Dodaj do ulubionych

Klinika na Starynkiewicza

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 21:28
Ineresuja mnie wasze opinie na temat tej kliniki i przeprowadzanych tam
zabiegow ICSI( ceny zabiegow znam z internetu, ale interesuje mnie tez czy
badania mozna zrobic bezplatnie i wszystkie inne informacje....WYNIKI). Jesli
ktos moglby cos napisac bylabym wdzieczna.
JOLA
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 217.153.35.* 04.02.02, 08:14
      Gość portalu: jola napisał(a):

> Ineresuja mnie wasze opinie na temat tej kliniki i przeprowadzanych tam
      > zabiegow ICSI( ceny zabiegow znam z internetu, ale interesuje mnie tez czy
      > badania mozna zrobic bezplatnie i wszystkie inne informacje....WYNIKI). Jesli
      > ktos moglby cos napisac bylabym wdzieczna.
      > JOLA

Przejrzyj dokładnie poprzednie wątki - było juz na ten temat wiele razy.
      • Gość: myszka Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 00:37
        jestem w trakcie przygotowan do IVF na starynkiewicza, polecila mi to miejsce
        kolezanka, ktora wlasnie urodzila blizniaki po IVF w tej klinice.
        leczenie bez leków kosztuje 2800, jesli jest ICSI to trzeba doplacic 500 zl.
        jak na razie jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jaki bedzie efekt.
        pozdrawiam,
        myszka
    • Gość: myszka do jolki - prywatnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 00:44
      mamy takie samo id - czy to znaczy, ze mieszkamy w tym samym bloku?????smile
    • Gość: gocha69 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 10.128.134.* 06.02.02, 22:10
      czesc
      bardzo polecam Ci starynkiewicza. duzo tansi od novum (mialam tam 2x IVF,
      zostawilam fortune i nic z tego nie wyszlo). A tu, szast prast i jestem w
      ciazy. Tak naprawde to jestem w takim szoku, ze to do mnie nie dociera. bardzo
      profesjonalni, super mili, nawet moj maz ich pochwalil, co sie dotychczas w
      naszych bojach nie zdazylo,
      pozdrawiam,
      goska
      • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 07.02.02, 11:19
        Mozesz polecic mi konkretnego lekarza.Maz mial tam robiona punkcje i operacje
        zylakow vis-a vis. Terza jestesmy na etapie, ze po dwoch latach czekania ze
        moze zdarzy sie cud, dojrzalam do mysli, ze tylko ICSI z punkcja nam pomoze,
        wiec zbieram rozna informacje. Do tej kliniki mam duzy sentyment , moze dlatego
        ze sama sie tam urodzilam, a poza tym ceny rzeczywiscie maja o wiele nizsze niz
        w NOVUM.
        Gratuluje WAM dzidziusia
        AGATA
        Mozesz napisac na
        agata30@poczta.gazeta.pl
        • Gość: asiaw Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 212.160.138.* 07.02.02, 12:29
          Dziewczynki Novum jest faktycznie sopro droższe ale mają dużo więkdze
          doświadczenie i zdecydowanie lepsze wyniki. Asia /w trakcie procedury icsi w
          Novum/
          • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 07.02.02, 13:35
            Wiem ASIU, przeczytalam juz wszystkie posty na tym i innych "forach" i czuje
            sie jak bym cie znala. Rzeczywiscie NOVUM ma wieksze doswiadczenie , ale ta
            cena........My jeszcze nie podjelismy decyzji co do kliniki, wiem tylko tyle ze
            jak dzidzius ma byc nasz wspolny w sensie biologicznym, to czeka nas ICSI z
            pobraniem plemnikow z jadra lub najadrza. Narazie gromadze fundusze, bo czy to
            bedzie NOVUM czy inna klinika to i tak kosztuje to kupe pieniazkow.
            Pozdrawiam
            Agata
            • Gość: asiaw Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 212.160.138.* 07.02.02, 14:00
              Wiem niestety wiem Agatko wybór kliniki to ciężka decyzja a Novum jest
              faktycznie potwornie drogiesad( No ale mają panią dr. Kozieł jednego z
              najlepszych specjalistów icsi na świecie/ słyszałm powiedzenie człowiek strzela
              a Kozieł kule nosi hi,hi/ No i wyniki mrożenia zarodków najlepsze w Polsce to
              też super ważne ja mam szanse na dużo jajeczek więć mam nadzieję troszkę
              hibrnusków pozostawić w klinice jak by cowink) Zawsze to szansa na kolejne
              bliźniątka bo te to już mam na 100% mam nadzieję choć punkcja i transfer pod
              koniec lutego.......życzę trafnej decyzji no i szybkich wyników
              • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 07.02.02, 14:09
                Kibicuje wam ostro i mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz mogla poczuc w sobie
                te upragnione blizniatka!
                Agata
                • Gość: asiaw Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 212.160.138.* 07.02.02, 14:25
                  to dzieki i na wzajem hm a raczej nie dzięki żeby nie zapeszać.... Buziaczki pa
              • Gość: AGA Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 217.153.35.* 08.02.02, 16:16
                Gość portalu: asiaw napisał(a):

> No ale mają panią dr. Kozieł jednego z najlepszych specjalistów icsi na świecie
                No i wyniki mrożenia zarodków najlepsze w Polsce to też super ważne

Zawsze mnie interesuje skąd macie takie info. Czy ktokolwiek widział kiedyś
                jakieś obiektywne statystyki i notowania nt. powyższych danych ? wg mnie takich
                nie ma, ale może się mylę.
        • Gość: gocha69 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 14:33
          agatko
          stymulacja zajmuje sie dr grzechocinska - bardzo fajna i kompetentna. Od ICSI
          jest mlody dr marjanowski - podobno swietny. nie wiem jakie maja wyniki, ale
          robilam test ciazowy z inna dziewczyna po leczeniu tam i obu nam sie udalo.
          wiec chyba nie jest zle.
          musze leciec, potem napisze wiecej na priv
          pa gocha
          • Gość: Kinga Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.protektor-direct.pl 08.02.02, 08:21
            Ja leczę się w Novum i wyniki mojego męża wskazują,że będę musiała mieć IVF.
            Zmieniam klinikę na Starynkiewicza bo ceny w Novum są rzeczywiście bardzo
            duże.Myśle,że jeżeli ma się udać to się uda.A z tego co pisze Gosia to i
            większe doświadczenie w Novum nie pomogło, a na Starynkiewicza się udało.
            Pa pozdrawiam
            • Gość: kati Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 12:44
              przeprasZam, czy ktos moze podac namiary na pl. starynkiewicza (jakis telefon,
              dokladny adres, godziny przyjec?). z gory dziekuje
              kati
              • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 08.02.02, 15:35
                Ośrodek Wspomaganego Rozrodu
                I Katedra I Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie
                Pl. Starynkiewicza 1/3, 02-015 Warszawa

Telefon: (22) 621 02 41 wew. 16 86 lub (22) 622 81 41
                E-mail: klinika_ginpol@poczta.onet.pl
                • Gość: gocha69 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:03
                  wydaje mi się, że dzwonilam na wewnętrzny 15-69.
                  sprawdze i napisze,
                  gocha
                  • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 11.02.02, 17:15
                    Ja tam jeszcze nie dzwonilam , a takie namiary znalazlam na ich stronie w
                    internecie
                    Agata
                  • Gość: Do GOSI Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 11.02.02, 17:18
                    Jak znajdziesz troszke czasu to bardzo prosze napisz na priv.
                    agata30@poczta.gazeta.pl
                • Gość: agata30 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.*.*.* 11.02.02, 17:19
                  pomylily mi sie rubryczki
                • Gość: marcia Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.u.mcnet.pl 19.02.02, 11:20
                  Czy przyjmuje tam również lekarz androlog?
                  Czy możecie kogoś polecić?

Jak ich znaleźć w Internecie?
    • Gość: Ines Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.fotel.pl 15.02.02, 12:29
      mam prosbę o poradę -stwierdzono u mnie PCO,chciałabym to jakoś leczyć lecz na
      samej ciąży jako tako mi jeszcze w tym momencie nie zależy i nie wiem gdzie się
      udać?czy wszędzie leczenie polega na doprowadzaniu do samej ciązy?
    • lenka72 Re: Klinika na Starynkiewicza 04.03.02, 16:49
      Dziewczyny!
      Czy w tej klinice wizyty sa bezplatne tzn. w ramach kasy chorych? A co z
      badaniami hormonalnymi , tez mozna je zrobic bezplatnie?
      • Gość: zuzanna Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 19:00
        jestem przed icsi w tej klinice. przed przystapieniem do programu nie placisz
        za wizyty. za badania musisz sama zaplacic. polecam dr gzechocinska, dzieki
        niej nabralam wiary w powodzenie tego wszystkiego.
        zuza
        aha, wicej info zanjdziecie na stronie www.klinika.prv.pl
        • lenka72 Re: Do Zuzanny 06.03.02, 09:54
          Czesc!
          Placilas tam za badania hormonalne , przeciez to jest panstwowa klinika i te
          badania sie naleza w ramach ubezpieczenia, i lecz sie tu czlowieku jak nie masz
          pieniedzy.
    • Gość: mama Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 148.81.128.* 07.03.02, 09:42
      jestem szczesliwa mama Antka. Dlugo na niego czekalismy, jakos mu sie na ten
      swiat nie spieszylo... Mial wielu wujkow, ktorzy usilnie starali sie pokazac mu
      droge... Jednak dopiero w Warszawie w Klinice przy pl. Starynkiewicza trafil na
      tych wlasciwych wujkow, ktorym zaufal i postanowil sprobowac. Udalo sie za
      pierwszym razem (ICSI). Cala ciaze czulam sie swietnie, urodzilam zdrowego
      byczka (prawie 3,5 kilo!) - jestem w nim teraz zakochana po uszy. Moj maz tez,
      zupelnie stracil zainteresowanie praca, siedzi w domu, nawet po zakupy nie chce
      isc... smile
      Bardzo serdecznie dziekuje p dr Grzechocinskiej i dr Marianowskiemu za
      cierpliwosc i szacunek z jakim zawsze sie do mnie odnosili, oraz za to, ze ....
      w koncu sie udalo!!!
      Najwazniejsze to byc wytrwalym.
      szczesliwa mama
      P.S. Jeszcze czekaja na mnie mrozonki... Odpoczne troche i pomyslimy o
      braciszku...
    • Gość: asja Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.pbk.pl / 10.0.106.* 07.03.02, 10:47
      to chyba już druga "mama", bo tej od początku posługującej się tym pseudonimem,
      z tego co pamiętam udało się w Novum....
      • Gość: mama Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 157.25.125.* 07.03.02, 11:03
        No właśnie. Mama z Novum to ja. I mam córeczkę. Jeśli
        możesz to zmień pseudo. Pozdrawiam.
        • Gość: mama2 Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 148.81.128.* 08.03.02, 08:12
          przepraszam, ze "ukradlam" pseudo. serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy...
          mama2
          • Gość: mama Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 157.25.125.* 08.03.02, 08:45
            Witaj, ja wcale nie odebrałam tego w kategoriach
            "kradzieży". Chodzi tylko o wyróżnienie osób, ponieważ
            mogą wyjść różne nieporozumienia. Bardzo się cieszę, że
            i Tobie się udało. Prawda, że nie ma nic wspanialszego
            na świecie jak możliwość przytulenia swojego
            dzieciątka? Pozdrawiam serdecznie mama.
            • Gość: renata Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.astercity.net / 10.128.134.* 10.03.02, 20:35
              Ciesze sie, ze tutaj trafilam. Wlasnie z mezem zastanawialismy sie czy jeszcze
              sprobujemy inseminacji czy in vitro na Starynkiewicza. Wasze dobre opinie
              pomogly nam podjac decyzje. Trzymajcie za nas kciuki!
              • Gość: agnisia Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 195.94.205.* 11.03.02, 09:38
                Czy miałyśvie może kontakt z Panią Janczewską- Domańska. Leczę się u niej
                prywatnie, co prawda byłam dopiero na dwóch wizytach i nie wyrobiłam sobie
                jeszcze w pełni zdania. Będę niezmiernie wdzęczna za wasze pomocne zdanie na
                ten temat.
                • Gość: renata Re: Klinika na Starynkiewicza IP: *.astercity.net / 10.128.134.* 11.03.02, 23:07
                  nie slyszalam o niej. Czy ona sie zajmuje in vitro?
                  • Gość: agnisia Re: Klinika na Starynkiewicza IP: 195.94.205.* 12.03.02, 09:26
                    Nie wiem czy zajmuje się in vitro, w każdym razie jest ginekologiem prof. nadzw
                    dr hab (nigdy nie wiem jak jest z tymi kropkami przy tytułach naukowych).
                    Byłam u Niej dwa razy na wizycie, bardzo dużo pacjentek czekało do Niej.
                    Jest bardzo miła, wszystko wytłumaczy, ale chciałabym też usłyszeć opinię od
                    kogoś kto może się leczy u tej Pani.
                    Poleciła mi ją też znajoma, mam nadzieję, że będzie mogła mi pomóc. Na razie
                    przygotowuję się do ciąży, biorę Duphaston. Chciałabym aby mogła poprowadzić
                    moją ewentualną planowaną ciążę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka