pikaczkot 30.12.03, 16:14 Czy któraś z Was zaszła w ciążę stosując Hormeel S? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kathrin78 Re: Czy Hormeel S działa? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 19:32 To czy kobieta zajdzie w ciążę i ciąża się utrzyma zależy od wielu czynników - nie tylko kobiecych. Są dziewczyny, które już w pierwszym cyklu stosowania zaszły w ciążę, ile jest w tym zasług Hormeelu - nie wiadomo. Mi pomógł wyregulować cykle, ale w ciążę nie zaszłam ze względu na czynnik męski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafka Re: Czy Hormeel S działa? IP: *.crowley.pl 30.12.03, 21:33 Cześć.Wydaje mi się, że Hormell S może pomóc w zajściu w ciąże,ale nie ma co oczekiwać cudów.Jakiś czas temu sporo było zachwytów na jego temat, kilka dziewczyn powiązało jego stosowanie z zabrzuszkowaniem(być może słusznie-choć pewnie i bez niego by się udało jeśli inne czynniki były ok), ale bez przesady- to tylko trochę ziół i mikroelementów.Ja na fali tych zachwytów też pobiegłam, kupiłam-i....bociana jakoś nie przyciągnął, jedyne co-to miał kojące znaczenie dla mojej psychiki.Czułam, że coś robię i napawało mnie to nadzieją na efekty. W żaden sposób moich cykli nie unormował, ale może brałam go za krótko, bo tylko jeden miesiąc.Teraz odstawiłam na polecenie lekarki żeby poobserwować "na czysto" cykl-bez jakichkolwiek wspomagaczy, nawet homeopatycznych.Reasumując-z pewnością nie zaszkodzi ale też nie ma co oczekiwać, że zastąpi współpracę z sensownym lekarzem , który doszuka się pradziwych przyczyn problemów z poczęciem.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Czy Hormeel S działa? IP: 82.139.13.* 31.12.03, 12:46 Cóż ja brałam go przez 2 cykle i ani nie jestem w ciąży a na domiar tego tempki mi sięcałkiem pochrzaniły. Widać w moim przypadku nieskuteczny jest HormeelS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Czy Hormeel S działa? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.04, 20:15 mnie pięknie poprawił śluz płodny! Odpowiedz Link Zgłoś