Dodaj do ulubionych

Dominikana

IP: 193.24.24.* 05.10.10, 10:23
prosze o jakies praktyczne rady przy wylocie na Dominikane. jakies moze sprawdzone srodki na komary,lub na malarie -podobno nalezy na to uwazac. i dodatkowo gdzie mozna dostac przejsciowke itp:) ogolnie moze jakies rady na co warto zwrocic uwage co warto zobaczyc na co uwazac:)dzieki !
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Dominikana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 12:40
      jest taka funkcja:szukaj, tysiąc razy już o tym było na forum
    • an-ex Re: Dominikana 05.10.10, 19:18
      Na komary polecam preparat Mugga. 2 tyg temu wróciłam i 1 raz bedac w porze deszczowej nie było komarów , moze gdzies na fakultetach tak ale w hotelu ani 1.Przejsciówki kupisz w sklepach na terenie hotelu 3-5usd.
      • Gość: piotr Re: Dominikana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:44
        an-ex dzieki za info.
        a panie "gosc" nie szkoda Twojego zapewne cennego czasu zeby pisac na forum o niczym?nie potrafisz nic pomocnego napisac to nie widze powodu aby tracic czas na takie bzdury
    • Gość: Marek Re: Dominikana IP: 78.133.249.* 13.10.10, 14:54
      Na komary ? Nigdy nic nie brałem i nie było mi to potrzebne.
      Co zobaczyć ? Hmm trudne pytanie...zależy co Ciebie interesuje...plaże czy drogie restauracje czy może to jak Dominikańczycy mieszkają co jedzą czym sie zajmują - jednym sowem lokalny koloryt czy to co polecają w przewodnikach ? No i jeszcze ważne w jakim regionie będziesz.
      pzdr
    • shayah Re: Dominikana 17.11.10, 23:22
      przewodnik do łapki i na własną rękę oglądać :)
    • Gość: Geryl Re: Dominikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:28
      Troche informacji jest na dominikana.com.pl.
      Moze jednak przedmówcy mają rację aby kupić przewodnik - przyda sie zarówno w Polsce jak i na Dominikanie :-)
      • Gość: hejlej Re: Dominikana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 10:38
        Na Dominikanie nie ma nic do ogłądania z wyjątkiem biedy.
        A na komary najlepsze jest sproszkowane łajno krowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka