Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:49 Witam. Czy ktoś był na wakacjach z Eurocampem na polach namiotowych w Szwajcarii lub Holandii? Proszę o informacje i wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: Wakacje z Eurocampem 13.04.04, 08:13 Byłam. W Holandii w Wassenaar na campingu Duinrell, a w Szwajcarii W Interlaken na campingu Menor Farm oraz w Lautenbrunnen na campingu Jungefrau. Duinrell to duży camping ale bardzo przyjemny. Polecam zwłaszcza jeżeli lubisz wodne miasteczka i parki rozrywki. Na terenie campingu znajduje się właśnie takowe. Wodne miasteczko, w którym byłam dwa razy dostarczyło mi niezapomnianych wrażeń. Za dwa tygodnie jadę tam po raz trzeci. :) Jeżeli chodzi o Szwajcarię to Manor Farm jest dużym campingiem położonym niedaleko Jaskini Beatusa ( pół godziny spacerkiem ). Jedna z części campingu ( bo przedzielony jest on szosą ) przylega bezpośrednio do Jeziora Tumersee. Campisg Jungefrau jest dużo mniejszy od Manor Farm. Jednak jego położenie w wąskiej dolinie sprawia, że słonce wychyla się zza gór dopiero koło godziny 11. ( Manor Farm położone jest w bardziej nasłonecznionym miejscu, jednak Jungefrau jest zdecydowanie bardziej urocze). O moim pobycie w SZwajcarii możesz przeczytać na stronie www.wakacje.pl/wspomnienia2.phtml?id_panstwa=188 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Wakacje z Eurocampem IP: 194.204.171.* 14.04.04, 11:38 byłem z Eurocampem 3 razy, zadnych zastrzezeń, wszystko DOKŁADNIE tak jak w katalogu, :):):) Odpowiedz Link Zgłoś