Gość: Marta IP: 217.153.6.* 07.04.05, 17:21 Nie ważne czy góry czy morze czy Mazury. Szukam ciekawego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbychu Re: Gdzie na majówkę? IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.05, 22:40 www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Hensoldt Re: Gdzie na majówkę? IP: *.wicko.sdi.tpnet.pl 09.04.05, 20:02 Zapraszam do Charbrowa k/Łeby, pokoje z łazienkami, tv, aneks kuchenny, parking i miejsce do grilowania. www.maja.net.pl "MAJA" Agroturystyka-Pokoje gościnne Maciej Hensoldt Charbrowo k/Łeby Odpowiedz Link Zgłoś
ada.antonik Bukowina Tatrzańska 13.04.05, 00:53 Zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej, do pensjonatu "Ryś". Blisko sklep, karczma, PKS, basen i sauna, w ośrdku bilard, kawiarnia. Jedzenie pyszne, pokoje z łazienkami i TV (na życzenie), apartamenty. Widok na Tatry, świetne miejsce na spacery: za "Rysiem" tylko łąki i droga do lasu :-) OSTATNIE MIEJSCA NA WEEKEND MAJOWY!!! Tanio... Kontakt: ada.antonik@op.pl, 503593546 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Columbus2000 Re: Gdzie na majówkę? IP: 195.101.219.* 13.04.05, 11:38 Darlowo jest warte zachodu bo: >tylko tutaj zachodzace slonce kapie sie w Baltyku >to jedyne nad polskim Baltykiem Krolewskie Miasto. Tutaj mieszkal, tutaj umarl i tu spoczywa krol Eryk I, ktory wladal kawalkiem zjednoczonej Europy (Dania,Szwecja,Norwegia,Pomorze zachodnie), a ktorego duch do dzisjaj towarzyszy zwiedzajacym jego zamek >tylko tutaj jest jedyny w Europie Park wodny z morska woda >tutaj nie bylo i nie ma przemyslu a ekologiczna energia plynie z wiatrakow, ktore majestatycznie wladaja nadmorskim wzgorzem >bo wielu Turystow tak uwaza - zobacz www.darlowo.info >bo mamy dlugie piaszczyste i czyste plaze >bo tylko w Darlowie odbywaja sie Zloty pojazdow wojskowych >bo tutaj sa najlepsze lowiska dorszowe dla wedkarzy >bo jest jeszcze wiele innych powodow, o ktorych napisza inni >bo Norwid myslal o Darlowie piszac slowa: "Teskno mi takze i do rzeczy innej, rownie niewinnej, ktorej juz nie wiem gdzie lezy mieszkanie" (chyba tak to leci) >bo >bo >bo >bo ja tam mieszkam Milych wakacji nad polskim morzem Krzysztof z Columbus2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Gdzie na majówkę? IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.05, 13:05 zapraszam do masuren.spanie.pl/, daleko do sklepu-baru, bardzo daleko do dykoteki, jeszcze dalej do cywilizacji :-)), blisko przyrody... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FeroG Re: Gdzie na majówkę? IP: 195.91.56.* 15.04.05, 20:38 Ja polecam spedzic majowke na Slowacji nad zalewem Domasa (60 km od przejścia granicznego z Polska [Barwinek], 150 km od Rzeszowa). Wiecej informacji na strone www: www.tatra-domasa.sk Miejscowosc Domasa-Valkov zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś