlaczego ci, którzy nie chcą mają za dużo,
a ja nie mogę w ogóle? To niesprawiedliwe!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasialu Re: wszystko do d.!!! IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.03, 14:40
      Hej Nova!
      Widzisz nie ma się co doszukiwac sprawiedliwości na tym świecie. My wszystkie
      jesteśmy po tzw przejściach i czekamy na cud. Ale te cuda się zdarzają bo jak
      na pewno zauważyłaś co jakiś czas pojawiają się radosne posty typu UDAŁO SIĘ!!!
      Tobie też się na pewno uda. Ile się staracie ?
    • Gość: sposka Re: wszystko do d.!!! IP: *.trojmiasto.pl 19.12.03, 14:42
      Jest teraz taka reklama spoleczna - dziecko budzi sie w nocy z krzykiem i napis
      26 tysięcy dzieci nie ma mamy. Moze dlatego Ty nie masz dzidzi. Nie apeluje do
      Ciebie, zebys zaakceptowala adopcje jako droge do maciezynstwa, bo sama nie
      jestem pewna tej drogi...ale chce wierzyc ze jest jakis sens tego, ze od trzech
      lat tez chce jak Ty miec dziecko, a przyczyny niemoznosci nie ma choc badan
      zrobilam setki i nawet odwiedzilam bioenergoterapeute
      • Gość: kasialu Re: wszystko do d.!!! IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.03, 14:49
        Sposka ja biorę pod uwage kwestie adopcji i jestem jak najbardziej zaaaaaaa
      • Gość: Nowa Re: wszystko do d.!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:51
        No widzisz, to prawie tak jak ja. My staramy się już 4 lata. Mam 32 i nie ma
        się co oszukiwać, młodsza się co roku nie staję!! Badań też zrobiłam miliony i
        co?- wszystko na nic. Ale i tak jestem na tyle naiwna, że ciągle czekam,
        ciągle myślę, że może teraz, może tym razem... Zawsze na próżno... Zostaje
        jeszcze adopcja i choć wiem, że kochałabym to dziecko całym moim spragnionym
        dziecięcej miłości serduchem, to jednak... No wiesz...
    • evy Re: wszystko do d.!!! 19.12.03, 14:49
      Trzymaj się Nowa! Większość z nas to dopada. Niestety nie ma na to jakiejś
      uniwersalnej rady. Jestem w podobnej sytuacji do Ciebie, tylko staż mam
      krótszy – właśnie minął rok… Też jestem w dołku, na dodatek inne sprawy też się
      sypią. Nic nie potrafię Ci poradzić, bo sama szukam sposobu na polepszenie
      samopoczucia. Postanowiłam, że robię sobie przerwę – bez mierzenia temperatury,
      monitorowania cyklu, hormonów itp. Wczoraj rozmawiałam o tym z moim lekarzem –
      poparł mnie. Wie, że nie można tak ciągle żyć tym wszystkim. Poza tym mam w
      planach poszukanie sobie jakiś absorbujących zajęć itp. Nie wiem czy mi to
      pomoże, albo na ile, ale stwierdziłam, że nie mogę żyć w takim ciągłym napięciu
      i wahaniu nastrojów. poza tym wybieram się do psychologa.
      powodzenia, nie daj się:o)
      • Gość: kasialu Re: wszystko do d.!!! IP: *.mofnet.gov.pl 19.12.03, 14:59
        Ja żeby poprawic sobie humor idę jutro do fryzjera. Mam zamiar wydać na niego
        fortunę .... której nie mam! Ale jeżeli debet na koncie jest w stanie poproawić
        mi samopoczucie to się na to zdecyduję ;o))))))))))
    • Gość: Aga lublin Re: wszystko do d.!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:27
      Nowa smile))) witaj nie załamuj się , kilka dni temu miałam dokładne uczucia jak
      Tysad(( ale jak kobietki mówią na tym forum...jutro zaczyna się dzień i zaświeci
      słońcesmile))) spróbuj jeszcze w lublinie w Klinice Andrologii na Staszica, weź
      tylko skierowanie, albo jak chcesz polecę Ci lekarza do którego ja też
      chodzęsmile)) Tam są dokładnie monitorowane cykle, nawet jak jesteś z daleka jest
      możliwość przyjęcia w oddział, wiesz chcieli zamknąć tą klinikę , ale udało
      się, nasze petycje do samej góry nie poszły na marne , powodzenia smile))))
      • mongal Re: wszystko do d.!!! 20.12.03, 22:11
        Gość portalu: Aga lublin napisał(a):

> Nowa smile))) witaj nie załamuj się , kilka dni temu miałam dokładne uczucia
        jak
        > Tysad(( ale jak kobietki mówią na tym forum...jutro zaczyna się dzień i
        zaświeci
        >
        > słońcesmile))) spróbuj jeszcze w lublinie w Klinice Andrologii na Staszica, weź
        > tylko skierowanie, albo jak chcesz polecę Ci lekarza do którego ja też
        > chodzęsmile)) Tam są dokładnie monitorowane cykle, nawet jak jesteś z daleka
        jest
        > możliwość przyjęcia w oddział, wiesz chcieli zamknąć tą klinikę , ale udało
        > się, nasze petycje do samej góry nie poszły na marne , powodzenia smile))))

czesc, ja tez jestem z Lublina i widze Twoj nick dosc czesto smile ja sie lecze na
        Lubartowskiej u ginekologa-endokrynologa i wlasnie sie zastanawialam nad zmiana
        lekarza, a na Staszica moze przyjsc kazdy kto chce?? bo ta moja lekarka niby
        jest w porzadku ale ciagle niewiele mowi, musze z niej wyciagac i ciagle mowi
        ze kazdy organizm jest inny ale ile mozna tego sluchac?? pozdrawiam - Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka