Dodaj do ulubionych

Scan holiday - la perla??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:45
scan holiday - La perla, był ktos?? jakies rady z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Scan holiday - la perla?????? IP: 217.197.167.* 21.07.04, 16:11
      witam,
      Ja też jestem ciekawa, ponieważ wybieram się tam w sierpniu.
      Bardzo ciekawa jestem też samego biura. Czy jest ok?
      • Gość: Go Re: Scan holiday - la perla?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:16
        ze scanem byliśmy w Egipcie - b. dobrzy przewodnicy i było ok tak jak miało być
        (wakacje wspominam b. dobrze) i w zeszłym roku na Kosie - last minute (na
        lotnisku, zakup piątek wylot niedziela) holet 4*, all i cena 1670 (za tydzień)i
        to tę było to czego akurat potrzebowaliśmy, więc spokojnie mogę to biuro
        plecić. Apropos w tym roku Tunezja też będzie ze scanem
        • imhotep8 Re: Scan holiday - la perla?????? 28.07.04, 09:01
          Cześć, w którym miejscu na lotnisku można przejrzeć te oferty last minute i czy
          są to oferty różnych biur podróży? Dzięki za odpowiedz.
    • Gość: reedi Re: Scan holiday - la perla?????? IP: *.udn.pl 22.07.04, 21:05
      fajny hotel, bylem juz tam i zamierzam wrocic za 2 tyg
      • Gość: Betty Re: Scan holiday - la perla?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 00:05
        Nie ma żadnych karaluchów czy innych niespodzianek? a byłeś tam ze scanem? ja
        wybieram sie pod koniec sierpnia i byłabym wdzieczna za wszystkie tip&tricks
        dotyczace zarowno miejsca, jakt tez pobytu no i samego biura. (moze byc na:
        bmierze@sgh.waw.pl)
        • Gość: ania Re: Scan holiday - la perla?????? IP: 217.197.167.* 29.07.04, 11:58
          Właśnie wykupiłam 2 tyg.ze Scana w La Perla w terminie 28/08-10/09.
          Już się nie mogę doczekć.
          Czy ktoś wybiera się w tym terminie?????
          • Gość: Betty Re: Scan holiday - la perla?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 15:00
            ja jade tez ze scanem, tyle, ze 26.08 na tydzien.
            masz jakies szczegolowe info o tym hotelu (oczywiscie poza tymi, ktore sa
            dostepne na forum)?
            • Gość: ania Re: Scan holiday - la perla?????? IP: 217.197.167.* 30.07.04, 08:02
              Sory, jadę 26 sierpnia.
              Nie mam za dużo informacji, ale z tego co przeczytałam na forum, hoyel jest
              chyba ok.Generalnie chodzi mi o to aby było czysto, przecież w hotelu mam
              zamiar tylko spać.
              A co do samego biura w 2000 r. byłam z nimi na Djerbie, byłam zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka