feeria_only Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 16.08.13, 19:20 Może Hotel Moran nad jeziorem Powidzkim? Sam hotel naprawdę wysokiej klasy, położony nad samym jeziorem z prywatną plażą, do tego w sosnowym lesie. Klimat jest świetny, do tego w pobliżu są domki, jak ktoś lubi bardziej obcować z przyrodą. Plus - na jeziorze można żeglować, nurkować, pływać itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 15:31 poszukaj ośrodki spa na witrynach tematycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.szczecin.mm.pl 09.09.13, 16:37 W sieci jest dostępnych mnóstwo portali z tego typu usługami, czy to z hotelami nad morzem, noclegami w górach , wystarczy wpisać w google SPA i wyskoczy sporo wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: 193.109.239.* 24.09.13, 12:30 Ja osobiście polecam SPA Hotel Splendor. Nie jest on w prawdzie położony w samych górach ale niedaleko Bieszczad i jedyne 15 km od głównego miasta Podkarpacia Rzeszowa. Jeżeli ktoś stawia na leniwy lub aktywny wypoczynek to jest to miejsce idealne! Klinika oferuje liczne promocje, różnorodne zabiegi: od liposukcji bez skalpela ;) po zwykłe solarium. Jestem przekonana, że każdy znajdzie coś wyjątkowego i odpowiedniego dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 13:45 Niesamowity świat Wellness stworzony został w obiekcie Manor House SPA Chlewiska pod wspólną nazwą „Sześć Kluczy do Szczęścia i Zdrowia” opartych na filozofii bycia w harmonii z samym sobą i otoczeniem. To niepowtarzalne, jedyne takie miejsce w Polsce do wypoczynku i relaksu, w skład którego wchodzą: Łaźnie Rzymskie, Basen Ery Wodnika, Studio Odnowy, Witalna Wioska, Pokoje Ofuro i Ogród Medytacji. Czegoś takiego nie widzieliście nigdy:) Polecam gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniazradomia Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 11:26 Moge Ci polecić Primavere w Jastrzębiej Górze. Naprawdę super zabiegi i w dobrych cenach. www.fajnewczasy.pl/oferty_specjalne/jastrzebia_gora/spa/31054 To jest ten ośrodek. Jak widać w środku bardzo fajnie. mAsz do dyspozycji masażystę, terapeutę i innych pracowników. Do tego basen, siłownia itd. Jak jedziesz w porze wiosna-lato-jesień możesz wypożyczyć rower. Raczej nie będziesz sie tam nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
2dominikaewa etno hotel 30.09.13, 15:29 W Piwnicznej jest piękny, nowy Hotel Piwniczna w stylu etno, ze SPA, którego nazwa mówi sama za siebie - HedoniSPA :-) Mają tam zabiegi również dla par, a co ciekawsze strefa wellness jest dostępna gratis dla gości hotelu. Wybieram się tam niebawem i wtedy mogę zdać szczegółową relację :-) Fotki ze strefy SPA tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
odinkawu Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 01.10.13, 12:23 ja właśnie wróciłam z romantycznego wypadu do SPA z moim mężczyzną :) Byliśmy na Mazurach w hotelu Anders w takiej małej miejscowości Stare Jabłonki. Dojazd z Warszawy w miarę szybko, okolica przepiękna, niedaleko jezioro, las, cisza i spokój. Mieliśmy pokój na weekend (mój luby organizował, z tego co mi mówił, to w jakimś pakiecie wszystko było), dwa śniadania, 2 kolacje, w tym jedna baaardzo romantyczna ze świecami i winem :) Jak przyjechaliśmy - w pokoju butelka wina na powitanie ;) I do tego zabiegi SPA we dwoje. Naprawdę można się zrelaksowac. Byliśmy już kiedyś w kilku miejscach na masażach, ale tutaj było rewelacyjnie. Masaże gorącymi kamieniami i masaż świecą (o tym akurat słyszałam po raz pierwszy). Bardzo przyjemne i odprężające. Do tego mogliśmy do woli korzystać z sauny i basenu. Była też udostępniona siłownia i korty do squasha, ale my woleliśmy spacery w lesie z kijkami :D Polecam, bo było rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
master_full Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 09.10.13, 14:00 Jeśli chcesz skorzystać z wielu zabiegów, a nie chcesz wydać majątku, to wpadnij do Lublina, tam jest Hotel Agit, ze SPA agithotel.pl/uroda-relaks/ bardzo fajnym zabiegiem jest BODY WRAPING/ MORSKA KURACJA ODTRUWAJĄCA (owijamy ciało preparatem odchudzającym naturalnym) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilap32 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 09.10.13, 19:59 Wystarczy wpisać SPA w google plus miasto którego szukamy i dostaniemy trochę zwrotnych wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketfan Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.echostar.pl 22.10.13, 23:25 A zna ktoś jakiś dobry hotel z masażem w okolicach Giżycka? ja znalazłem tylko to hotel bruno ale też nie wiem czy do końca mnie to satysfakcjonuje... Możecie coś polecić? Albo może ktoś zna to miejsce i więcej coś o nim opowie... Odpowiedz Link Zgłoś
kiotekk Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 29.10.13, 22:31 Polecam Spa dla Dwojga w Hotelu Miłomłyn Zdrój Medical Spa na mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
jasinka9878 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 14.11.13, 23:59 Fantastyczne SPA w Hotelu Agit w Lublinie : D Od kiedy tam przyjechałam pokochalam i to SPA i wycieczki po Lublinie, który sam w sobie jest po prostu magiczny. A ceny w tym SPA w Agicie też że tak powiem magiczne : D polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mika-20 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 26.11.13, 13:56 Ja z narzeczonym byłam w spa Zalesie Mazury. Baaaardzo ładna okolica, ośrodek tez robi wrażenie. Do wyboru jest mnóstwo zabiegów, ja miałam wielki problem na który się zdecydować. Wieczorem po kolacji można udać się nad jezioro. Naprawdę bardzo przyjemne miejsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekurbaniak Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 27.11.13, 21:33 Zapraszam do Ustronia k/Wisły Beskid Śląski. Utrzymany w stylu regionalnym pensjonat z widokiem na góry. Na miejscu oferujemy m.in. kameralne SPA dla dwojga wyposażone w wannę do hydromasażu, saunę fińską. W trakcie seansu SPA możliwość skorzystania z masażu. Cennik noclegów od 40Pln. do 50Pln. od osoby. Pełna oferta: www.milezowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalik Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.play-internet.pl 29.11.13, 18:21 o jak zależy ci na spokojnym i urokliwym miejscu to ja myślę, że idealnie sprawdzi się ten hotel www.dworoliwski.pl/ spokojnie, cicho i mają ofertę specjalną dla par. Odpowiedz Link Zgłoś
bosaxo Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 07.03.14, 13:24 Żeby pobyt w SPA we dwoje był udany, trzeba przede wszystkim porządnego miejsca na wypoczynek. My odwiedziliśmy w historii naszego związku jak narazie 3. Myślę - a nawet jestem przekonany, że Manor House ( w Chlewiskach) to najbardziej rozsądny wybór jak do tej pory. Przede wszystkim obsługa niebywale uprzejma. Kuchnia, której mogliśmy posmakować była tak niecodziennie dla nas - często żywimy się "szybkim" i mało wykwintnym jedzeniem - że nawet moja Justynka nie chciała opuszczać restauracji :) Co do śniadań np. - bardzo różnorodne i wykwintne posiłki, szwecki stół, który w niczym nie ograniczał. Do Manor House wybraliśmy się w przepiękny i słoneczny weekend, co dodatkowo ubogacało wyjazd. Przeogromny (napewno ma kilka jak nie kilkanaście hektarów), cudownie zagospodarowany w stawy i roślinność park pozwolił nam na przemiłe spacery we dwoje. Nawet podczas posiłków można było mile spędzać czas w plenerze. Co do zabiegów SPA - dla mnie osobiście najmilszy temat, co za przeżycia! Basen Ery Wodnika i pokoje ofuro to moi faworyci. Głębokie kąpiele japońskie i temperatura wody w basenie + fakt, że woda była bez chloru sprawił, że tym razem ja nie chciałem wychodzić z basenu i jacuzzi. Cały wyjazd pozwolił nam się całkowicie odprężyć i zapomnieć o codziennych problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.niles.pl 22.05.14, 13:46 ja osobiscie polecam Hotel Mercure an Spa Dosłońce. miałam przyjemnosc byc w tym hotelu na 3 dniowym pobycie. obsługa w hotelu jest naprawde bardzo mila. W restauracji mozna zjesc naprawde pyszne i wykwintne dania. Hotel posiada równiez basen i sauny z ktorych mozna korzystac bez ograniczen a zabiegi w strefie spa- dla mnie osobiscie sama przyjemnosc. okolica jest tak piekna ze az zal było wyjezdzac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon-trip Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 10.03.14, 12:59 hmmm super pomysł aż sama o taki pomarzyłam. Polecam wam skorzystanie z portalu lemon-trip.com jeżeli chodzi o to ze nie chcecie zbankrutować to wystarczy napisac czy zadzwonic do nich a wyślą zniżkę do wybranego obiektu. Polecam np w karpaczu [url=http://www.lemon-trip.com/pl/accommodation/polska/dolnoslaskie/karpacz/dwa-potoki/]2 Potoki [/url] lub [url=http://www.lemon-trip.com/pl/accommodation/polska/dolnoslaskie/karpacz/hotel-promyk/]Hotel Promyk[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-oss Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 22.03.14, 23:12 Sanda SPA Karpacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 15:38 próbuj tu obiekty spa Odpowiedz Link Zgłoś
wasilew42 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 02.04.14, 10:57 Manor House w Chlewiskach to czarujące miejsce. Bodajże hotel bez dzieci, a to chyba priorytet żeby wyjazd dla dwojga był jednak udany. Mnie się udało. Zmysłowe masaże potem romantyczna kolacja, kąpiel we dwoje... eh, było cudownie. Do tego wegańska kuchnia, którą uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.30.149.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.14, 14:27 Hotel SPA Uroczysko cedzyna koło kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.30.149.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.14, 14:29 Rewelacyjne zabiegi masaze warto odwiedzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczna Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.14, 14:47 Jak dla mnie idealnym miejscem na romantyczny weekend jest hotel ze SPA. Np. Senator w Dźwirzynie. Mają nawet specjalną ofertę dla zakochańców ;) www.hotelsenator.pl/romantyczni_we_dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.15, 10:41 można spróbowac Manor House, lokalizacja blisko Radomia, ale to miejsce, w którym nie akceptują dzieci, więc z dziecmi nie ale bez dzieci jak najbardziej. Wszystko jest tam ok. Spokój i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
steffer Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 04.04.15, 22:27 hej, ostatnio otworzyli świetny hotel w centrum zakopanego - aries hotel & spa z partnerskimi gabinetami zabiegowymi spa dr ireny eris - www.hotelaries.pl/pakiety-specjalne-spa/ - duży plus to lokalizacja, kosmetyki dr eris i basen termalny. Plusem jest też powiew świeżości w tym kultowym miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franco Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.adsl.net.t-com.hr 06.09.14, 19:25 byłem z żoną w hotelu miłomłyn (www.milomlynzdroj.pl/pl/vital-spa/pakiety-vital-spa) gdzie bardzo miło wspominamy wakacyjny pobyt - bardzo dobre masaże, zabiegi na ciało, niewielki ale fajny basen, wspaniała okolica polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bati0 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 27.10.14, 12:30 Tak całkiem szczerze to nie znudziły Wam się jeszcze wyjazdy do SPA? Bo mi tak ;/ Jakoś dusi mnie ta sztuczna atmosfera tam panująca. Cenię sobie bardziej kontakt z naturą i piękne krajobrazy. Dlatego teraz jeżdżę coraz częściej w góry albo na mazury. Byłam kilka tygodniu temu w www.pensjonat-malwa.pl/ w Świeradowie i muszę powiedzieć, że w żadnym ze spa tak nie odpoczęłam jak tam. Jedzenie świeże, naturalne. Smacznie przygotowane. Do tego masa lokalnych atrakcji i rzeczy do zobaczenia. Przejazd bryczką, ognisko przy pensjonacie i dużo atrakcji, których w spa nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariam2 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.14, 23:07 Nie ma piękniej położonego ośrodka spa w Polsce jak Hotel Arłamów, wystawia on często promocyjne oferty w portalu Gory.pl więc można tam się wybrać płacąc sporo mniej niż normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
stat7 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 13.11.14, 18:31 o podrozach www.life.style.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UrszulkaD Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.14, 21:24 Mlim zdaniem lepiej wybrać sie gdzieś na dłuzej by moc sie relaksowac. Ja zastanawiam sie czy nie wyjechać gdzieś na świeta. Podczas moich poszukiwań trafiłam na taką oferte www.aquariusspa.pl/pl/oferta-specjalna-hotelu-aquarius-spa/boze-narodzenie-nad-morzem-kolobrzeg . Słyszałam ze rok temu było bardzo fajnie. Panował miły klimat, pojawiło sie wiele atrakcji i jakos w tym roku sama chciałabym sie o tym przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.rev.netart.pl 03.12.14, 12:54 ja w listopadzie wybrałam się z chłopakiem do Buska Zdroju do Bristol Art & SPA. Zdecydowaliśmy się na pakiet weekendowy. Bardzo ładnie położony i nowoczesny hotel, piękny wystrój pokoi, miła atmosfera i obsługa a do tego pyszne jedzenie;) Skorzystaliśmy głównie z masaży, hydroterapii i medical SPA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penemka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.14, 14:22 Może wybierzcie się do Nałęczowa? Jest to zdecydowanie jedna z najładniejszych miejscowości w Polsce, idealna na taki romantyczny weekend. Polecam zarezerwować sobie miejsca w sanatorium. Jest tam wiele ośrodków, w których można miło spędzić czas. Obecnie poza sezonem ceny są bardzo przystępne. Na stronie: esanatoria.eu/ znajduje się wykaz wszystkich sanatoriów tak więc możesz sobie przejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
steffer Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 29.03.15, 22:25 świetne nowe miejsce na mapie zakopanego to aries hotel & spa -> www.hotelaries.pl/pakiety-specjalne-spa/ Odpowiedz Link Zgłoś
her.ka Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 08.04.15, 12:06 Polecam Kościerzynę...byłam tam w zeszłym miesiącu...niepozorne, ale boskie miejsce www.tripbook.pl/noclegi/pokaz/id/1496 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_zabielski Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.15, 00:49 Ja tam bym się do Łeby wybrał. Zobacz co można w niej zobaczyć: www.noclegileba.pl/leba-przewodnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
moniak.89 Re: SPA na weekend dla dwojga - co polecacie ? 31.10.16, 14:39 Niedaleko mnie jest fajne spa w ogóle w zamku królewskim w Niepołomicach. Okolica jest malownicza, jak szukasz czegoś romantycznego to na pewno się sprawdzi ;> z tego co mi wiadomo mają oferty dla par i promocje, zobacz sobie z resztą angelium-spazamek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś