Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze plaże Europy

• Gość: Podróżniczka Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 11:08
      SESZELE! Byłam z biurem Logos Tour 3 latat , przewodnik zaprowadził nas w takie miejsca, że dech zapierało w piersiach...
      • Gość: Kocioł Re: Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 19:51
        Hehe, też byłem z logos tour i bardzo sobie chwale swoją drogą to biuro. Wg mnie plaże małych wysepek Tajlandii
    • Gość: Siciliano Re: Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.maxtel.com.pl 23.05.11, 12:49
      Sycylia Taormina i plaża Isola Bella
    • Gość: Go Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.dynamic.mm.pl 24.05.11, 09:59
      Na samej Krecie znalazłabym 10 równie ładnych bądź ładniejszych, np. tę na półwyspie Akrotiri: www.creteteam.com/diary/2010/20100828_ukryta2.jpg
    • Gość: andi Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 10:22
      Zdjęcia z Majorki i Portugalii zostały wybrane dość przypadkowo chyba - tam są o wiele piękniejsze plaże,choćby piękne zatoczki na południu Majorki typu Cala Santanyi czy Cala Pi. a na południowym wybrzeżu Portugalii jest niezliczona ilośc wspaniałych plaż,szczególnie te na wschód od Portimao w strone Albufeiry i dalej;takich form skalnych nie ma chyba nigdzie indziej w Europie
    • Gość: prawdziwy Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.ericsson.net 24.05.11, 10:59
      Wszystkie plaże są piękne. Jeżeli szukasz wycieczki last minute wejdź na Turistiko.pl. Największa baza wycieczek, wiele destynacji, mnóstwo hoteli z piaszczystymi plażami.
    • hydrargyrum2 Najpiękniejsze plaże Europy 24.05.11, 11:12
      Portugalia wymiata!
      • Gość: Ogi Re: Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 21:56
        Zgadzam się. Portugalia, a zwłaszcza południowa Algarve ma najpiękniejsze plaże w Europie. Piasek jest jak nad Bałtykiem a urokliwe zatoczki otoczone klifami o przeróznych formach dodają niesamowitego uroku. Co dziwne, te plaże nadal są dość puste. W dodatku ludzie są bardzo przyjażni, mówią po angielsku i nie mają nas za " ruskich ". Jest bezpiecznie i romantycznie. Polecam.
    • Gość: satyron a Korsyka ? IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 11:32
      ...Piekne plaze jak Capo di Feno , Cupabbia, Palombaggia i setki innych dzikich bez parasolow, lezakow a jedynie ...z krowami !! tak tak krowy na plazy i krystalicznie czyasta woda . poki sie nie zobaczy to sie nie wierzy
    • Gość: mjkl Najpiękniejsze plaże Europy IP: 91.207.49.* 24.05.11, 11:39
      Proponuję plaże na Malcie: Paradise Bay, Golden Bay i przede wszystkim Blue Lagoon na wyspie Comino.
    • Gość: idalne wakacje Najpiękniejsze plaże Europy IP: 212.14.57.* 24.05.11, 12:51
      idealnewakacje.blogspot.com/
      informacje turystyczne, co warto zobaczyć, dużo zdjęć i ciekawe opisy

zapraszam
    • Gość: ela Dlaczego nie ma żadnej plaży w Polsce? IP: 80.50.232.* 24.05.11, 13:51
      co, jak co ale nad Bałtykiem plaze tez sa piękne, i te szerokie, i te klifowe. I coraz bardziej czyste i zadbane.
    • Gość: JN Najpiękniejsze miejsca Europy IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 12:45
      zdjęcia na wobiektywie.blog.onet.pl/
    • Gość: tomXXV Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.kielce.hypnet.pl 01.06.11, 21:30
      Najpiękniejsze plaże? - na Helu,w Łebie, w Juratcie i w wielu innych polskich miejscowościach nadmorskich. Trudno w Europie o piękniejsze plaże, piękniejszy piasek, jasny, który miło piszczy pod stopami.
    • Gość: becia Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.cela.pl 02.06.11, 19:57
      podobna w Portugalii sa ładne plaże. przekonam się w te wakacje bo wybieram się z alfą do Albufeira, do hotelu Pedra dos Bicos.
    • Gość: tutajBylem Muros/portugalia - zobacz zdjęcia IP: *.echostar.pl 05.06.11, 13:36
      www.tutajbylem.pl/search/results?c=22&rq=Carnota&r=408&mq=Muros&m=1163
    • Gość: Beata Najpiękniejsze plaże Europy IP: 212.14.57.* 06.06.11, 20:30
      czesc, duzo ciekawych zdjęc i opisow oraz porad dla podróżnych znajdziecie na stronie

idealnewakacje.blogspot.com/
      pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;)
    • ileona Najpiękniejsze plaże Europy 24.06.11, 18:15
      Dlaczego nie ma plaż na Korsyce np. Polombagii???
      • Gość: GABI Re: Najpiękniejsze plaże Europy IP: 31.179.232.* 23.07.13, 18:36
        ZGADZAM SIĘ, UWAŻAM, ŻE NA KORSYCE SĄ ZDECYDOWANIE PIĘKNIEJSZE PLAŻE JAK W TURCJI.
    • Gość: justa Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 13:59
      Byłam na Majorce w Alcudi i nie powaliły mnie te plaże, niestety! Cala D'or o wiele bardziej malownicze. Jednak plaże Algarve nie mają sobie równych!!!
    • olatravels Re: Najpiękniejsze plaże Europy 09.08.12, 22:39
      najpiękniejsze plaże na jakich byłam to plaże na Malcie! Fotki na moim blogu - zapraszam
    • Gość: Maciek San Vito Lo Capo... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.12, 21:58
      ... niestety, ale wkradło się niemałe przekłamanie - zdjęcie z podpisem "San Vito Lo Capo" prezentuje w rzeczywistości jedną z plaż w "Riserva naturale dello Zingaro" (rezerwat, w którym jest kilka pięknych, dzikich plaż w tym właśnie ta na zdjęciu). Jest to około 8 km od San Vito, a samo San Vito i plaża w tym mieście są brzydkie i bez wyrazu.
    • panpodroznik plaże Jurajskiego wybrzeża 13.05.13, 21:31
      Zapraszam na fotorelacje Tutaj , podroz-travel-trip.blogspot.com/2013/04/wybrzeze-jurajskie-i-durdle-door.html
    • Gość: Ania Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.service.infuturo.it 23.06.14, 20:46
      zdecydowanie za mało plaż sardyńskich jest w tym zestawieniu, tak na szybko dodałabym: La Pelosa w Stintino, Capo Coda Cavallo w San Teodoro, Spiaggia del Principe i Liscia Ruja na Costa Smeralda, no i oczywiście Cala Luna w Zatoce Orosei
    • ankatrip Najpiękniejsze plaże Europy 27.06.14, 14:06
      Dużo piękniejsza od większości wymienionych (i znacznie mniej zatłoczona) jest plaża Dueodde na Bornholmie...
      Moje podróże na www.tripgenerator.pl/ :)
      Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość.
    • Gość: gość Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.toop.pl 08.07.14, 20:38
      Nie rozśmieszajcie mnie. Byłem tam. Jest ładnie ale jak na Wielką Brytanię. Z innymi plażami w Europie nie może się równać.
    • Gość: Dana Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.play-internet.pl 19.01.15, 13:58
      Sylt wyspa niemiecka , piekne plaze ponad 30 km , jest przepiekna.
    • Gość: Gabi Najpiękniejsze plaże Europy IP: *.zdnet.com.pl 29.09.15, 18:27
      a gdzie Lefkada ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka