Gość: Kamilka IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 13:47 Prosze o podpowiedz jaka jest w lipcu / sierpniu pogoda w KL, na Langkawi i w Singapurze i jak sie ubierac na zwiedzanie. Bede wdzieczna za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz IP: 188.33.110.* 19.07.10, 15:47 dzizys, wpisz w google Lankawi weather -> i zobacz wyniki w serwisie wunderground - możesz prześledzić również historię pogody w dowolnym dniu dowolnego roku - daj opcję aby widok był miesięczny pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 16:04 Yes,I can do it. Ale zawsze fajniej jest uslyszec jak z ta pogoda bywa od kogos kto tam teraz przebywa lub wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz 19.07.10, 17:59 Byłem kiedyś w Warszawie na przełomie lipca/sierpnia. Padał deszcz i było zimno. Jaką wartość poznawczą ma ta wypowiedź dla kogoś, kto planuje wyjazd do Warszawy? Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 18:55 Ciesze sie ze byles kiedys w stolicy ale ja nie potrzebuje a) informacji historycznej b) glupich komentarzy. Jedynie drobnej info. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz 19.07.10, 19:42 Gość portalu: Kamilka napisał(a): > Ciesze sie ze byles kiedys w stolicy ale ja nie potrzebuje a) informacji historycznej b) glupich komentarzy. Jedynie drobnej info. Mój komentarz był mądry, ale mógł nie trafić do słabo myślącej osoby. Pytanie o pogodę kogoś, kto wrócił z jakiegoś miejsca (a tego m.in. oczekujesz) dostarcza jedynie "informacji historycznej" - o pogodzie, która już była. Na temat użyteczności serwisów pogodowych zwrócił uwagę już olek. Przecież to najlepsze źródło informacji na temat aktualnej pogody Ma większą wartość niż przypadkowa obserwacja kogoś, kto może co najwyżej napisać: "tu jest gorąco, ale czasem pada" A może jednak interesuje ciebie przyszła pogoda? Lipiec/sierpień? W takim razie warto skorzystać z prognozy pogody lub danych historycznych, o których pisał olek. Czyli jednak skorzystać z serwisów pogodowych. Albo z informacji pogodowych /klimatycznych zawartych w przewodniku - najwyższa pora go kupić! Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.10, 21:06 Tak myslalam. Lepiej zapytac na miedzynarodowym portalu, bo tam ludzie bardziej zyczliwi, no i maja dostep do internetu zagranica. A ty kornel nudzisz sie? Porozmawiaj z kims realnym a nie wirtualnym to moze ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Kuala L, Langkawi, Singapur - pogoda teraz 19.07.10, 22:40 No dobrze, popytaj tam. Ale jak się dowiesz, jaka jest pogoda w Kuala Lumpur, to wróć i opowiedz. Może komuś się przyda taka informacja. Pozdrawiam, Kornel Odpowiedz Link Zgłoś