Dodaj do ulubionych

OASIS TOURS ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:52
Wybieram się na wakacje z tym biurem-czy to jest dobry tour operator?
Obserwuj wątek
    • becia_be Re: OASIS TOURS ? 20.05.04, 07:20
      my bylismy w tamtym roku w Egipcie bez problemu ! wywiazali sie z wszytkich
      warunków umowy, nie bylo żadnych zmian hotelu, czy wczesniejszego przymusowego
      terminu powrotu, luz, rezydenci z tego biura pozostawiaja wiele do zyczenia
      ale co tam rezydenci, niegdy nie wiadomo na kogo sie trafi !
      • Gość: pancio Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:32
        potwierdzam że biuro jest spoko nie miwłem z nim żadnego problemu tak jak była
        mowa wcześniej. i myślę że wybiorę się również i w tym roku na wakacje z tym
        biurem pod warónkiem że wcześniej nie padną . pozdrawiam
        • magitek Re: OASIS TOURS ? 24.05.04, 22:24
          biuro jest wyplacalne, bez ryzyka mozna jechac... :) ale sa lepsi :)
    • Gość: Nika Re: OASIS TOURS ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 23:02
      Cześć! Byłam z Oasis w Tunezji w zeszłym roku i było super. Jedynie przełożyli
      nam godzinę wylotu - ale na późniejszą więc ja się cieszyłam.Rezydentak tteż
      była ok. Jestem zadowolona.

• wrednyznawca3 Re: OASIS TOURS ? 29.05.04, 18:48
      poszukaj sama wątków na tym forum...
      róznie ludzie piszą jak edziesz maiła szczęście to bedzie ok!
    • alibaba1 Re: OASIS TOURS ? 21.06.04, 12:32
      hmhm stracili koncesje, nie maja ubezpieczenia...
      to taka rosyjska ruletka...
      • Gość: Andy Strasznie bronisz Rainbow Tours IP: 83.238.0.* 21.06.04, 15:50
        Czy w tym biurze pracujesz??
        • hipcio102 Re: Strasznie bronisz Rainbow Tours 29.06.04, 17:14
          andy... chyba ci się tamty zmieszały ... tu się pisze o oasis...
          nie o rainbow tours
    • Gość: yskra Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:23
      Rezydenci to ruletka, ubezpieczenie podobno już mają, ale mają też umowę na
      czartery z Air Polonią. Ostatnio ludzie nie mieli jak wrócić z Krety (2-3
      dniowe opóźnienie powrotu). Chociaż trzeba przyznać, że biuro zagwarantowało
      hotele.
      • Gość: Anna Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:51
        Czy wie ktoś czy mają już polisę lub z jakimi ubezpieczycielami są rozmowy.?
        Na razie brak konkretów.
        • Gość: kali Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 16:10
          nie mają jeszcze zadnego ubezpieczenia!!!!!1 kto puszcza takie plotki że juz
          jest!!?????
          • Gość: just Re: OASIS TOURS ? IP: 217.96.104.* 23.06.04, 16:22
            ja dzisaj do nich dzwoniłam i do konca tygodni sprawa ma sie rozwiazac-na
            kozysc oasis
            • Gość: nerw Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:42
              A nie jest to robiona specjalna podkladka???? oasis sie wylozy z dlugami, a
              Click - przejmuje klientow i produkt, a sam jest bez obciazeń.
              Co wiecie o tym biurze?
              • Gość: kali Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 09:37
                odwlekaja w tym oasisie co tydzień do końca tygodnia, trzeba ich spytać do
                końca którego tygodnia????hehehe
                • Gość: Jassa Re: OASIS TOURS ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 14:46
                  No i co z tego.
    • hipcio102 Re: OASIS TOURS ? 28.06.04, 11:39
      i co z tym oasisem??
      działają czy nie??
      a może teraz bedzie cliks travel??

macie jakieś pewne informacje??
      ja dzwoniłem do signal iduny i mi powiedzieli że sprawa oasisa jest w toku...
      ale nie chcieli powiedzieć bedą mieli ubezpieczenie czy też nie??
      • Gość: ktoś Re: OASIS TOURS ? IP: *.crowley.pl 02.07.04, 15:10
        Ja właśnie wczoraj wróciłam z Tunezji - Oasis Tours. Wyjeżdżalam 17.06 - a więc
        jakieś dwa dni (może dzień) po tym jak ogosili, ze Oasis ma cofnietą koncesje.
        Troche sie balismy - ale stwierdzilismy, ze wakacje juz zaplacone (kasy nie
        oddadza) wiec raz kozie smierc. No i okazalo się, że wogóle nie odczulismy
        jakichkolwiek problemow Oasis'a. Wszystko bylo normalnie i na czas - wiec albo
        mielismy szczescie albo wszystko u nich sie wyprostuje.
        Życzę Wam udanych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka