Gość: hm hm Argentyna pełna cudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 22:30 wszystko fajnie, ale Humahuaca jest w Salcie, a nie Jujuyu;) Argentyna jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: Argentyna pełna cudów IP: *.intersource.com.pl 18.03.11, 09:04 a caminito w La Boca a nie w Palermo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Argentyna pełna cudów IP: *.vs.shawcable.net 18.03.11, 00:37 Dobrze ze chociaz nie napisali ze Argentyna jest ojczyzna tanga. Jak widac to czasami GW udaje sie uniknac blamazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: Argentyna pełna cudów IP: *.lsanca.fios.verizon.net 18.03.11, 04:51 kazio , a jaki kraj jest ojczyzna tanga?bardzo mnie zainteresowales tym stwierdzeniem. Oczywiscie Buenos aires ma swietna aritektura i perelki rowniez . Krakow w porownaniu z Buenos Aires to jak Rzym do Berlina.Kto byl ten wie. To miasto jest najwazniejsze w Ameryce Pd i w pierwszej dziesiatce najwazniejszych miast swiata. warszawa do beunos aires jest wsia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Argentyna pełna cudów IP: *.vs.shawcable.net 18.03.11, 05:45 Jak jestes madry to powinienes wiedziec. Argentyna nie jest ojczyzna tanga tak jak kapelusz panama nie pochodzi z Panamy czy tez hokej nie jest narodowym sportem Kanady. Jak wiesz poprawne odpowiedzi przynajmniej na dwie z tych zagadek to dam ci odpowiedz na ta brakujaca ale mam nadzieje ze znasz wszystkie trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hm Re: Argentyna pełna cudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 07:35 ale ja zwracam honor, faktycznie Humahuaca jest w Jujuyu. ale to tak już jest z tym regionem, wszystko się zlewa;) nie wiem skąd jest tango, także sie nie wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Argentyna pełna cudów IP: *.elk.mm.pl 18.03.11, 22:40 zgadzam się, jest przepięknie!!! większość z tych miejsc miałam okazje zwiedzić miesiąc temu - GORĄCO POLECAM!! niesamowity kraj :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Argentyna pełna cudów IP: *.vs.shawcable.net 19.03.11, 15:07 Jednak nikt nie wie. Tango powstalo najpierw na ulicach Montevideo w Urugwaju a Argentyna majac wieksza sile przebicia jako wiekszy i silniejszy kraj na wszystkie strony swiata trabila ze to wlasnie tam powstalo tango, co jest nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś