Gość: Megan IP: *.icpnet.pl 05.09.09, 21:56 Pomimo bardzo różnych opini na temat nowego hotelu Sandra SPA w Karpaczu postanowiłam wraz z rodziną spędzić święta w górach właśnie tam. Jestem ciekawa bieżących informacji od osób, które właśnie wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek-1957 Re: Sandra SPA Karpacz - Święta - grudz.2009 22.09.09, 10:37 Nie byliśmy w SandraSPA w Karpaczu ale sądząc po naszym pobycie w Sandra SPA Pogorzelica na przełomie a w zasadzie na początku września to warto. Luksus całą g... (Przepraszam buzią). Nasze pierwsze wczasy gdy na jedzenie na mieście wydaliśmy naprawdę symboliczną kwotę. I chyba do Karpacza się też kiedyś wybierzemy. Nie narzekaj na brak odpowiedzi. Ja na odpowiedź ws Pogorzelicy też trochę czekałem. Pozdrawiam "zakochatkanych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "warto" Re: Sandra SPA Karpacz - Święta - grudz.2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 08:48 Warto!!! My spedzalismy Swieta 2x w Pogorzelicy bylo SUPER- jedzienia do oporu, baseny dla dziciakow do oporu - bylo warto. W tym roku w pazdierniku spedzilismy tydzień urlopu w Sandrze w Karpaczu - oboje z mezem + corka uznajemy ze tam to dopiero jest luksus. Chcielismy dokonac rezerwacji na Swieta do Karpacza, ale niestety okazalo sie ze nie ma juz wolnych miejsc i znowu jedziemy do Pogorzelicy - bo w naszej Rodzinie jak Swieta to tylko w Sandrze "warto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Sandra SPA Karpacz - Święta - grudz.2009 IP: *.beyond.pl 07.12.09, 16:29 Jeszcze 2 tygodnie i świętujemy w Sandrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV Re: Sandra SPA Karpacz - Święta - grudz.2009 IP: *.centertel.pl 10.12.09, 21:09 Nie wiem jak będą wyglądać tam święta, niemniej ja wybrałem sie tam w ostatni weekend i oto parę moich wrażeń. Co do wystroju i czystości oraz wyposażenia nie mam praktycznie większych zastrzeżeń, poza tym, że pokój w którym mieszkałem znajdował sie nad Pubem, w którym jest kręgielnia i nie ma co sie oszukiwać, ale dostałem alergii na odłos toczącej kuli i rozbijanych kręgli... Zastrzeżenia: 1. Obsługa kuleje strasznie, 2. Na jadalni cieżko było znaleźć wolny i czysty stolik, za mało ludzi jak na tak duże zaiteresowanie pobytem. 3. Taki mały kwiatek, ale podczas pierwszej nocy przeżyliśmy trzy fałszywe alarmy przeciwpożarowe. Pierwszy około 1 w nocy, kolejny coś koło 3 nad ranem i dla tych co wrócili z imprezy kolejny około 7 rano. Nic mi nie wiadomo, aby ktokolwiek usłyszał słowo przepraszam. 4. Ostatnia rzecz, która dobiła mnie najbardziej to Pani z krótkofalowką, która wydaje jak sądze polecenia jakieś grupie szybkiego działania, która sprawdza barek przy zdawaniu kluczy i wymeldowaniu się z ośrodka, ponieważ jak sądzę nie wyglądałem na człowieka, który mogł z niego wypić tylko dwa soki i sam sie do tego przyznał. Biorąc pod uwagę powyższe czekam, aż w Karpaczu skończy sie budowa kolejnego SPA( chyba jest to Gołębiewski), a do Sandry narazie się nie wybieram. Osobom mającym spędzić tam święta życzę spokojnijszego pobytu i milszej obsługi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Sandra SPA Karpacz - Święta - grudz.2009 11.12.09, 12:00 owszem, mają ładny basen i SPA, ale takiej koszmarnej obsługi to jak żyję nie doświadczyłam kilka przykładów gość ze stolika obok poprosił kelnera o wodę a ten zamiast mu przynieść, zabrał dzbanek z naszego stolika na mój protest zareagował oburzeniem, że on tylko temu panu naleje i zaraz mi odda, nie ma co tak krzyczeć uroczysta kolacja opłatkowa z prezentami pod choinką, miała być gotowa na 20.00, oczywiście nie była, po kilku minutach krępującego stania pod drzwiami, jedna pani chciała wejść, co kelnerka skwitowała krótko, żeby się uspokoiła, nikt jej tego prezentu nie zabierze ?! pani w SPA, zapytała czy nam się podobało tonem sugerującym, że pewnie pierwszy raz takie cuda - łaznie parowe na oczy widzieliśmy a na koniec kazali dopłacić opłatę klimatyczną :) Odpowiedz Link Zgłoś