Gość: Maciek_3miasto IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 11.08.07, 22:01 Czesc Czy mozecie wskazac fajne czyste i tanie miejsce noclegowe dla dwóch osób z rowerami w Suwalkach? Przetrząsam zasoby netu i nie moge nic znalezc. Dzieki za pomoc Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Suwałki - tani nocleg IP: *.mpwik.com.pl 13.08.07, 08:11 Hmmm w miescie to pewnie trudno cos taniego... Jak macie rowerki to znajdzcie sobie cos w okolicach. Ja jezdziłam na rowerze po Suwalszczyznie całej, jest super ale kazdego dnia nocowalam gdzie indziej. Nie rezerwowałam nic, bo tak są puchy i zawsze się znalazło miejsce.Hmmm...mogę Ci polecić jeden fajny nocleg, najbliżej Suwałk, fajna baza wypadowa na rowerowe wycieczki(w samym Parku Krajobrazowym), tanio, czyto, miło: www.nocleg.suwalszczyzna.com.pl/sidory18/ Gospodarstwo troszkę na odludziu,sklepów nie ma, najblizej na obiad do Jelonka w Jeleniewie (fajnie). Mając rowery nie ma problemu. Hmm ile razy nie przyjezdzam na Suwalszczyzne to zawsze mój pierwszy nocleg jest tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek_3miasto Re: Suwałki - tani nocleg IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 02.09.07, 22:44 Cześć Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jestem juz po wyjeździe i wracjąc do zaczętego przeze mnie wątku chcę powiedzieć ze udało nam sie znależć naprawde tani nocleg w Suwałkach. Spaliśmy w Bursie Szkolnej ( taki rodzaj internatu). Koszt od osoby w trzyosobowej sali (i tak spalismy z kolegą tylko we dwoch) wyniósl 18 PLN. Warunki b przyzwoite, czysto, lazienki i prysznice na kortarzu. Standard jak dla mnie do zaakceptowania. Bursa miesci sie na ulicy Szkolnej. Jest to boczna od ul Sejnenskiej ok 2 km od dworca PKP. Nie wiem tylko czy jest to obiekt caloroczny. Pewnie w roku szkolnym pokoje zasiedla dziatwa szkolna no ale w razie czego nie zaszkodzi zadzownić i zapytac o możliwośc noclegu. Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Suwałki - tani nocleg IP: *.mpwik.com.pl 05.09.07, 14:44 DObrze wiedzieć, na przyszłość... Ale faktycznie takie miejsca jak bursy, akademiki, itp. funkcjonują tylko w okresie wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś