ea13 18.02.02, 16:38 Wybieram się w marcu na Teneryfę z 3-letnim dzieckiem. Czy może ktoś tam był o tej porze roku i może mi powiedzieć jakiej się spodziewać pogodzy, co warto zobaczyć...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: Teneryfa w marcu IP: *.chello.pl 19.02.02, 16:03 byłem w lutym 4 lata temu,w tym roku też jadę ale w kwietniu też z 3 latkiem.pogoda: w lutym było ok 25 stopni na poludniu i 15 st. na polnocy,w marcu jest podobnie.ciekawych rzeczy jest wiele ale dla dziecka ciekawą rzeczą będzie Loro Parque polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Teneryfa w marcu IP: 195.117.157.* 25.02.02, 14:46 Ja bylam na Teneryfie w marcu w 2000r, temperatura ok. 28*C. Wyspa jest piekna, krajobraz bardzo zroznicowany. Najlepiej wypozyczyc samochod i objechac cala wyspe. Warto zobaczyc wawoz Masca (niesamowite przezycia, droga to serpentyny i strome zbocza, piekne widoki), Los Gigantos, park kaktusów polaczony i Amazonia, gdzie legwany moga przejsc ci droge i malpki skacza nad glowa. warto tez wjechac na wulkan El Teide i podziwiac Wyspy Kanaryjskie z wysokosci ponad 2000 m. Na Teneryfie jest strefa bezclowa i mozna bardzo tanio kupic sprzet RTV, aparaty fot., kamery, perfumy. Jedzenie jest przepyszne, ciezko jest odejsc od stolu. Zycze milego wyjazdu i niezapomnianych wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Er Re: Teneryfa w marcu IP: *.chomiczowka.net.pl 25.02.02, 15:42 W ostatnich latach pogodę trudno przewidzieć, zaskakują nas anomalie pogodowe. Ja tez lecę na Teneryfę w marcu i mam nadzieje, że będzie cieplutko! (w tym tyg. ok. 17 st.) Odpowiedz Link Zgłoś