Gość: Iga IP: 195.94.218.* 03.07.04, 09:01 Zdecydowanie odradzam-nierzetelna obsługa, ciagle problemy z systemem rezerwacyjnym itp.Dla wytrwałych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: TRAVELPLANET.PL IP: *.visp.energis.pl 03.07.04, 22:04 A ja chciałam u nich kupić wycieczkę do Turcji.......... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: TRAVELPLANET.PL 04.07.04, 10:13 Bzdety bez konkretów. Trzy razy kupowaliśmy za ich pośrednictwem i miałem wrażenie, że na telefony i faxy do nas wydali więcej, niż wynosi ich prowizja ;-) Przy naszym trybie pracy nie mieliśmy szans kupić czegoś u "pani za biurkiem", a ci sprawiali wrażenie, że pracują 24h na dobę. Właściwie to pośrednik jak każdy inny, ale wszystko można załatwić przy pomocy netu i telefonu, o dowolnej porze doby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżek Re: TRAVELPLANET.PL IP: *.net.autocom.pl 04.07.04, 13:50 Smieszne i tragiczne zarazem jak latwo mozna spieprzyc dobra robote biura. Wypowiada sie tu ekspert, zazwyczaj z konkurencji, rzuci inwektywami, a co bardziej wrazliwi chybcikiem rezygnuja. Konkrety,konkrety, panie i panowie krytykanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: TRAVELPLANET.PL IP: 212.105.228.* 05.07.04, 17:45 Zamowilam przez nich wycieczke w tym roku i poki co (a wyjezdzam w poniedzialek) jestem bardzo zadowolona; kulturalna obsluga i zadne z moich pytan nie pozostalo bez odpowiedzi. natomiast problemy mialam jedynie z biurem, w ktorym wybralam hotel i mysle, ze Travelplanet tez mialo z tego powodu problemy i pelno dodatkowej papierkowej roboty. ZObaczymy jak bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Sadulski Re: TRAVELPLANET.PL IP: 62.233.250.* 06.07.04, 09:44 Witam Prosze o konkrety, chetnie wyjaśnimy sytuację jaka miała miejsce. Jeżeli natomiast reprezentujesz inne biuro podróży to proponuję znależć inne metody walki konkurencyjnej, np dobra jakośc obsługi a nie rzucanie bezpodstawnych oskarżeń bez podania faktów. Dawid Sadulski Travelplanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: TRAVELPLANET.PL IP: *.gizycko.mm.pl 06.07.04, 20:14 kupiłam u nich wycieczke i NIC złego nie moge powiedziec a wręcz same superlatywy zadbali abym zapłaciła mniej niż chcę dopieścili na maxa teraz też z nimi pojadę to fakt zadzwonia o KAŻDEJ porze która TOBIE pasuje (nawet na komórkę!!)mi często pasuje po 22 i dzieki nim spędziłam udane wakacje bo w biurze stacjonarnym pracują do 18 i po tej godzinie szukaj tatka latka. A KONKURENCJA NIECH WALCZY A NIE SPOCZĘŁA NA LAURACH! MOIM ZDANIEM DZIĘKI TRAVELPLANET I WAKACJE.PL MY PRACUJĄCY TEŻ MAMY SZANSĘ NA CIEKAWE WAKACJE Odpowiedz Link Zgłoś