Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze plaże świata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 21:00
Coz z tego ze najpiekniejsze?
Ale dla kogo?
Dla dwojga, dla singli, dla zakochanych, dla dzieci, dla seniorow, itp.
A moze tak najlepsze i najblizsze, dostepne na wieczor, weekend, wakacje.
Moja propozycja jest plaza dla dzieci
Obserwuj wątek
    • Gość: Cetniewo Najpiękniejsze plaże świata IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 15:18
      A może lepiej będzie na plaży w Cetniewie - sprawdź cetniewo.biz
    • Gość: Roberto Najpiękniejsze plaże świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.11, 18:30
      Punta Cana jest piękna, ale jeszcze ładniejszy na Dominikanie jest półwysep Samana z parkiem narodowym, wodospadami i małą wysepką Cayo Levantado, na której m.in. nakręcano reklamę rumu Bacardi www.topwakacje.pl/rt/Luksusowy-Gran-Bahia-Principe-Cayo-Levantado,765.html

Pozostałe plaże są bardzo ładne i rzeczywiście zaliczane do najpiękniejszych na świecie
      • deelite Re: Najpiękniejsze plaże świata 15.03.11, 23:11
        mi na długo zapadnie w pamięć Palolem na Goa w Indiach...spoecyficzny klimat, ale i dobre wspomnienia ;)
        • didjeridu Re: Najpiękniejsze plaże świata 02.04.11, 12:38
          deelite napisała:

> mi na długo zapadnie w pamięć Palolem na Goa w Indiach...spoecyficzny klimat, a
          > le i dobre wspomnienia ;)

Go to faktycznie swietne miejsce.
          Plaze-marzenie. Tylko z plywaniem nieco klopot.
          Fale sa zawsze wysokie.
    • tripsta.pl Re: Najpiękniejsze plaże świata 17.03.11, 16:33
      W Europie też jest sporo fajnych plaż - Grecja, Chorwacja, jedne z ulubionych wakacyjnych kierunków Polaków, no i mamy nasze polskie wybrzeże, jest gdzie wypoczywać:)
    • miriam_73 Re: Najpiękniejsze plaże świata 17.03.11, 17:46
      Gai palmowych? Po jakiemu to?
      Znacznie ciekawsze na Dominikanie sa okolice Samany czy niektóre miejsca na wybrzeżu karaibskim.
    • Gość: Plalka Re: Najpiękniejsze plaże świata IP: *.unknown.vectranet.pl 28.03.11, 20:41
      Mnie się bardzo podobało na Costa Calma. Plaże są ładne, czyste. Woda lazurowa! Warto tam polecieć, odpoczynek jest fantastyczny! Byłam z alfastarem i muszę przyznać, że nie pamiętam kiedy tak odpoczęłam!
      • Gość: gość Re: Najpiękniejsze plaże świata IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 11:20
        byłaś z AlfaStarem, ale w robocie za biurkiem
        • nchyb Re: Najpiękniejsze plaże świata 06.07.11, 14:08
          skąd wiesz, siedziałeś obok?
    • Gość: gość Re: Najpiękniejsze plaże świata IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 11:20
      won, spamerze
    • Gość: princes555 Najpiękniejsze plaże świata IP: *.lomianki.armasan.eu 02.07.11, 12:21
      jejku ale przepięknie
    • Gość: adren Re: Najpiękniejsze plaże świata IP: 212.180.184.* 06.07.11, 13:25
      a moze nowa zelandia - eska.pl/adrenalina/news/29931/ledge_urban_queenstown_nowa_zelandia_47m i skok na bungeee?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka