Gość: kasia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 10:30 Mam pytanie czy ktos może wie coś na temat Hotelu EMPIRE(***) w Hurgadzie (Egipt)? Czy warto się tam zatrzymać czy lepiej nie. Dziekuje za pomoc , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radzio Re: Egipt Hurgada IP: 212.160.230.* 17.01.04, 10:51 Czesc nieznajomo:)Tak sie zdarzylo,ze mialem przyjemnosc spedzic pare nocy w hotelu "Empire".Hotel przeznaczony jest dla osob,ktore nie sa zbyt wymagajace... Pokoje sa czyste,funkcjonalnie wyposarzone,dosc przestronne.Hotel jest bardzo popularny wsrod Anglikow i Skandynawow.Bardzo dobra obsluga i jedzenie tez jest znosne.Hotel znajduje sie w starej czesci Hurghady.Zeby korzystac z "przyjemnosci zycia"trzeba dojechac busikiem do nowego centrum.Cena przejazdu,to ok. 2 funty(ok.1 PLN)-tylko trzeba sie targowac.Do plazy jest ok. 250 m( mozna korzystac z plazy nalezacej do hotelu Amal Village).Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Egipt Hurgada IP: 213.212.203.* 17.01.04, 12:42 jezeli mozesz to wybierz jakis hotel w centrum (sakala) ulatwi ci to zycie w tym miasteczku.wiem co pisze ja tu pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krrzysztof Re: Egipt Hurgada IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.01.04, 01:12 Wejdź na stronę gdzie jest forum dotyczące Egiptu. Tam znajdziesz wiele ciekawych informacji łącznie z opisami hoteli. Możesz też skorzystać bezpośrednio z linków: www.egypt.republika.pl/ www.hurghada.republika.pl/ www.goredsea.com/ ng.onet.pl/68,13415,galeria.htmlPozdr Odpowiedz Link Zgłoś