Dodaj do ulubionych

Yunnan_Laos

IP: 202.100.249.* 08.03.04, 04:28
dzien doberek
jak ktos przejechal z Kunming do Vientiane to prosze niech da znac.
Obserwuj wątek
    • starypierdola Hainan 09.03.04, 03:41
      Miales byc na Hainan i dzielic sie wrazeniami!

Mei Wen Ti. Caj Chen
      SP
      • Gość: migueluski Re: Hainan IP: 202.100.249.* 09.03.04, 15:15
        no i caly czas jestem hainanie, siedze tu juz 5 tygodni, ale 31 marca wyjezdzam
        dalej.
        co do nocnego zycie na wyspie to wkrotce napisze w watku o sextajlandii.
        o samym hainanie nie ma za bardzo co pisac. duzo palm, plaze bardzo przecietne,
        pogoda w porzadku dzisiaj 24 na plusie. a reszta to jak w calych chinach
        wszystkie te ich nowo przebudowane miasta wygladaja tak samo.
        ludzie moze troche bardziej na luzie, bardziej usmiechnieci, no i plec piekna
        niczego sobie i tez troche bardziej otwarta na swiat.
        no i tradycyjnie po chinsku, naplute, nacharchane, strzelanie glikami, mowienie
        (raczej krzyk) z otwarta morda pelna jedzenia, itp.
        sporo rosjan z rosyjskiego dalekiego wschodu.
        pzdr
        m
      • Gość: migueluski Re: Hainan IP: 202.100.249.* 09.03.04, 15:32
        nihao starypierdolo
        i caly czas tu jestem, juz 5 tydzien, ale 31 marca stad wyjezdzam.
        sam hainan taki sobie, plaze przecietne, duzo palm, dzisiaj 25 na plusie.,
        na wioskach fajnie, duzo pol ryzowych , gorki, zielono. ale miasta wygladaja
        jak w calych chinach tak samo, wszystko nowe, autostrady takie jakich w polsce
        nie bedzie i za 500 lat.
        ludzie usmiechnieci, kobiety troche bardziej dostepne niz w innych rejonach
        chin.sporo rosjan z rosyjskiego dalekiego wschodu.
        ale jak wszedzie w zoltym kraju, naplute, nacharchane, strzelanie glikami,
        dzieci i staruszkowie wala kupe na ulicy i inne tego typu rozrywki, wlasnie pan
        rzucil flegma kolo mnie. nowoscia jest notoryczne dlubanie w nosie.
        dzisiaj mialem swietna randke , dziewczyna przy jedzeniu, siorpala, mlaskala i
        do czasu do czasu bekala w moim kierunku.dno, czasami to mam wszystkiego dosyc.
        mam nowa uczennice, fantastyczna , jest stewardesa, umowilem sie z nie na
        sobote zobaczymy co z tego wyjdzie, az boje sie myslec jak ona je.
        jak jestem sam to juz zaczynam jesc tak jak oni.
        musze stad jak najszybciej wyjechac. ogolie jest tanio, 10 dolcow dziennie
        spokojnie wystarcza na hotel, zarcie, piwo bez jakiegos specjalnego ogladania
        sie na ceny.
        pzdr
        m
        • starypierdola Re: Hainan 09.03.04, 17:18
          She-She.
          SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka