Gość: ToeToe IP: *.ihug.net 23.01.04, 07:01 Tyle mamy na Sydnej. Macie moze jakies pomysly na optymalne wykorzystnie tam dlugiego weekendu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola Re: 3 dni w Sydney 25.01.04, 02:33 Hej, TT. Widze ze badasz grunt w Au!!?? Sydney jest duzo bardziej "swiatowe" niz Auckland! Napisz do Kan-z-Oz albo do Liza-in -the-garden. Obie z Sydney to Ci moga doradzic. Zobacz tes watek na tym formuz sprzed tygodnia (+/-) zalaozony przez Kan-s-Oz nt. przyjazdu jej siostry. Oczywiscie co zobaczyc zalezy of tego co Cie interesuje, czy juz tam bylas, czy masz znajomych, gdzie sie zakwaaterowalas, ..... Osobiscie lubie "relaksowy" styl zwiedzania. Pierwszego dnia wzial byl ture (statkiem)Syndey Harbour rano, lunch w Rock, po poludniu Opera (!!??). Drugiego dnia pojezdzil bym promami po roznych plazach, trzeciego poszedl bym robic "shopping". Plaze w Auckl nie umywaja sie do tych w Sydney. Tu jest duzo cieplej .... Gdzie jeszcze bedziesz w Australii? SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.ihug.net 25.01.04, 07:12 Dzieki Pierdolko. Brzmi bardzo fajnie, pomysle jeszcze i dam znac jak bylo. A ty ciagle na tym ponurym Marsie ?? (Dobrze, ze chociaz wode tam macie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: 3 dni w Sydney 25.01.04, 02:40 Obie panie o ktorych pisze wyzej pisza na forum "Polonia". Watek o ktorym pisze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10140043 Good Luck & enjoy Australia. Next step US? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.ihug.net 25.01.04, 07:13 >Next step US? UK w lutym. (Ty to masz nosa -:) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: 3 dni w Sydney 25.01.04, 09:11 Powodzenia; ale wal prosto do US. Szkoda czasu na "przystanki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.orcon.net.nz 25.01.04, 21:49 To nie przystanek wiec nie pierdziel;)) Pozdrawiam, t.. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: 3 dni w Sydney 26.01.04, 01:06 Staram sie "wyprowadzic Cie na ludzi"... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.ihug.net 26.01.04, 03:38 Huehue. Mam swoj plan -:) PS ...Bedziesz mial aureole w ksztalcie migdala. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: 3 dni w Sydney 26.01.04, 19:19 >>Bedziesz mial aureole w ksztalcie migdala<< Na baterie? Czy sama bedzie swiecila?? :)) W Fort McMurray noce dlugie to lepiej zeby sama swiecila! SP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.world-net.co.nz 27.01.04, 05:30 Juz ja Ci zaswiece.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: 3 dni w Sydney IP: *.ihug.net 28.02.04, 22:38 :)) Zmiana planow. W czerwcu (przy odrobinie szczescia) wybieram sie do Californii... :)) (Do konca maja mam kontrakt w Auckland). Raz sie zyje :)) Co slychac tam gdzie jestes?? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola CA 29.02.04, 01:11 Nareszcie dobry kierunek .... i blizej niz do UK. Ja bede wiekszosc lata w/kolo Denver, CO, z okazyjnym wypadem i tu i tam. Jak bym Ci mogl jako pomoc to daj znac. Powodzenia! SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: CA IP: *.ihug.net 29.02.04, 02:33 Baw sie dobrze w Denver:)) Wyslac Ci kartke z Holywood:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Jak zobaczysz Hollywood .... 29.02.04, 02:42 ... to przestaniesz myslec o kartkach a zaczniesz myslec jak przezyc. Nie wiem w jakim celu jedziesz i na jak dlugo, ale pamietaj ze CA ma wiecej atrakcji niz NZ. Jak juz bedziesz w LA, i bedziesz miala troche czasu, to nie zapomnij o Las Vegas. Cos 150 mil autostrada w jedna strone ..... To moze sie tam spotkamy? Mowia ze poczatkujacy gamblers maja szczescie. Pozycze Ci $$$ za udzial w wygranej! SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Jak zobaczysz Hollywood .... IP: *.ihug.net 29.02.04, 02:50 >to przestaniesz myslec o kartkach :)) Bo zaczne szukac agenta!!:)) >Las Vegas. Cos 150 mil autostrada w jedna strone ..... To moze sie tam >spotkamy? No jasne:)) > Mowia ze poczatkujacy gamblers maja szczescie. Pozycze Ci $$$ za udzial w > wygranej! -:) Do uslyszonka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Jak zobaczysz Hollywood .... 29.02.04, 02:52 No to LV mamy zaklepane. Keep in touch!!! :))) SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Jak zobaczysz Hollywood .... IP: *.ihug.net 29.02.04, 02:56 Super..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola LV 29.02.04, 03:00 Zebys sie nie zgubila: mappoint.msn.com/(ejayqo3xnamcik553jkbbku2)/map.aspx?L=USA&C=36.17187%2c-115.13972&A=100.33333&P=|46E8|&TI=Las+Vegas%2c+Nevada%2c+United+States Mozesz "zoom in", "zoom out", przesuwac sie w prawo, w lewo, do gory, na dol.... SP Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Link dla Ciebie, TT 29.01.04, 17:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10421480&a=10434976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Link dla Ciebie, TT IP: *.orcon.net.nz 30.01.04, 21:47 Thx Rumburak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Forum polonijne IP: *.acn.pl 14.02.04, 10:45 poprzeglądałem wypowiedzi i rozmowy Polonii w Australii i muszę stwierdzić, że chyba jesteście pierdolnięci. Takie czerstwe teksty, przysrawanie innym itp itd. Mam tylko nadzieje że nie robicie tam za dużego obciachu Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Forum polonijne 14.02.04, 16:09 Starmy sie zszargac imie Ojczyzny jak tylko mozemy. Doszlo do tego ze Australijczycy chca nawet zmienic nazwe gory Kosciusko bo sie wstydza! No ale jak wszyscy robimy przy czyszczeniu kibli to tego nalezy oczekiwac. :)) SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Forum polonijne IP: *.orcon.net.nz 14.02.04, 23:29 :)) Pierdolnieta ale w miare szczesliwa. Poluzuj sobie berecik:)) tt. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Forum polonijne 15.02.04, 19:12 Chyba nie da rady poluzowac bo by u go wiatr zwial. A pod beretem lysina!! TO bylas juz w tym Sydney? Jakie wrazenia? SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: Forum polonijne IP: *.ihug.net 16.02.04, 06:27 No jeszcze nie bylam (w drodze do UK bede). Sama juz sie nie moge doczekac:)) Skad stukasz Pirdola?? tt. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: Forum polonijne 16.02.04, 15:37 >>Skad stukasz<< Jestem bytem wirtualnym; w przelocie z Kalgoorlie, Western Australia. Jeszczcze gorsze zadupie niz Dunedin!! SP Odpowiedz Link Zgłoś