Dodaj do ulubionych

AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI

IP: *.crowley.pl 10.06.04, 13:48
CO TO ZA LINIE KTÓRE NA 2 DNI PRZED ODWOŁUJĄ TOUROPERATOROM SAMOLOTY A W
KONSEKWENCJI PSUJĄ WAKACJE KAŻDEMU Z NAS KTO SIĘ ZAPISAŁ NA TE SAMOLOTY. TO
SKANDAL NA SKALE SWIATOWĄ. AIRPOLONIA TŁUMACZY SIĘ ŻE MAJĄ ZA MAŁO SAMOLOTÓW
(A NIE DOKUPIĄ, BO PO CO??!!) TO PO CO SIĘ BIORĄ ZA COŚ CZEGO NIE MOGĄ
ZREALIZOWAĆ!!!??? SKANDALICZNE ZACHOWANIE, SKANDALICZNA OBSŁUBA DOPROWADZI
WAS DO.........
JA REZYGNUJE Z WASZYCH TANICH BILETÓW (TANIE LATANIE) I PRZENOSZĘ SWOJĄ
REZERWACJE NA INNE TANIE LINIE - SOLIDARYZUJE SIĘ Z TYMI KTÓRZY NIE
WYLECIELI!!!
DLA WSZYSTKICH
ANULOWALI: DALAMAN W PON, TURCJA ŚR, KRETA CZW.,VARNA PT,SYNAJ SOB, MAJORKA
NIEDZ. GRATULACJE DLA AIRPOLONII!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.dialup.vol.cz 10.06.04, 13:58
      podobno tak jest....

a jesli faktycznie, to tylko pogratulowac AP - swietny krok w strone
      zadowolenia klienta i promocji firmy....
    • Gość: acton Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.w / *.w-net.pl 10.06.04, 16:31
      Jeśli czujesz się pokrzywdzony, to podaj ich do sądu. Najpierw przeczytaj
      umowę, w której to będzie określone czy mogą sobie zrywać takie loty. Jeśli
      mają prawo, to mogłeś się zastanowić nad tym co kupujesz, jeśli nie powodzenia
      w sądzie. Niestety latanie tanimi liniami ma swoje złe strony, między innymi
      dlatego są tanie. Czasami lepiej dopłacić.
      • Gość: MacColin Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:49
        chyba mowimy o charterach a z tego co wiem, to AP zakomunikowala touroperatorom
        ze ma ich w dupie i rezygnuje z ich zamowien na loty charterowe hehe A swego
        czsu pisalem na tym forum NIE UFAC LITWINSKIEMU !!!!
      • arius5 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI 10.06.04, 21:14
        wez przestan pieprzyc o umowach
        skoro ludzie wykupili wyczieczke i nie polaca, to znaczy ze ich gnoje zrobili w
        ch***, zgodnie z umowa czy nie, co za roznica.
    • Gość: ron5 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:40
      Mam prośbę o trochę więcej szczegółów-21.06 mam lecieć z Itaką/Airpolonią do
      Turcji (dalaman) a zatem ta informacja jest b.niepokojąca.
      • Gość: MacColin Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:06
        I polecisz, z tym ze nie Air Polonia a innymi liniami. Z tego co wiem, biura,
        ktore zostaly zrobione w ciula przez przeprzona AP juz kontraktuja przeloty
        innymi liniami, mam nadzieje ze wszystkie kierunki uda im sie zastapic i mam
        nadzieje , ze ewentualnych roznic w cenie nie "przerzuca" na turystow. Po
        prostu brak slow...
        • Gość: Wojtek Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:46
          Ja właśnie się dowiedziałem, że zamiast Airpolią do Egiptu polecę egipskimi
          liniami AMC. I co o tym myśleć?!?! Już mi się to nie podoba!!!
          • Gość: M Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:04
            To porządne linie, nic sie nie martw. A pieprzoną airpolonie........
            Czy wy wiecie co dzieje sie teraz w biurach podrózy????? Sądny dzien. Mam
            nadzieje, ze airpolonia pojdzie w slady linii Niemczyckiego.

Tym razem to nie jest wina biur podrózy! Proszę, nie wyżywajcie sie na nich,
            tylko na airpolonii.
            • Gość: jag a czego sie spodziewac, jesli wiceprezes AP jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:10
              czlonkiem Samoobrony?? ja juz od dawna olewam te linie
    • Gość: ron5 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 19:11
      Porządne linie ??A skąd my to mamy wiedzieć.Czy mam być pewny,że w ostatniej
      chwili udało im się znaleźć porządne inne linie a nie dziadostwo??To jest
      kompletny chaos i brak odpowiedzialności.Na pewno jak zaproponują inne linie to
      rezygnuję i żądam zwrotu kasy.
      • adams123 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI 14.06.04, 21:12
        AMC są OK, naprawdę. Zajmowali się kiedyś przeglądami samolotów dla innychh
        linii, wiec o stan techniczny nie ma sie co martwic.
      • Gość: Fabricio Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.cyberk.net.pl / 82.160.23.* 12.07.04, 16:37
        10 lipca 2004 z Warny samolot Air P. do Poznania wyleciał z 5,5 godzinnym
        opóźnieniem.Proszę sobie wyobrazić że wpuszczano pasażerów bez rezerwacji
        miejsc,kto pierwszy ten lepszy na hura, nie wszyscy załapali się na
        miejsca,ludzie którzy mieli lecieć do katowic nie załapali sie na lot ilecieli
        do Wrocławia. Taki rzeczy funduje polkim pasażerom super linia AirP.
        Pogratulować organizacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ludzie omijajcie dużym kołem tą rewelacyjną linię.
    • Gość: ROZCZAROWANY Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.crowley.pl 12.06.04, 14:25
      JESZCZE JEDNA WIADOMOŚĆ:
      Airpolonia odwołała wszystkie loty czarterowe.
      W związku z tym mają miejsca przesunięcia wylotów
      naszych partnerów działających w systemie SART.
      Prosimy o kontakt z organizatorami w celu potwierdzenia
      terminów i godzin wylotów i powrotów.

Więcej informacji można uzyskać pod
      numerem 22/332-08-01 Airpolonia - dział czarterów

z pozdrowieniami
      SART
      • Gość: ron5 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 20:24
        Z tego co czytam to AP ma większe kłopoty.Czy znacie linie tureckie MNG??Itaka
        chyba z nimi bedzie latać do Turcji.Będę wdzięczny za info bo na razie jestem
        strasznie wkurzony,ale jeśli ta linia jest ok to może niepotrzebnie.
        • Gość: krzychu Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 23:24
          moi znajomi polecieli do Oludeniz z Itaka liniami MNG - to był chyba pierwszy
          lot po zmianach - i nie narzekali, samolot Boeing 737 w miare nowy, dobry
          catering ,ogólnie chyba ok
          • Gość: Ania Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: 213.243.30.* 13.06.04, 11:39
            Potwierdzam zamiast Air Polonia polecielismy tureckimi MNG i sa OK.
        • Gość: zibi Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.chello.pl 14.06.04, 11:40
          własnie dzisiaj wróciłem z Turcji liniami MNG bez zarzutu w obie strony
    • Gość: Ania Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: 213.243.30.* 13.06.04, 11:37
      To prawda. My do Dalamanu zamiast Air Polonia polecielismy tureckimi liniami
      lotniczymi. Ponoc Air Polonia sie nie wyrabia bo zabrali im dwa samoloty w
      leasingu.
      • Gość: ABBI Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.crowley.pl 13.06.04, 14:53
        DO DALAMANU LECIMY PRZEZ WROCŁAW DOBRYMI LINIAMI(DOBRE JEDZENIE) O 23-00 I
        WRACAMY NA 22-00
    • miriam_73 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI 14.06.04, 14:17
      Dzisiejszy Newsweek:
      newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=10021
      • Gość: Tomek Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:32
        I pomyśleć, że Vice-Prezesem jest Litwiński
        były Prezes Polskich Linii Lotniczych LOT.
        W PANA WIEKU TAKIE NUMERY !
        CO ZA WSTYD PANIE LITWIŃSKI!!!
    • Gość: szczery Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:43
      To prawda...Air Polonia nie liczy sie z nikim,a juz napewno z biurami podrozy i
      klientami.Wczoraj w Warszawie bylo zebranie na ktorym przedstawiciele tejze
      firmy dali wyraznie biurom do zrozumienia,ze maja dotychczasowe ustalenia
      dotyczace harmonogramu lotow na sezon letni w d***e. Tym samym nie interesuje
      ich los turystow,ktorzy wykupili wczasy w biurach podrozy.Air Polonia tlumaczy
      to zwiekszonym ruchem na tanich przelotach i wycofuje sie z charterow. To
      skandal!!...Rozzaleni klienci oczywiscie maja ptretensje do biur...bo niby do
      kogo.Aha...ciekawe jak powroca do kraju ludzie,ktorzy sa teraz m.in. w Sharm El
      Sheikh...Bravo!!!...Biura znow dostana po nosie...
    • etyk.biznesu AIR POLONIA 17.06.04, 11:43
      Witam Czytelników,
      Jeśli informacje publikowane przez przedstawicieli biur podróży na łamach
      forum są prawdziwe to uważam, że polityka Air Polonia jest niezwykle krótko
      wzroczna. Chęć osiągnięcia dorażnego zysku kosztem innych uczestników rynku
      usług turystycznych i przede wszystkim konsumentów może spowodować utratę
      reputację przez tę firmę jako wiarygodnego i odpowiedzilnego partnera w
      biznesie, ktora może być pardzo trudna do odzyskania
      Wspołcześni przedstawiciel amerykańskiej business ethics tacy jak np. R.C.
      Solomon wskazują na fakt, że firma nie jest samotną wyspa w wirtualnej
      przestrzeni rynku, ale jest częścią społeczności i musi respektować normy
      moralne jakie są powszecnie uznawane w danym społeczeństwie, w przeciwnym razie
      może utacić zaufanie potencjalnych klientów.
      Etyk biznesu z W-wy
      • Gość: Podróżnik Re: AIR POLONIA IP: 212.160.148.* 17.06.04, 13:51
        Pisze Pan niezwykle słusznie. Ale co ma zrobić firma, która sprzedała przeloty,
        a następnie zorientowała się, że nie będzie miała planowanych samolotów?
        Oczywiście, powinna postarać sie o takie samoloty na rynku lotniczym wynajmując
        od innych przewoźników nawet zmieniajac wcześniej ustalone z touroperatorami
        ceny za przeloty.
        Ale Air Polonia postąpiła inaczej. Więc albo rzeczywiście maja wszystkich w
        d..., albo ... np. nikt z nią juz nie chce handlować. A to zniaczy po prostu,
        że Air Polonia jest na krawędzi bankructwa i łapie sie jak tonący brzytwy.
    • Gość: Bogdan Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.ipt.aol.com 18.06.04, 02:35
      Media mowia ze AirPolonia skasowal czartery , ale tez biura podrozy ponoc
      niepodpisaly umow!! jak mozna bylo tak latwowiernie postapic!!
      Kolejne pytanie , skoro sie linii nie oplaci tych przelotow , bo ropa
      podrozala itp to nie mozna uslog podniesc o 5-10 %?? i tak wszyscy zgodziliby
      sie bo maja terea jeszcze wiekszy klopot i wiecej przeplacaja !!
      i jesscze jedno , doszly mnie sluchy ze airpolonia wprowadza kolejne trasy
      rejsowe , a czartery kasuja bo nie maja na tyle samolotow , bo ODWOLANO im
      nastepne leasingi samolotow ?? czy ktos cos wie ??
    • Gość: Karol Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: 212.160.230.* 18.06.04, 14:55
      to jest niezły cyrk z tą airpolonią.... niezle lecą w gumy
      • Gość: mac Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI IP: *.dialup.vol.cz 20.06.04, 21:33
        OLEWAM AIR POLONIA!!!
    • alibaba1 Re: AIR POLONIA - POMIATA TURYSTAMI 21.06.04, 10:53
      oj pomiata pomiata

samolot z warny do warszawy był opózniony o kilka godzin
    • Gość: Czytelnik GW AIR POLONIAWiceprezes T Sudoł to człowiek Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:36
      Oto cytat z GW
      "Pierwsze miejsca na listach miały kandydatom gwarantować zwycięstwo, dlatego
      aż w sześciu na 13 okręgów Lepper umieścił w czołówce ludzi biznesu, w
      większości z Samoobroną związanych od niedawna. Trzech pewniaków nie weszło.
      Tomasz Sudoł, wiceprezes i współwłaściciel linii lotniczych Air Polonia, należy
      do największych przegranych - wstępne wyniki wyborów na Śląsku wskazywały, że
      zostanie europosłem. - Nie mam żalu do Samoobrony. Zawiodłem się tylko na
      frekwencji - mówi."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka