ngima 21.11.12, 22:25 Mam ją w planie na przyszłą jesień. Bez "wypasu" biur podróży, z plecakiem i [ pewnie] samotnie. Jakieś rady wynikające z doświadczeń ? Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Birma IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 22:58 poczytaj forum, może "szukaj" zadziała, to taka pierwsza rada Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Birma 22.11.12, 08:36 dużo by pisać - na poczatek polecam Ci forum www.travelbit.pl/forum/viewforum.php?f=6\ tu chyba znajdziesz największą ilość specjalistów od Birmy ;)) ja swój wyjazd do Birmy przygotowywałem na podstawie doświadczenie Łukasza ;) www.lkedzierski.com/ jak poczytasz i będziesz miała pytania to pisz na priva albo pytaj ludzi na Travelbicie odwiedź też stronę Tripadvisora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Re: Birma IP: *.205.168.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.13, 09:51 Znalazłem info o planowanejnpodróży do Birmy. Niezobowiazujaco planuje taką eskapade. Chętnie porozmawiać i wymienię się informacjami. 7sir7sir@gmail.com Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
brzydka_malwina Re: Birma 13.05.16, 00:23 Jeżeli ktoś jest zainteresowany ile i co kosztuje w Birmie to znajdzie tutaj: Ceny w Birmie. Travel&Photo Blog Odpowiedz Link Zgłoś