Dodaj do ulubionych

Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić?

IP: *.aster.pl 03.03.06, 13:20
Witam, w tym roku chciałabym wyjechać gdzieś na te pare dni świąt i ciekawa
jestem czy ktoś ma sprawdzone miejsce dobry standard i jedzenie (domowe).
Interesuje mnie hotel lub pensjonat z wyżywieniem. Jestem z Warszawy ale w
zasadzie każdy region wchodzi w grę.
Dzięki za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • maktub Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? 06.03.06, 14:54
      Krynica Morska. Jest tam wyśmienita knajpa czynna w święta.
      Jest pusto, a drogami chodzą dziki. Rewelacja :)
    • Gość: Ula Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:35
      Na jesieni byłam w Gryżynie, wydaje mi się że super miejsce na Święta.
      Mają stronę www.gryzyna.pl
    • Gość: gość Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? IP: *.eranet.pl 10.03.06, 14:37
      www.goszen.vip.interia.pl
    • alicjakokot1 Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? 12.03.06, 15:38
      Zapraszam do mojego gospodarstwa agroturystycznego położonego w małej wiosce
      pod lasem. To tylko 9,5 km od Jasnej Góry w Częstochowie
    • Gość: Ania Hotel Lajkonik*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:24
      Zapraszam do Zawoi do hotelu Lajkonik, atrakcyjna oferta w korzystnych cenach,
      piękna okolica, góry, lasy, śnieg na stoku, czyste
      powietrze...www.lajkonik.zawoja.pl, e - mail: lajkonik@zawoja.pl,
      ZAPRASZAM!!! :)
    • tanemori Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? 03.04.06, 21:12
      oferty pobytów wielkanocnych na Mierzei Wiślanej (głównie z Krynicy Morskiej)
      znajdują się na stronie
      www.mierzeja.pl
    • Gość: chomik Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:48
      miejsca na Wielkanoc
    • Gość: Karola Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:52
      Boże Narodzenie spędziłam w Karkonoszach w "Krainie Czarów", zarówno stworzona
      przez gospodarzy atmosfera Wigilijnego wieczoru ( choć nie tylko tego wieczoru)
      jak również wyśmienite jedzonko, od którego "uzależniliśmy się" wszyscy
      sprawiły, że z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
    • musicalmetro25lat Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? 21.02.25, 08:21
      Wielkanoc w górach kompleks BACA w Poroninie - pyszne jedzenie serwowane w karczmie na terenie ośrodka, imprezy góralskie z kapelą, biesiada góralska z potańcówą i zespołem na żywo w karczmie, spotkania z artystami, malowanie jajek, przejazd fasiągami do kościoła, góralska kosołeca, sauna. Piękna okolica i mnóstwo tras i szlaków.
      polecam
    • amelia.majowa Re: Święta Wielkanocne - gdzie polecacie spędzić? 06.04.25, 11:34
      święta już za rogiem, warto pomyśleć dokąd i jak dojechać comfortcar.pl/blog/podroze/weekendowe-wypady-samochodem-czy-pociagiem/, niskie koszty wynajmu z komfortem i niezależnością wygrywają z pociągiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka