Gość: majka IP: *.aster.pl 05.06.04, 19:58 byl ktos na malediwach z tui ? fajnie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: malediwy IP: *.ny325.east.verizon.net 06.06.04, 19:00 Majko, Goraco polecam wyjazd na Malediwy z TUI. Co prawda bylem tam wraz z rodzina jakies 4 lata temu, ale pobyt ten pozostawil na mnie nie zatarte wrazenia. Do dzisiaj twierdze, ze jest to "raj na Ziemi". Nie polecam pobytu dluzszego niz 7 do 10 dni, bo jak by nie bylo, jestes raczej uwieziona na malutkiej wysepce, ktora mozesz obejsc w 20 minut, wiec po kilku dniach robi sie dosc nudno. Obsluga i wyzywienie byly bez zarzutu, a powiem wiecej byly na bardzo wysokim poziomie, kucharz w naszym hotelu byl z jedngeo z najlepszych hoteli w Wiedniu. Aha, jeszcze jeden drobny szczegol, nie wiem, czy agen w biurze podrozy poinformowal Cie, ze w za niedlugo zaczyna sie tam pora deszczowa i jak bedziesz miala pecha to moze tam padac przez caly pobyt nonstop wiec jak sie zdecydujesz wydac tak duze pieniadze to radze sie dobrze zastanowic. Mi pogoda dopisala, zaczelo "lac" w dniu odlotu. Przez caly czas dostepna byla opieka rezydenta TUI, ktory wladal biegle niemiecki i angielskim wiec z komunikowanie nie bylo problemu. Mam nadzieje, ze to pomoze Ci przy dokonaniu wyboru. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś